Αφαίρεση Tattoo

Your-Permanent-Beauty-Expert-Laser-Tatoo
Αφαίρεση Ημιμόνιμου ή Μόνιμου Μακιγιάζ και Tattoo

Τα τελευταία χρόνια το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, το Microblading και το μόνιμο τατουάζ γνωρίζουν μεγάλη άνθηση σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που οι τεχνικές και οι επαγγελματίες έχουν βελτιωθεί αρκετά, δυστυχώς όμως οι μη ποιοτικές δουλειές συνεχίζουν να υπάρχουν και να μην φέρνουν χαρά σε αυτούς που τις έχουν πάνω τους. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μην έκαναν καλή έρευνα και να εμπιστευθήκαν το πρόσωπό τους σε χέρια μη επαγγελματία. Ή μπορεί να μετάνιωσαν για το σχέδιο ή χρώμα που επέλεξαν, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένοι να βλέπουν στο πρόσωπό τους κάτι που δεν τους ταιριάζει. Επίσης, συχνά βλέπουμε περιπτώσεις με μόνιμο τατουάζ στο πρόσωπο που δεν εκφράζει πλέον τους κατόχους του.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς, ως εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, προτείνουμε ημιμόνιμα αποτελέσματα στο πρόσωπο. Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, αν έχετε κάποιο Ημιμόνιμο ή Mόνιμο Mακιγιάζ ή τατουάζ στο πρόσωπο με το οποίο δεν είστε χαρούμενοι, μην στεναχωριέστε, υπάρχει λύση!

Στο εξειδικευμένο κέντρο Your Permanent Beauty Expert χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για την αφαίρεση ενός παλιού Ημιμόνιμου ή Μονιμου Μακιγιάζ ή αποτυχημένου tattoo.

Η πρώτη μέθοδος της επιλογής μας για την αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή tattoo είναι το νέας γενιάς Q-Switched Nd:YAG laser. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε εκατοντάδες περιπτώσεις θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αφαίρεση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων Ημιμόνιμου ή Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading και tattoo καθώς με τον σωστό χειρισμό το laser αφαίρεσης τατουάζ είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος, ενώ παράλληλα δεν τραυματίζει το δέρμα και δεν δημιουργεί ουλές.

Πως λειτουργεί;

Η συσκευή laser εκπέμπει μια εξαιρετικά εστιασμένη δέσμη του φωτός που περνά με ασφάλεια μέσα από την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και απορροφάται από τη χρωστική ουσία την οποία βρίσκει εκεί και καταστρέφει. Η αιφνίδια έναρξη θερμότητας σπάει τη χρωστική ουσία σε μικροσκοπικά θραύσματα, τα οποία απομακρύνονται από τον οργανισμό με το λεμφικό σύστημα. Το Q-Switched Nd:YAG laser απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ και τατουάζ. Δεν είναι κατάλληλο για αποτρίχωση και για αυτόν τον λόγo είναι απόλυτα ασφαλές για αφαίρεση κακής ποιότητας Μόνιμου Μακιγιάζ, τατουάζ ή Microblading στα φρύδια, διότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσουμε τις τρίχες των φρυδιών. Για την αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ ή tattoo στα χείλη χρησιμοποιούμε επίσης το Q-Switched Nd:YAG laser ή το συνδυάζουμε με το tattoo remover που είναι μία επίσης αποτελεσματική μέθοδος που εφαρμόζουμε στο εξειδικευμένο κέντρο μας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το χρώμα της χρωστικής των tattoo αφαιρείται σταδιακά, ξεκινώντας να ξεθωριάζει από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Συχνά βλέπουμε να φεύγει το παλιό tattoo με μια μόνο αφαίρεση, αλλά η αποτελεσματικότητα της αφαίρεσης δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: το είδος και το χρώμα της χρωστικής, το βάθος της τοποθέτησής της, την «ηλικία» του tattoo, τον αριθμό των επαναλήψεων, το ίδιο το δέρμα και από την ύπαρξη ουλών σε αυτό. Συχνά παρατηρούμε ουλές από επίπονες τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί σε μεγάλο βάθος ή επαναλαμβανόμενο Microblading. Έτσι ο αριθμός των συνεδριών για να επιτευχθεί ο στόχος μας είναι τρείς έως δέκα συνεδρίες αφαίρεσης. Παρόλο που οι ειδικοί μας καταβάλουν κάθε προσπάθεια να αφαιρεθεί το παλιό Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή tattoo το συντομότερο δυνατών είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιορίσουμε από την αρχή τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν συνολικά. Το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών αφαίρεσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 45 ημέρες.

