Αφαίρεση Tattoo

Your-Permanent-Beauty-Expert-Laser-Tatoo
Αφαίρεση Tattoo

Τα τελευταία χρόνια το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, το Microblading και το Μόνιμο tattoo γνωρίζουν μεγάλη άνθηση σε όλο τον κόσμο. Οι τεχνικές και οι επαγγελματίες που τις εφαρμόζουν έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα, δυστυχώς όμως οι μη ποιοτικές δουλιές συχεχίζουν να υπάρχουν και να μην φέρνουν χαρά σε αυτούς που τις έχουν. Οι ανθρωποι αυτόι μπορεί να μην έκαναν καλή έρευνα που να εμπιστευτούν το προσωπό τους και έπεσαν σε χέρια μη επαγγελματία, μετάνιωσαν για το σχέδιο που επέλεξαν ή δεν άρεσε το αποτέλεσμα. Επίσης, συχνά βλέπουμε περιπτώσεις που δεν πέτυχε το χρώμα ή η τεχνική και περιπτώσεις όπου το Μόνιμο τατουάζ δεν εκφράζει πλέον τους κατόχους του.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς ως εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ προτείνουμε ημιμόνιμα αποτελέσματα στο πρόσωπο!  

Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, αν έχετε κάποιο Mόνιμο Mακιγιάζ ή τατουάζ στο πρόσωπο με το οποίο δεν είστε ικανοποιημένοι, μην στεναχωριέστε, υπάρχει λύση.

Στο εξειδικευμένο κέντρο Your Permanent Beauty Expert χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για την αφαίρεση ενός παλιού Μονιμου Μακιγιάζ ή αποτυχημένου tattoo.

Η πρώτη μέθοδος της επιλογής μας για την αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή tattoo είναι το νέας γενιάς Q-Switched Nd:YAG laser. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε εκατοντάδες περιπτώσεις θεωρούμε οτι είναι η καλύτερη επιλογή για αφαίρεση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading και tattoo καθώς με τον σωστό χειρισμό το laser αφαίρεσης τατουάζ είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος, ενώ παράλληλα δεν τραυματίζει το δέρμα και δεν δημιουργεί ουλές.

Πως λειτουργεί;

Η συσκευή laser εκπέμπει μια εξαιρετικά εστιασμένη δέσμη του φωτός που περνά με ασφάλεια μέσα από την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και απορροφάται από τη χρωστική ουσία την οποία βρίσκει εκεί και καταστρέφει. Η αιφνίδια έναρξη θερμότητας σπάει τη χρωστική ουσία σε μικροσκοπικά θραύσματα, τα οποία απομακρύνονται από τον οργανισμό με το λεμφικό σύστημα. Το Q-Switched Nd:YAG laser απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ και τατουάζ. Δεν είναι κατάλληλο για αποτρίχωση και για αυτόν τον λόγo είναι απόλυτα ασφαλές για αφαίρεση κακής ποιότητας Μόνιμου Μακιγιάζ, τατουάζ ή Microblading στα φρύδια, διότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χασουμε τις τρίχες των φρυδιών. Για την αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ ή tattoo στα χείλη χρησιμοποιούμε επίσης το Q-Switched Nd:YAG laser ή το συνδυάζουμε με το tattoo remover που είναι μία επίσης αποτελεσματική μέθοδος που εφαρμόζουμε στο εξειδικευμένο κέντρο μας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το χρώμα της χρωστικής των tattoo αφαιρείται σταδιακά, ξεκινόντας να ξεθοριάζει απο την πρώτη κιόλας συνεδρία. Συχνά βλέπουμε να φέυγει το παλιό tattoo με μια μόνο αφαίρεση, αλλά η αποτελεσματικότητα της αφαίρεσης δεν μπορεί να προβλεφτεί με ακρίβεια και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: το είδος και το χρώμα της χρωστικής, το βάθος της τοποθέτησής της, την «ηλικία» του tattoo, τον αριθμό των επαναλύψεων, το ίδιο το δέρμα και απο την ύπαρξη ουλών σε αυτό. Συχνά παρατηρούμε ουλές απο επίπονες τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί σε μεγάλο βάθος ή επαναλαμβανόμενο Microblading. Έτσι ο αριθμός των συνεδριών για να επιτευχθεί ο στόχος μας είναι τρείς έως δέκα συνεδρίες αφαίρεσης. Παρόλο που οι ειδικοί μας καταβάλουν κάθε προσπάθεια να αφαιρεθεί το παλιό Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή tattoo το συντομότερο δυνατών είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιορίσουμε από την αρχή τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν συνολικά. Το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών αφαίρεσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες.

 

Αντενδείξεις για τη διαδικασία της αφαίρεσης Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή τατουάζ
 • Μαυρισμένο δέρμα
 • Φωτοευαισθησία
 • Δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, πορφυρία, έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα, ομαλός λειχήνας δέρματος, ερυθηματώδης λύκος ΣΕΛ
 • Τάση για χηλοειδείς σχηματισμούς
 • Νεοπλασματική νόσος
 • Οξεία λοιμώδη νοσήματα
 • Λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Α για >6 μήνες
 • Μη ελεγχόμενος Σακχαρώδης Διαβήτης
 • Θρομβοφλεβίτιδα
 • Τραύμα στην περιοχή εφαρμογής laser
 • Υπέρταση, ισχαιμία, αρρυθμία
 • Βηματοδότες, μεταλλικές, ηλεκτρικές ή ακουστικές προθέσεις
 • Επιληψία
 • Εγκυμοσύνη
 • Ηλικία κάτω των 18
Φροντίδα της περιοχής μετά τη διαδικασία αφαίρεσης με laser

Είναι πολύ συμαντικό να φροντίσουμε την περιοχή εγαρμογής laser αφαίρεσης έτσι ώστε να επιτύχουμε ομαλή και χωρίς προβλήματα επούλωση του δέρματος. Η πιο αυστηρή αντένδειξη για “μετα το laser” είναι η εμφάνιση στον ήλιο. Μην επιτρέπετε να βλέπει ο ήλιος την περιοχή αφαίρεσης και μήν κάνετε ηλιοθεραπεία για τουλάχιστον τέσσερεις εβδομάδες. Η χρήση αντηλιακών UVΑ/UVB 50 σκευασμάτων στην περιοχή εγαρμογής laser είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να τηρείται με ευλάβεια και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης προτείνουμε να αποφεύγετε την έκθεση σε οποιαδήποτε θερμότητα ή ατμό. Η εφαρμογή ενυδατικών κρεμών ή αλοιφών επούλωσης βοηθούν στην ταχύτερη και καλύτερη επούλωση του δέρματος.

Πότε θα μπορώ να αποκτήσω επιτέλους όμορφα φρύδια, μάτια, χείλη;