Tα Κέντρα Μόνιμης Ομορφιάς

 

 

Τα κέντρα μας

Τα Κέντρα Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert είναι από τα λίγα κέντρα στην Ελλάδα που έχουν εξειδίκευση στο Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ / Μόνιμο Μακιγιάζ που γίνεται με την μέθοδο της μικροχρωμάτωσης.

Τα Κέντρα Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert βρίσκονται σε δύο φιλόξενους και καλαίσθητους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα (Όθωνος 4, 4ος όροφος) και στο κέντρο του Χαλανδρίου (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, 2ος όροφος).

Τα Κέντρα Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert εξειδικεύονται στο Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ και φημίζονται για την ιδιαίτερη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους που παρέχονται σε προσιτές τιμές. Καθημερινά δεκάδες γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, αποκτούν πιο τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου χάρη στις εφαρμογές Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ σε φρύδια, μάτια και χείλη.

Είτε ενδιαφέρεστε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας, είτε σας απασχολεί μια ατέλεια στο πρόσωπό σας – είστε πάντα ευπρόσδεκτοι! Η ιδιοκτήτρια των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς, κα. Ναταλία Babenko, και οι συνεργάτες της θα σας υποδεχθούν και αφού σας ακούσουν προσεκτικά και κατανοήσουν τις επιθυμίες σας, θα σας προτείνουν την καταλληλότερη λύση για την δική σας περίπτωση. Στη συνέχεια, ένας από τους ειδικούς μας θα αναλάβει να επιμεληθεί των σχεδιασμό των χαρακτηριστικών σας με απλό μολύβι για να αποφασίσετε για το χρώμα, το σχήμα και την τεχνική, και αφού όλα σας αρέσουν θα ακολουθήσει η εφαρμογή του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ.

Λίγα λόγια για τη Ναταλία Babenko. Η Ναταλία είναι ένα πολύ δημιουργικό άτομο που παράλληλα λατρεύει την επιστήμη της Ιατρικής και ότι σχετίζεται με αυτή. Η ιδέα της να ασχοληθεί στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, που γεννήθηκε το 2005, ικανοποιούσε απόλυτα τις προσωπικές της αναζητήσεις και ταίριαζε εκπληκτικά στον δημιουργικό της χαρακτήρα. Η Ναταλία σπούδασε στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου απ΄όπου αποφοίτησε αριστούχος. Στη συνέχεια, θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη σταδιοδρομία της, επέλεξε να μάθει το νέο της επάγγελμα από τους καλύτερους παγκοσμίως – το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στην διακεκριμένη Σχολή Προσωπολογίας και Μόνιμου Μακιγιάζ στη Μόσχα. Το όνειρό της Ναταλίας έγινε πραγματικότητα το 2011, όταν ίδρυσε το πρώτο Κέντρο Μόνιμης Ομορφιάς στη Σπάρτη, όπου διέμενε τότε. Σε λίγο χρονικό διάστημα η φήμη για τις όμορφες δουλειές της Ναταλίας επεκτάθηκε πολύ πιο έξω από τα όρια του νομού Λακωνίας. Στο μικρό της studio που είχε τότε στη Σπάρτη την επισκέπτονταν εκατοντάδες πελάτισσες απ’όλη την Ελλάδα, θέλοντας να αποκτήσουν Μόνιμο Μακιγιάζ μόνο από τα χέρια της. Έτσι η ιδέα να μετακομίσει την επιχείρηση της πιο κεντρικά δεν άργησε να έρθει, της το ζητούσαν οι ίδιες οι πελάτισσές της. Τον Δεκέμβριο του 2013 η Ναταλία έκανε το πρώτο της ξεκίνημα στην Αθήνα, ενώ τον Απρίλιο του 2014 μετέφερε το Κέντρο Μόνιμης Ομορφιάς στο Χαλάνδρι. Τον Νοέμβριο του 2016 άνοιξε ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ναταλία Babenko και η ομάδα της ειδικεύονται στο αισθητικό και επανορθωτικό Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ και χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή τους. Η Ναταλία είναι μέλος της Ένωσης Εμπειρογνωμόνων Αισθητικής Μικροχρωμάτωσης και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια στο εξωτερικό, όπου παρακολουθεί ανελλιπώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ. Ο στόχος της – να ανεβάσει το επίπεδο του Μόνιμου Μακιγιάζ και στην Ελλάδα και το πετυχαίνει αυτό και μέσω Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων που διοργανώνει συχνά, όπου εκπαιδεύει τους μαθητές της στις τεχνικές της. Μέσω του Κέντρου Μόνιμης Ομορφιάς, η Ναταλία κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικά: δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ανακαλύπτουν και να αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εστιάζει στην ποιότητα και έτσι κάθε σχέδιο Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ είναι μοναδικό και βασίζεται σε βαθιές γνώσεις του αντικειμένου, δημιουργικότητα και τελειότητα.

«Η εμφάνισή μιας πολυάσχολης γυναίκας της σημερινής εποχής είναι άκρως σημαντική. Είμαστε τυχερές που η επιστήμη μας προσφέρει την δυνατότητα να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και, κυρίως, να το διατηρήσουμε για αρκετό χρονικό διάστημα. Η σύγχρονη ομορφιά δεν είναι πλέον αυτή με την οποία γεννιέσαι, είναι αυτή την οποία δημιουργείς…» – Ναταλία Babenko

Γιατί να μας επιλέξετε για το Hμι-Mόνιμο Mακιγιάζ σας;

Επειδή διαθέτουμε:

 • Εξειδίκευση στο Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ / Μόνιμο Μακιγιάζ
 • Βαθιά γνώση του αντικειμένου
 • Έμπειρη και επαγγελματική γνώμη, ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Μακροχρόνια εμπειρία στις Επιστήμες Υγείας και στην Αισθητική Μικροχρωμάτωση
 • Άριστη γνώση ιατρικών μεθόδων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και αποστείρωσης
 • Κορυφαία ποιότητα υλικών – πιστοποιημένα μηχανήματα και υλικά μιας χρήσης, υποαλλεργικές χρωστικές
 • Επαγγελματικές τεχνικές – απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα σαςΕγγύηση φυσικού αποτελέσματος
 • Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό – τακτικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και εξωτερικό
 • Εγγύηση ποιοτικού αποτελέσματος – φυσικό αποτέλεσμα
 • Άριστη εξυπηρέτηση με ευγένεια και ειλικρινές ενδιαφέρον
 • Προσιτές τιμές

Το γνωστικό backround που πρέπει να κατέχει ο κάθε ειδικός της Μικροχρωμάτωσης

Επειδή η Μικροχρωμάτωση είναι μια μέθοδος που υπάγεται στον κλάδο της Ιατρικής Αισθητικής και πρόκειται για ένα πολύ υπεύθυνο έργο, πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις. Έτσι ο ειδικός του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ / Μικροχρωμάτωσης πρέπει απαραιτήτως να συνδυάζει γνώσεις Ιατρικής, Προσωπολογίας, Μακιγιάζ, Χρωματολογίας και να διαθέτει Καλαισθησία. Μόνο τότε θα μπορέσει να παρέχει τις υπηρεσίες του με απόλυτη ασφάλεια για τον πελάτη.