Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Closeup of beautiful woman eye with makeup, closed eyesΘέλετε να αποκτήσετε πιο εκφραστικό πρόσωπο, πιο όμορφο βλέμμα, να δείχνετε πιο περιποιημένη, πιο νέα και κομψή; Η έμπειρη ειδικός στο Mόνιμο μακιγιάζ Ναταλία Babenko και οι συνεργάτες της μπορούν να σας τα προσφέρουν όλα αυτά και να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας, κάνοντας σας να ξεχωρίζετε 24 ώρες το 24ωρο! Πώς; Κάνοντάς σας επαγγελματικό Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών!

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ θεωρούν τα φρύδια βασικό στοιχείο της «αρχιτεκτονικής» του προσώπου. Πράγματι, το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν να αλλάξουν δραματικά την έκφραση και το στιλ ενός ατόμου. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε την εκτέλεση Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών σε ειδικό εμπειρογνώμονα με βαθειά γνώση στον τομέα του μακιγιάζ και styling και επιτυχημένη πρακτική στον τομέα του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ.

Πώς γίνεται αυτό; Η ειδικός θα κάνει ανάλυση του σχήματος και της δομής του προσώπου σας και θα βρει το σχήμα και το χρώμα φρυδιών που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, τον χρωματότυπό σας, την ηλικία και το προσωπικό σας στιλ. Θα αφιερωθεί αρκετός χρόνος για να σχεδιαστούν, με μολύβι πρώτα, τα μελλοντικά σας φρύδια, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Αλλά η τελευταία λέξη ανήκει στην ειδικό, καθώς υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών τα οποία δεν γνωρίζει ο πελάτης. Όταν το σχέδιο είναι έτοιμο και συμφωνείτε με αυτό, θα ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμογής του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές εκτέλεσης μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών:

«Τρίχα-Τρίχα» (hair stroke)

Είναι η πιο νέα και πλέον η πιο δημοφιλής τεχνική, η οποία μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε μεμονωμένες τρίχες, σαν να ήταν δικές σας φυσικές τρίχες. Η έμπειρη ειδικός θα «τοποθετήσει» τις νέες τρίχες σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι δικές σας και όχι απλά σχεδιάζοντας ίσιες γραμμές τη μία δίπλα στην άλλη, όπως συχνά βλέπουμε να γίνεται. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Εκτελώντας σωστά την τεχνική «τρίχα-τρίχα» τα φρύδια θα φαίνονται τόσο φυσικά, που δεν θα καταλαβαίνει σχεδόν κανένας ότι έχετε κάνει Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ.

«Ελαφρά Σκίαση» (light shadow)

Άλλη μια φυσική επιλογή είναι η ελαφρά σκίαση στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Είναι και αυτή μια πολύ όμορφη τεχνική και προτιμάται κυρίως όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, αλλά επιθυμούμε να τα τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Μπορεί η ίδια η ειδικός να σας προτείνει την συγκεκριμένη τεχνική αν θεωρήσει ότι το δέρμα σας δεν είναι κατάλληλο για την τεχνική «τρίχα-τρίχα». Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί συμβουλευτική συζήτηση για την επιλογή της πιο κατάλληλης τεχνικής που να ταιριάζει στην δική σας περίπτωση και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

«Full Natural»

Η τεχνική «Full Natural» έχει επινοηθεί από την PMU Artist Ναταλία Babenko και εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο κέντρο μόνιμης ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert. Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύo παραπάνω τεχνικών («Τρίχα-Τρίχα» και «Ελαφρά Σκίαση») και απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία. Προτείνεται για maximum φυσικό αποτέλεσμα.

«Πυκνό Γέμισμα» (tribal)

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η τεχνική ήταν (ελπίζω πως δεν είναι πια..) πολύ κοινή μέχρι σήμερα, καθώς βλέπουμε αρκετά συχνά «κραυγαλέο» μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, σε έντονο χρώμα και συνήθως ερασιτεχνικό σχήμα το οποίο φαίνεται από μακριά. Αυτό, εγώ προσωπικά, το ονομάζω τατουάζ φρυδιών, επειδή μοιάζει πραγματικά με τατουάζ στο πρόσωπο και εφαρμόζεται πολύ συχνά από καλλιτέχνες τατουάζ. Σαν τεχνική είναι πιο εύκολο να εκτελεστεί και δαπανάται λιγότερος χρόνος, αλλά, αντιθέτως, το αποτέλεσμα διαρκεί σχεδόν για πάντα, φαίνεται ψεύτικο και μετά από λίγα χρόνια το χρώμα του παίρνει ασυνήθιστες αποχρώσεις. Πολύ συχνά τα άτομα που φέρουν τέτοιου είδους μόνιμο μακιγιάζ επιθυμούν να το αφαιρέσουν (βλ. Αφαίρεση μόνιμου μακιγιάζ). Ωστόσο, υπάρχουν άτομα, τα οποία έχουν πολύ εκκεντρικό και τολμηρό στιλ, ασυνήθιστο lifestyle και διαφορετική άποψη για την ομορφιά και την αισθητική και επιθυμούν τα φρύδια τους να γίνουν με την συγκεκριμένη τεχνική. Δε συστήνεται για φυσικό αποτέλεσμα.

Ανδρικά φρύδια

Τα ανδρικά φρύδια είναι συνήθως πιο χοντρά και ατίθασα και η ανάπτυξη των τριχών είναι διαφορετική από τα φρύδια των γυναικών. Ως εκ τούτου, η τεχνική εφαρμογής του μόνιμου μακιγιάζ σε άνδρες είναι πολύ διαφορετική και απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Συνήθως οι άνδρες καταφεύγουν σε μόνιμο μακιγιάζ για να συμπληρώσουν τα τμήματα που λείπουν από τα φρύδια τους λόγω ουλών, αραίωσης ή αλωπεκίας.

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών που θα αποκτήσετε στο κέντρο μόνιμης ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα και τις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τους θύλακες των τριχών. Οι πανεπιστημιακές ιατρικές γνώσεις που κατέχει η ειδικός Ναταλία Babenko συμβάλλουν στην εξασφάλιση απολύτως ανώδυνης και ασφαλούς εφαρμογής, χωρίς παρενέργειες και απολύτως κανένα κίνδυνο για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.