Μedical Τattoo

Μedical Τattoo

Το  Μedical Τattoo αναφέρεται στις ιατρικές εφαρμογές μικροχρωμάτωσης. Εφαρμόζουμε το medical tattoo για να καλύψουμε ουλές, σημάδια από επεμβάσεις και εγκαύματα καθώς και από ασθένειες που αφήνουν σημάδια στο δέρμα (π.χ. λεύκη).

1. Αποκατάσταση θηλαίας  άλω (τατουάζ θηλής)

Η χρωματική αποκατάσταση της θηλαίας άλω, προσφέρει σημαντική ψυχολογική υποστήριξη στην γυναίκα που έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στους μαστούς. Η εφαρμογή της τεχνικής γίνεται από τους εξειδικευμένους ειδικούς μας με τη χρήση ειδικών χρωστικών, εγκεκριμένων για ιατρική χρήση, της ΒΙΟΤΕΚ. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε είναι εξαιρετικά φυσικό.

2. Κάλυψη Λεύκης:

Η μικροχρωμάτωση μας επιτρέπει να καλύψουμε / επανα-χρωματίσουμε περιοχές με λεύκη, διορθώνοντας το αισθητικό πρόβλημα βοηθώντας στη βελτίωση της ψυχολογίας των ατόμων που πάσχουν από την συγκεκριμένη ασθένεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε μερικά ραντεβού.

3. Αποκατάσταση άνω χείλους (επέμβαση λαγόχειλου):

Το medical tattoo έχει προσφέρει σημαντική ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα με χειρουργικές τομές, εγκαύματα, ουλές, στοματοπροσωπικές σχισμές, όπως το λαγώχειλο και το λυκόστομα. Ανάλογα με τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων, η δερματοστιξία (το τατουάζ) μπορεί να επαναφέρει το χρώμα στο μέρος της περιοχής του εγκαύματος, ή σε ολόκληρη την περιοχή. Στην περίπτωση του στόματος, μπορούμε να το επανασχεδιάσουμε και να χρωματιστούν εξ ολοκλήρου τα χείλη.

4. Κάλυψη μετεγχειρητικών ουλών στο σώμα / Κάλυψη Ουλών Εγκαύματος:

Η πρακτική της δερματοστιξίας (τατουάζ), εκτός από τη χρωματική αρμονία που προσφέρει, συμβάλλει στην αναζωογόνηση της περιοχής των ιστών που φέρουν ουλές ή σημάδια. Η κάλυψη ενός σημαδιού ή μιας ουλής γίνεται ένα χρόνο μετά την αποθεραπεία. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε για την ομοιομορφία χρώματος είναι από το χρωματικό τόνο της γύρω περιοχής.

5. Κάλυψη Ραγάδων (χρωματικό camouflage):

Τo χρωματικό camouflage δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε  τις ραγάδες με χρώμα και να ενεργοποιήσουμε το κολλαγόνο και την ελαστίνη στην περιοχή. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από μερικέά ρεντεβού και συνίσταται η αποφυγή έκθεσης στο ήλιο χωρίς αντηλιακό με υψηλό δείκτη.

6. Μέθοδος trichopigmentation (απομίμηση τριχών) στο τριχωτό της κεφαλής:

Το medical tattoo εφαρμόζεται συμπληρωματικά με εμφυτεύσεις μαλλιών, σε περιπτώσεις αλωπεκίας του τριχωτού της κεφαλής  ή όπου το συστήσει ο γιατρός ως η προτιμότερη λύση. Προτείνουμε την εφαρμογή σε ανδρογενετική αλωπεκία με μεγάλη αραίωση, σε περιπτώσεις που η περιοχή είναι αδύναμη από πολλές εμφυτεύσεις μαλλιών.