fwto_YPBE_new

YPBE 

Το Your Permanent Beauty Expert (YPBE) είναι το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα με εξειδίκευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Το Your Permanent Beauty Expert βρίσκεται σε έναν φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο στο κέντρο του Χαλανδρίου (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16).

Η εξειδίκευση του Κέντρου είναι το Ημιμόνιμο μακιγιάζ το οποίο εφαρμόζεται με όλες τις υπάρχουσες τεχνικές και φημίζεται για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει σε προσιτές τιμές. Καθημερινά δεκάδες γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης αποκτούν τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου χάρη στις εφαρμογές Ημιμόνιμου μακιγιάζ σε φρύδια, μάτια και χείλη.

Είτε ενδιαφέρεστε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας, είτε σας απασχολεί μια ατέλεια στο πρόσωπό σας – είστε πάντα ευπρόσδεκτοι! Η ιδιοκτήτρια του YPBE κ. Ναταλία Babenko και οι συνεργάτες της θα σας υποδεχθούν και αφού σας ακούσουν προσεκτικά και κατανοήσουν τις επιθυμίες σας, θα προτείνουν την καταλληλότερη λύση για την δική σας περίπτωση. Στη συνέχεια, ένας από τους ειδικούς μας θα αναλάβει να επιμεληθεί των σχεδιασμό των χαρακτηριστικών σας με απλό μολύβι για να αποφασίσετε το χρώμα, το σχήμα και την τεχνική. Αφού όλα σας αρέσουν θα ακολουθήσει η εφαρμογή του Ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Natalia_new

Λίγα λόγια για τη Ναταλία Babenko
Η Ναταλία είναι ένα πολύ δημιουργικό άτομο που παράλληλα λατρεύει την επιστήμη της Ιατρικής και ό,τι σχετίζεται με αυτή. Η ιδέα της να ασχοληθεί με τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, που γεννήθηκε το 2005, ικανοποιούσε απόλυτα τις προσωπικές της αναζητήσεις και ταίριαζε εκπληκτικά στον δημιουργικό της χαρακτήρα. Η Ναταλία σπούδασε στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου απ’ όπου αποφοίτησε αριστούχος. Στη συνέχεια, θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη σταδιοδρομία της, επέλεξε να μάθει το νέο της επάγγελμα από τους καλύτερους παγκοσμίως – το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στην διακεκριμένη Σχολή Προσωπολογίας και Μόνιμου Μακιγιάζ στη Μόσχα. Το όνειρο της Ναταλίας έγινε πραγματικότητα το 2011, όταν ίδρυσε το πρώτο Κέντρο Μόνιμης Ομορφιάς στη Σπάρτη, όπου διέμενε τότε. Σε λίγο χρονικό διάστημα η φήμη για τις όμορφες δουλειές της Ναταλίας επεκτάθηκε πολύ πιο έξω από τα όρια του νομού Λακωνίας. Στο μικρό studio που είχε τότε στη Σπάρτη την επισκέπτονταν εκατοντάδες πελάτισσες απ’ όλη την Ελλάδα, θέλοντας να αποκτήσουν Μόνιμο Μακιγιάζ μόνο από τα χέρια της. Έτσι η ιδέα να μετακομίσει την επιχείρηση της πιο κεντρικά δεν άργησε να έρθει, της το ζητούσαν οι ίδιες οι πελάτισσές της. Τον Δεκέμβριο του 2013 η Ναταλία έκανε το πρώτο της ξεκίνημα στην Αθήνα, ενώ τον Απρίλιο του 2014 μετέφερε το Κέντρο Μόνιμης Ομορφιάς στο Χαλάνδρι. Τον Νοέμβριο του 2016 άνοιξε ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ναταλία Babenko και η ομάδα της ειδικεύονται στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ και χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του. Η Ναταλία είναι μέλος της Ένωσης Εμπειρογνωμόνων Αισθητικής Μικροχρωμάτωσης και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια στο εξωτερικό, όπου παρακολουθεί ανελλιπώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του Ημιμόνιμου μακιγιάζ. Ο στόχος της είναι να ανεβάσει το επίπεδο του Μόνιμου Μακιγιάζ και στην Ελλάδα και το πετυχαίνει αυτό και μέσω Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων που διοργανώνει συχνά, όπου εκπαιδεύει τους μαθητές της στις τεχνικές της. Μέσω του Κέντρου Μόνιμης Ομορφιάς, η Ναταλία κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικά: δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ανακαλύπτουν και να αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εστιάζει στην ποιότητα και έτσι κάθε σχέδιο Ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι μοναδικό και βασίζεται σε βαθιές γνώσεις του αντικειμένου, δημιουργικότητα και τελειότητα.


“Η εμφάνιση μιας πολυάσχολης γυναίκας του σήμερα είναι άκρως σημαντική. Είμαστε τυχερές που η επιστήμη μας προσφέρει την δυνατότητα να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και, κυρίως, να το διατηρήσουμε. Η σύγχρονη ομορφιά δεν είναι πλέον αυτή με την οποία γεννιέσαι. Είναι αυτή την οποία δημιουργείς!” – Ναταλία Babenko


Επιλέξετε μας επειδή διαθέτουμε:

 • Βαθιά γνώση του αντικειμένου
 • Εξειδίκευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
 • Έμπειρη και επαγγελματική γνώμη, ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Μακροχρόνια εμπειρία στο αντικείμενο αλλά και στις Επιστήμες Υγείας (Πανεπιστήμιο Νοσηλευτικής)
 • Άριστη γνώση ιατρικών μεθόδων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και αποστείρωσης
 • Απόλυτη ασφάλεια για την υγειά και το δέρμα σας
 • Κορυφαία ποιότητα υλικών
 • Υποαλλεργικές χρωστικές της επώνυμης εταιρίας Biotek
 • Πιστοποιημένα μηχανήματα Biotek νέας γενιάς
 • Επαγγελματικές τεχνικές 
 • Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό – τακτικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό
 • Εγγύηση ποιοτικού και φυσικού αποτελέσματος
 • Άριστη εξυπηρέτηση με ευγένεια και ειλικρινές ενδιαφέρον
 • Προσιτές τιμές

 

1213

Είπαν για εμάς...


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Επειδή η Μικροχρωμάτωση (Ημιμόνιμο Μακιγιάζ) είναι μια μικροεπεμβατική μέθοδος που υπάγεται στον κλάδο της Ιατρικής Αισθητικής, πρόκειται για ένα πολύ υπεύθυνο έργο. Για να αποφύγετε αποτυχημένα αποτελέσματα και οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία σας, πρέπει το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ να εφαρμόζεται σε εξειδικευμένα κέντρα μόνο από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα (PMU Artists) που κατέχουν εμπειρία , τεχνογνωσία και γνώσεις ιατρικής, προσωπολογίας, χρωματολογίας και διαθέτουν καλαισθησία. Μόνο τότε θα μπορέσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη ασφάλεια για τον πελάτη!