ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-βλεφάρων-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-βλέφαρα-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους:

  • Το lashliner, η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες, θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ κανένας δεν θα παρατηρήσει τι έχετε κάνει.
  • Το όμορφο, συμμετρικό και επαγγελματικά “τραβηγμένο” eyeliner θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας, κάνοντάς τα πιο “αμυγδαλωτά”, πιο θηλυκά και σέξι.
  • Η ελαφρά σκίαση στο άνω ή και το κάτω βλέφαρο θα τονίσει και θα μεγαλώσει τα μάτια σας. Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ελαφρύ μακιγιάζ ματιών. Το χρώμα της σκίασης θα το επιλέξετε εσείς – μαύρο, γκρι, ανθρακί, σκούρο καφέ, λαδί.. ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο.
  • Ο συνδυασμός του μόνιμου eyeliner με μόνιμη σκιά στα μάτια σας θα σας προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι πάντα εκφραστικά και περιποιημένα.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη για κάθε γυναίκα. Τονίζει τα μάτια, τελειοποιεί το σχήμα, απογειώνει το βλέμμα…. και το καλύτερο, σας απαλλάσσει από την καθημερινή πολύωρη διαδικασία του μακιγιάζ ματιών για μερικά χρόνια!!!

Κλείστε τώρα ραντεβού σας για μια πρόβα ώστε να βρούμε το ιδανικότερο καθημερινό Ημιμόνιμο μακιγιάζ για τα δικά σας μάτια.