fridia-katigoria-tel

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Τι μας προσφέρουν τα φρύδια; Για αιώνες ο ρόλος των φρυδιών ήταν να προστατεύουν τα μάτια από τον ήλιο, ιδρώτα και την βροχή. Σήμερα στον σύγχρονο κόσμο, ο αρχικός ρόλος των φρυδιών έχει χάσει την σημαντικότητα του, και την θέση του έχει η πάρει αξία των φρυδιών από την αισθητική άποψη. Τα καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια θεωρούνταν σύμβολο ομορφιάς και νιότης και στα δυο φύλα. Στην γυναίκα, τα περιποιημένα και σωστά σχηματισμένα φρύδια αν μη τι άλλο αναδεικνύουν και την θηλυκή της πλευρά. Τα φρύδια δίνουν χαρακτήρα στο πρόσωπο μας διότι μαζί με τα μάτια μεταφέρουν όλα τα συναισθήματα μας. Ένα πρόσωπο χωρίς φρύδια θα το βλέπαμε ανέκφραστο και μάλλον αδιάφορο, ίσως πολλές φορές να μας προκαλούσε κιόλας λύπη, διότι έχουμε συνδέσει ένα “άφρυδο” πρόσωπο με γηρατειά και με σοβαρές ασθένειες.

Τι πιστεύουμε εμείς ως επαγγελματίες φρυδιών; Όντας brow experts για μια δεκαετία τουλάχιστον, θα λέγαμε ότι τα σωστά σχηματισμένα φρύδια μεταφέρουν την εσωτερική μας ομορφιά, δημιουργούν αυτοπεποίθηση και δίνουν ξεχωριστό “χαρακτήρα” στο κάθε πρόσωπο.

Πως να αποκτήσω τα τέλεια φρύδια; Στις ημέρες μας υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσεις πανέμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια, όπου ξεχωρίζει με διαφορά ο πιο αγαπητός τρόπος των γυναικών, και όχι άδικα – το Ημιμονιμο Μακιγιάζ φρυδιών! Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών έχει γίνει πολύ διαδεδομένο τα τελευταία 20 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από την εποχή της πανέμορφης Κλεοπάτρας και φτάνοντας στην σύγχρονη εποχή οι χώρες μία πίσω από την άλλη – Κίνα, Ρωσία και ύστερα οι χώρες Αμερικής & Ευρώπης γνώριζαν και εξοικειώνονταν με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Με την μοναδική μέθοδο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ η γυναίκα δείχνει πιο όμορφη και πιο φρέσκια. Τα χρώματα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ δεν «φεύγουν» με νερό, θάλασσα ή ντεμακιγιαζ, αλλά εξασθενούν σιγά-σιγά με το πέρασμα του χρόνου, διατηρώντας το σχήμα και αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά στο πέρασμα των χρόνων.

Πως θα αποκτήσω ποιοτικό Ημιμονιμο Μακιγιάζ στα φρύδια; Οι επαγγελματίες μακιγιέρ θεωρούν τα φρύδια βασικό στοιχείο της «αρχιτεκτονικής» του προσώπου. Πράγματι, το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν να αλλάξουν εντελώς την έκφραση και το στιλ ενός ατόμου. Για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε την εκτέλεση του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών σε ειδικό-εμπειρογνώμονα με βαθιά γνώση στον τομέα του μακιγιάζ, styling και επιτυχημένη πολύχρονη πρακτική στον κλάδο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Το ποιοτικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών φαίνεται φυσικό και δένει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και το γενικότερο στιλ της κάθε γυναίκας. Ξεχωρίζει για τις τέλειες γραμμές του, τα σωστά τονισμένα σημεία, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ατέλειες των φυσικών φρυδιών, δίνει χρώμα, φρεσκάρει και ανανεώνει το βλέμμα αλλά και το πρόσωπο συνολικά.

