lash-extension-katigoria-tel

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Είναι μία μέθοδος όπου ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων. Τα extensions τοποθετούνται τρίχα-τρίχα επάνω στην φυσική τρίχα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ.

“One by One”

Μια προηγμένη μέθοδος extensions βλεφαρίδων με υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που εφαρμόζουμε με τα κορυφαία υλικά που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά. Για να σας περιγράψουμε απλά και κατανοητά τη διαδικασία, ουσιαστικά κολλάμε μια τεχνητή βλεφαρίδα, δηλαδή ένα extension σε μια δική μας φυσική βλεφαρίδα.

Είναι μια τεχνική που προσφέρει εντυπωσιακό και συνάμα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη τεχνική των γυναικών!

“Volume” 2D – 3D

Είναι η τεχνική στην οποία προσκολλάμε στην φυσική βλεφαρίδα από 2 ή 3 πρόσθετες τριχούλες. Δίνει πυκνότητα και ένταση στο βλέμμα.

Μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα μήνα αλλά ενδείκνυται συντήρηση στις τρεις εβδομάδες.

Ο συνολικός χρόνος τοποθέτησης μπορεί κυμαίνεται από 2 έως 3 ώρες.

Είναι μια τεχνική όγκου για τις βλεφαρίδες, ιδανική για κοπέλες και κυρίες που έχουν αραιές βλεφαρίδες. Μια μέθοδος επαναστατική, που προσφέρει στις όλες τις γυναίκες μια εξαιρετική εναλλακτική εικόνα των ματιών, η οποία είναι όχι μόνο αυξάνει σημαντικά τον όγκο των βλεφαρίδων, αλλά είναι παράλληλα απολύτως ασφαλής για τις  φυσικές  βλεφαρίδες. Η τεχνολογία βασίζεται σε μια προηγμένη διαδικασία τοποθέτησης τρίχα-τρίχα, με κολλήσεις ακριβείας που έχουν ως τελικό αποτέλεσμα τις τεχνητές βλεφαρίδες να δείχνουν πολύ συμβατές με τις φυσικές. Κάθε φυσική βλεφαρίδα γίνεται ουσιαστικά η βάση για τις 2 ή και 3 τεχνητές τριχούλες. Η τελική εικόνα είναι πολύ ωραία, με φουντωτές βλεφαρίδες που δείχνουν φυσικότατες.

“Russian Volume”

Αυτά τα extension είναι ελαφρύτερα από τα συνηθισμένα Volume, έτσι ώστε να μην καταστρέφεται η φυσική τρίχα και να μην έχουν επιπλέον βάρος.

Επιπλέον, προσαρμόζονται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε πελάτισσας, για τον μέγιστο όγκο. Οι βλεφαρίδες είναι πιο σκούρες και πιο πυκνές, καθώς καταφέρνουν να καλύψουν καλύτερα τα κενά.

Είναι μια τεχνική που χαρίζει εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες. Μια μέθοδος για μακριές και με όγκο βλεφαρίδες που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

Η τεχνήτρια μαζί με εσάς θα κρίνει ποιό είναι το σωστό μήκος και η σωστή πυκνότητα, αφού αυτά εξαρτώνται από την φυσικές βλεφαρίδες που ήδη έχετε. Για την πρώτη τοποθέτηση πρέπει να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φακούς επαφής.

Η κόλλα είναι τελείως αβλαβής χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνετε με τα μάτια κλειστά και τελείως ακίνητη κατά την τοποθέτηση, έτσι ώστε να μην μπει η κόλλα μέσα στο μάτι για να μην σας προκληθεί κάποιος ερεθισμός από την κόλλα.

Γενικά, η διαδικασία της τοποθέτησης αλλά και συντήρηση των extension βλεφαρίδων είναι ακίνδυνη και εντελώς ανώδυνη.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην έρθετε σε επαφή με το νερό για περίπου  2 ώρες μετά την τοποθέτηση, και να μην χρησιμοποιήσετε λοσιόν που περιέχει μέσα λάδι, καθώς το λάδι λιώνει την κόλλα.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Η διάρκεια των extension βλεφαρίδων είναι περίπου 20 ημέρες. Τότε θα πρέπει να γίνει η συντήρηση.

Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Στην συντήρηση τοποθετούνται στα κενά ξανά με την μέθοδο τρίχα-τρίχα extension όπου μπορεί να έπεσαν ή να έφυγαν πιθανότατα από τρίψιμο στα μάτια.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην έρθετε σε επαφή με το νερό για 2 ώρες μετά την συντήρηση και να μην χρησιμοποιήσετε λοσιόν που περιέχει μέσα λάδι, καθώς το λάδι λιώνει την κόλλα.

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αφαιρέσετε το extension βλεφαρίδων η διαδικασία είναι η εξής:

 • Η τεχνίτρια τοποθετεί το ειδικό αφαιρετικό υγρό πάνω στις βλεφαρίδες στην ρίζα της φυσικής τρίχας.
 • Εσείς διατηρείτε τα μάτια σας κλειστά για 15 λεπτά ώστε να μην μπεί το αφαιρετικό υγρό μέσα στα μάτια σας.
 • Στα 15 λεπτά χτενίζουμε με ένα βουρτσάκι τις τρίχες προς τα κάτω ώστε να φύγουν τα extensions.

Με αυτόν τον τρόπο η φυσική τρίχα δεν επιβαρύνεται καθόλου.

ΕΙΔΗ  ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ για Extension.

Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι εξτένσιον βλεφαρίδων που κυκλοφορούν στην αγορά.

 • Συνθετικό.
 • Μετάξι.
 • Φυσική τρίχα βιζόν.

Πόση ώρα διαρκεί η επίσκεψη;

Η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου από 1,5 ώρα και μπορεί να φτάσει έως και τις 3 ώρες, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να κάνετε. Απαιτείται μία επίσκεψη σε ειδικό τεχνικό.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει 2 με 3 μήνες. Χρειάζεται όμως τουλάχιστον κάθε 3 εβδομάδες να κάνετε συντήρηση των βλεφαρίδων σας. Γιατί επιβάλλεται η συντήρησή τους; Γιατί οι βλεφαρίδες σας ακόμη και μετά την εφαρμογή των εξτένσιον αναπτύσσονται, ‘’ζουν’’,  αναπνέουν κανονικά κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που χρειάζονται συντήρηση.

Ποιοι οι κίνδυνοι των εξτένσιον βλεφαρίδων;

Ένας κύριος κίνδυνος από τη συχνή χρήση των εξτένσιον βλεφαρίδων είναι η επιβλαβής επίδραση που μπορεί να έχουν στις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες σας. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στα θυλάκια της τρίχας, τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των κανονικών σας βλεφαρίδων και κατά συνέπεια αυτές να αρχίζουν να αδυνατούν και στο τέλος να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα ξηροφθαλμίας.

Η προσκόλληση ξένων βλεφαρίδων μπορεί ακόμη να προκαλέσει:

 • Αλλεργίες
 • Πρήξιμο στην περιοχή των βλεφάρων
 • Κνησμό
 • Κάποιου είδους απώλειας των βλεφαρίδων είτε προσωρινή ή και πιο μόνιμη.

 

TIP:

Η ειδικός μας προτείνει πάντα: να κάνετε παύση για 2 μήνες, μετά από συνεχόμενα extensions για 6 μήνες! Έτσι θα επαναφέρετε την φυσική σας βλεφαρίδα και να αποφύγετε όλους τους κινδύνους!

LASH LIFT ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Είναι μια θεραπεία πύκνωσης, ανόρθωσης και γυρίσματος βλεφαρίδων.

Τι είναι το lash lift;

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα ινστιτούτα ομορφιάς. Πρόκειται για την νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Το lash lift δημιουργεί:

 • Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.
 • Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί
 • Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες και με την καμπυλότητα που ταιριάζει στην καθεμία μας ξεχωριστά.
 • Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές.

Οφέλη του lash lift:

Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.

Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν απαιτεί μετά καμμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών. Μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα αν χρειάζεστε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα!

Είναι σαφώς οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο περιποίησης των βλεφαρίδων, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.