Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων

imimonimo-makigiaz-flevarwnΤο Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους:

  • Το lashliner, η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ κανένας δεν θα παρατηρήσει ότι το έχετε κάνει.
  • Το όμορφο, συμμετρικό και επαγγελματικά «τραβηγμένο» eyeliner θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας, κάνοντας τα πιο «αμυγδαλωτά», πιο θηλυκά και σέξι.
  • Η ελαφρά σκίαση στο άνω ή και στο κάτω βλέφαρο θα τονίσει και θα μεγαλώσει τα μάτια σας. Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ελαφρύ μακιγιάζ ματιών. Το χρώμα της σκίασης θα το επιλέξετε εσείς – μαύρο, γκρι, ανθρακί, σκούρο καφέ, λαδί.. ότι σας ταιριάζει καλύτερα.
  • Ο συνδυασμός του μόνιμου eyeliner με μόνιμη σκιά στα μάτια σας θα σας προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι πάντα εκφραστικά και περιποιημένα.

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη για κάθε γυναίκα. Τονίζει τα μάτια, τελειοποιεί το σχήμα, απογειώνει το βλέμμα…. και το καλύτερο – σας απαλλάσσει από την καθημερινή πολύωρη διαδικασία του μακιγιάζ των ματιών σας για μερικά χρόνια!!!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, να κάνετε μια πρόβα για να βρούμε το ιδανικότερο καθημερινό Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ για τα δικά σας μάτια.