Αντενδείξεις για τη διαδικασία της αφαίρεσης Ημιμόνιμου ή Μόνιμου Μακιγιάζ, Microblading ή τατουάζ
 • Μαυρισμένο δέρμα
 • Φωτοευαισθησία
 • Δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, πορφυρία, έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα, ομαλός λειχήνας δέρματος, ερυθηματώδης λύκος ΣΕΛ
 • Τάση για χηλοειδείς σχηματισμούς
 • Νεοπλασματική νόσος
 • Οξεία λοιμώδη νοσήματα
 • Λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Α για >6 μήνες
 • Μη ελεγχόμενος Σακχαρώδης Διαβήτης
 • Θρομβοφλεβίτιδα
 • Τραύμα στην περιοχή εφαρμογής laser
 • Υπέρταση, ισχαιμία, αρρυθμία
 • Βηματοδότες, μεταλλικές, ηλεκτρικές ή ακουστικές προθέσεις
 • Επιληψία
 • Εγκυμοσύνη
 • Ηλικία κάτω των 18
Φροντίδα της περιοχής μετά τη διαδικασία αφαίρεσης με laser

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσουμε την περιοχή εφαρμογής laser αφαίρεσης έτσι ώστε να επιτύχουμε ομαλή και χωρίς προβλήματα επούλωση του δέρματος. Η πιο αυστηρή αντένδειξη για “μετά το laser” είναι η εμφάνιση στον ήλιο. Μην επιτρέπετε να βλέπει ο ήλιος την περιοχή αφαίρεσης και μην κάνετε ηλιοθεραπεία για τουλάχιστον τέσσερεις εβδομάδες. Η χρήση αντηλιακών UVΑ/UVB 50 σκευασμάτων στην περιοχή εφαρμογής laser είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να τηρείται με ευλάβεια και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης προτείνουμε να αποφεύγετε την έκθεση σε οποιαδήποτε θερμότητα ή ατμό. Η εφαρμογή ενυδατικών κρεμών ή αλοιφών επούλωσης βοηθούν στην ταχύτερη και καλύτερη επούλωση του δέρματος.

Πότε θα μπορώ να αποκτήσω επιτέλους όμορφα φρύδια, μάτια, χείλη;

Αφού ολοκληρώσετε τους κούκλους αφαίρεσης και λάβετε την έγκριση της/του ειδικού PMU artist για το ότι το δέρμα σας έχει “καθαρίσει” αρκετά, μπορεί να γίνει πλέον η εφαρμογή του νέου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας. Μπορείτε επιτέλους να κλείσετε το ραντεβού σας για την πρώτη σας σωστή (αυτή τη φορά) εφαρμογή! Πρέπει να θυμόμαστε όμως, ότι χρειάζεται να επιλέξετε μια/εναν πολύ έμπειρο επαγγελματία, που έχει αναλάβει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, χρειάζεται να περάσουν τουλάχιστον 45 μέρες από την τελευταία αφαίρεση, για να γίνει η νέα εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Εμείς, ως εξειδικευμένο κέντρο, και έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στις αφαιρέσεις/διορθώσεις παλιών tattoo, Mictoblading και Μόνιμου Μακιγιάζ, σας προτείνουμε να αποφύγετε τις τεχνικές “Τρίχα-Τρίχα” και να προτιμήσετε την τεχνικές όπως “Ελαφρά Σκίαση”, “Powder” ή “Ombre”. Διότι το δέρμα που έχει υποστεί την ταλαιπωρία μια κακής παλαιότερης τεχνικής, σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία της αφαίρεσης, έχει ανάγκη από ελαφριές τεχνικές που δεν θα το τραυματίσουν και δεν θα απογοητεύσουν ποτέ ξανά στο μέλλον.

 

Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, να θυμάστε ότι οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού για την αξιολόγηση /ενημέρωση σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος