ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-χειλιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-χείλη-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup

Hμι-Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να ομορφύνετε τα χείλη σας: να τελειοποιήσετε το σχήμα τους, να διορθώσετε τυχών ασυμμετρίες και να τους δώσετε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με την μοναδική μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Με την σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών από το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου μας η θεραπεία είναι εντελών ανώδυνη. Το αποτέλεσμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις και ξεγνοιάστε, απολαμβάνοντας τα όμορφα χείλη σας κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας!

Τι Πρέπει Να γνωρίζω Για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών;

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών συνήθως γίνεται σε δύο συνεδρίες, με το χρονικό διάστημα μεταξύ των οποίων να μην είναι μικρότερο από 30 ημέρες. Αρχικά τα χείλη σχεδιάζονται με μολύβι χειλιών, έτσι ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του σχήματος και χρώματος που επιθυμεί η πελάτισσα πριν γίνει η εφαρμογή του Ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αμέσως μετά την εφαρμογή τα χείλη μπορεί να πρηστούν ελάχιστα, αλλά αυτό δεν σας περιορίζει και μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Μετά από την συνεδρία θα λάβετε γραπτές οδηγίες σχετικά με την φροντίδα του νέου Ημιμόνιμου μακιγιάζ σας. Μετά την εφαρμογή τα χείλη σας θα έχουν λίγο πιο έντονο χρώμα, δηλαδή θα μοιάζουν σαν να τα έχετε βάψει με κραγιόν. Η ένταση του χρώματος θα μειωθεί αρκετά μετά από 2 έως 3 ημέρες. Σε περίπτωση που το χρώμα σας φανεί πιο αχνό από το επιθυμητό, αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί, μιας και θα ενισχυθεί εκ νέου κατά τη δεύτερη συνεδρία.

“Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ xειλιών πιστεύω ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Φρεσκάρει και ανανεώνει το πρόσωπο αλλά και τη διάθεσή μας! Και το σημαντικότερο – δεν μας περιορίζει να αλλάζουμε το χρώμα των χειλιών μας αν επιθυμούμε να βάλουμε κραγιόν! Τολμήστε το! Εγώ το έκανα και είμαι απλά ευτυχισμένη!” – Π.Σ. (πελάτισσα του Your Permanent Beauty Expert)

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών και Υαλουρονικό Οξύ

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών δείχνει καταπληκτικά στα χείλη, είτε μόνο του, είτε σε συνδυασμό με ενέσιμα εμφυτεύματα χειλιών όπως το υαλουρονικό οξύ. Πολύ συχνά μάλιστα, μετά τη χρήση υαλουρονικού οξέως τα χείλη ασπρίζουν και χάνουν το φυσικό τους περίγραμμα. Έτσι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι ιδανική λύση και λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με την αύξηση όγκου των χειλιών. Αν προγραμματίζετε να μεγαλώσετε τα χείλη σας με υαλουρονικό οξύ και να τους δώσετε ομοιόμορφο χρώμα με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, τότε η σωστή σειρά είναι να γίνεται πρώτα το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών και ύστερα το υαλουρονικό οξύ.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών και Επιχείλιος Έρπης

Για την πρόληψη της εμφάνισης επιχείλιου έρπη μετά από την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών συνιστάται να γίνεται φαρμακευτική αγωγή με αντιικά σκευάσματα, καθώς η εμφάνιση επιχείλιου έρπη συμβαίνει αρκετά συχνά. Ο επιχείλιος έρπης οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα τύπου 1. Ο ιός αυτός παρουσιάζεται στο 90% των ανθρώπων κατά την παιδική ή την εφηβική ηλικία και αφού προκαλέσει την πρώτη λοίμωξη, μπαίνει σε φάση αδράνειας. Ο ιός μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε εξωτερικό ερέθισμα όπως: στρες, κρυολόγημα, μειωμένη ανοσία ή/και τραύμα. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών είναι ένα από τα ερεθίσματα που μπορεί να προκαλέσουν την επανεμφάνιση του επιχείλιου έρπη. Αν ο πελάτης ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του δοθούν και πάρει σωστά την προληπτική αντιική αγωγή, κατά τη φάση της επούλωσης του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών που θα αποκτήσετε στο Κέντρο Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα σας, καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα εξαρτήματα του δέρματος. Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των ειδικών μας εξασφαλίζει απολύτως ανώδυνες και ασφαλείς εφαρμογές χωρίς παρενέργειες. Ως επιστήμονας υγείας η κα. Babenko έχει κατοχυρώσει την ασφάλεια της κάθε ενέργειας των ειδικών να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Οι πελάτες μας δεν διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο για την υγεία τους.