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε πιο όμορφο βλέμμα και πιο εκφραστικό πρόσωπο, να δείχνετε πιο περιποιημένη και τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερη, οι έμπειροι ειδικοι στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, οι permanent beauty experts μας, μπορούν να σας τα προσφέρουν όλα αυτά και να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας, κάνοντας σας να ξεχωρίζετε 24 ώρες το 24ωρο!

Πώς γίνεται το Ημιμονιμο Μακιγιάζ φρυδιών; Η ειδικός θα κάνει ανάλυση του σχήματος και των αναλογιών του προσώπου σας και θα βρει το σχήμα και το χρώμα φρυδιών που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, τον χρωματότυπό σας, την ηλικία και το προσωπικό σας στιλ. Τα νέα σας φρύδια θα σχεδιαστούν με μολύβι πρώτα, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Όταν το “σχέδιο” θα είναι έτοιμο, θα ξεκινήσει η διαδικασία της εφαρμογής του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών.

Για ποιο λόγο να κάνω Ημιμονιμο Μακιγιάζ φρυδιών; Πολλές γυναίκες κάνουν Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών για να δώσουν μεγαλύτερη πυκνότητα και να γεμίσουν τα κενά στα φρύδια τους. Άλλες να διορθώσουν μια ασυμμετρία στα φρύδια τους, ενώ κάποιες άλλες επιθυμούν να μην μακιγιάρονται και να έχουν όμορφα και σωστά σχηματισμένα φρύδια 24 ώρες το 24ωρο.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζεται το Ημιμονιμο Μακιγιάζ φρυδιών; Η εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών δεν επηρεάζεται από την ηλικία μας. Σε κάθε ηλικία μπορούμε να έχουμε άψογα καλοσχηματισμένα φρύδια που θα ταιριάζουν με την εμφάνιση μας και θα μοιάζουν απολύτως φυσικά.

Σε ποιες περιπτώσεις κρίνεται εντελώς απαραίτητη η εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών;
 • Αραιά ή ανύπαρκτα φρύδια
 • Άτονη και κουρασμένη όψη
 • Βελτίωση σχήματος ή/και συμμετρίας φρυδιών
 • Ανάγκη για ανόρθωση βλέμματος
 • Μικρά ή καθοδικά μάτια
 • Αυξημένη εφίδρωση που εμποδίζει την εφαρμογή καθημερινού μακιγιάζ
 • Έλλειψη χρόνου και γνώσεων στο μακιγιάζ
 • Αλλεργία στα συμβατικά καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ
 • Προβλήματα στην όραση που εμποδίζουν την ορθή εφαρμογή μακιγιάζ
Σας φαίνεται γνώριμο κάτι από τα παρακάτω..; Αν ναι, θα είστε η επόμενη πελάτισσα μας!
 • Αν δεν έχετε χρόνο για το καθημερινό μακιγιάζ
 • Αν θέλετε να είστε όμορφη και περιποιημένη πάντα 
 • Αν δείχνετε χλωμές και “άχρωμες” κατά την διάρκεια της ημέρας
 • Αν θέλετε να ξυπνάτε όμορφη, εκπλήσσοντας τον σύντροφο σας
 • Αν δεν σας αρέσουν ή βαρεθήκατε τα καλλυντικά
 • Αν θέλετε να διορθώσετε κάποια ατέλεια στο πρόσωπο σας
 • Αν αγχώνεστε όταν ιδρώνετε ότι το μακιγιάζ σας θα «τρέξει»
 • Αν επιθυμείτε να δείχνετε άψογη, ακόμα και στην παραλία ή στο γυμναστήριο
 • Αν θέλετε να βγάζετε πάντα υπέροχες φωτογραφίες
 • Αν θέλετε να είστε πάντα τέλεια, ακόμα και όταν βγαίνετε από το ..ντουζ!

 

Όπως δηλώνει και η ιδιοκτήτρια του Your Permanent Beauty Expert, η κ. Ναταλία Μπαμπένκο: «Οι λόγοι είναι πολλοί. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της!»

 

24-Your-Permanent-Beauty-Expert

 

Παρακάτω βλέπουμε τις πιο γνωστές τεχνικές για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών:

«Ελαφρά Σκίαση»

Μια άλλη κλασική φυσική επιλογή είναι η “Ελαφρά Σκίαση” ή απλά “Σκίαση” στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Είναι επίσης μια πολύ όμορφη τεχνική και προτιμάται κυρίως όταν έχουμε αραιά φρύδια με μεικτό ή λιπαρό δέρμα, Η “Ελαφρά Σκίαση” χρησιμοποιείται όταν επιθυμούμε να γεμίσουμε, να τονίσουμε ή να δώσουμε νέο σχήμα στα φρύδια. Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σε κάθε χρωματότυπο εμφάνισης. Όταν εφαρμοστεί από έμπειρο επαγγελματία ξεθωριάζει ομοιόμορφα χωρίς κενά και παραλλαγές χρώματος. Είναι μία από τις πλέον κατάλληλες τεχνικές για το Ελληνικό δέρμα καθώς και για τις συνθήκες του μεσογειακού κλήματος, δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί συμβουλευτική συζήτηση με την ειδικό σας, για την επιλογή της κατάλληλης τεχνικής και θα προχωρήσετε με την τεχνική που θα ταιριάζει στις ιδιαιτερότητες, ανάγκες και στις επιθυμίες σας.

«Powder Brows»

Η τεχνική “Powder Brows” είναι η τελευταια λέξη της μόδας στον κόσμο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Είναι η μοντέρνα παραλλαγή της τεχνικής “Ελαφρά Σκίαση” και έχει γίνει ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια. Η “Powder Brows” μετά την επούλωσή της δίνει άκρως φυσικά αποτελέσματα, ενώ εκτημάται ιδιαίτερα απο τους επαγγελματίες για τον μηδενικό τραυματισμό του δέρματος. Κατά την εκτέλεση της τεχνικής χρησιμοποιούμε πολύ ανάλαφρες κινήσεις για την ενίσχυση ή επανασχεδίαση των φρυδιών με τρόπο που να μοιάζουν χνουδωτά και αφράτα, σαν να έχουμε απλώσει μία πούδρα πάνω σε αυτά. Για την εκτέλεση της απαιτείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαίας ποιότητας χρωστικές, αλλά και μεγάλη εμπειρία του ειδικού στις παλαιότερες κλασικές τεχνικές. Η τεχνική αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και δίνει φανταστικά αποτελέσματα σε κάθε ηλικία με διάρκεια έως και 3 χρόνια.

«Αντρικά Φρύδια»

Η τεχνική για φρύδια στους άντρες είναι διαφορετική από τις άλλες τεχνικές. Τα αντρικά φρύδια είναι συνήθως πιο χοντρά και ατίθασα και η ανάπτυξη των τριχών είναι διαφορετική από τα φρύδια των γυναικών. Ως εκ τούτου, η τεχνική εφαρμογής του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σε άντρες διαφέρει και απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Συνήθως οι άντρες καταφεύγουν σε Ημιμόνιμο μακιγιάζ για να συμπληρώσουν τα τμήματα που λείπουν από τα φρύδια τους λόγω ουλών, αραίωσης ή τριχόπτωσης στα φρύδια.

 


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ασφάλεια σας κατά την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι μείζων ζητούμενο για εμάς. Ετσι, το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών που θα αποκτήσετε στο Your Permanent Beauty Expert είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα και τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τους θύλακες των τριχών. Οι πανεπιστημιακές ιατρικές γνώσεις που κατέχει η επικεφαλής της ομάδας του εξειδικευμένου κέντρου μας, η medical degree PMU Artist κα. Ναταλία Babenko συμβάλλουν στην εξασφάλιση απολύτως ανώδυνης και ασφαλούς εφαρμογής από όλο το προσωπικό, χωρίς παρενέργειες και απολύτως κανένα κίνδυνο για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών κατά την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στο κέντρο μας.