Από σήμερα 29/8 είμαστε ξανά κοντά σας! Το μεγαλύτερο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα σας περιμένει!

Από σήμερα 29/8 είμαστε ξανά κοντά σας! Το μεγαλύτερο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα σας περιμένει!

Το Your Permanent Beauty Expert είναι το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα με εξειδίκευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Βρίσκεται σε ένα καλαίσθητο χώρο στο κέντρο του Χαλανδρίου (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16). Στο Your Permanent Beauty Expert εφαρμόζονται όλες οι υπάρχουσες τεχνικές και φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει σε προσιτές τιμές. Καθημερινά δεκάδες γυναίκες κάθε ηλικίας αποκτούν τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου χάρη στις εφαρμογές Ημιμόνιμου μακιγιάζ σε φρύδια, μάτια και χείλη.
Είτε θέλετε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας, είτε σας απασχολεί μία ατέλεια στο πρόσωπό σας το Your Permanent Beauty Expert είναι το μέρος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας! Η ιδιοκτήτρια του Your Permanent Beauty Expert, Ναταλία Babenko και οι συνεργάτες της αφού σας ακούσουν προσεκτικά και κατανοήσουν τις επιθυμίες σας, θα προτείνουν την καταλληλότερη λύση για εσάς. Στη συνέχεια, ένας από τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expertθα επιμεληθεί το σχεδιασμό των χαρακτηριστικών σας με απλό μολύβι ώστε να αποφασίσετε το χρώμα, το σχήμα και την τεχνική που σας ταιριάζει. Έπειτα, θα ακολουθήσει η εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.Υπηρεσίες Ημιμόνιμου ΜακιγιάζΗμιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών
ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup13 ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup18Αν θέλεις καλοσχηματισμένα φρύδια κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς κόπο και χωρίς χάσιμο χρόνου, το Ημιμονιμο Μακιγιάζ Φρυδιών είναι ιδανικό για εσένα!Η πολυετή εμπειρία, η εξειδίκευση και η έμφαση στη λεπτομέρεια καθιστά τις ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert κορυφαία επιλογή στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών.Η διαδικασία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών διαρκεί 2 ώρες και είναι εντελώς ανώδυνη. Το αποτέλεσμα διαρκεί 1 έως 3 χρόνια. Κάθε 1-1,5 χρόνο γίνεται η ανανέωση του, ώστε να έχουμε ένα αναλλοίωτο αποτέλεσμα.Η επιλογή της τεχνικής γίνεται με βάση το δέρμα σου και την αισθητική σου:Ελαφρά Σκίαση (light shadow)
Τρίχα-Τρίχα (hair stroke)
Full NaturalPowdered EyebrowsMicrobladingΑνδρικά ΦρύδιαΗμιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών
ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-χειλιών-ημιμόνιμο-κέντρα-ομορφιάς-αισθητικός-μικροχρωμάτωσης-χείλη-σχήμα-συνεδρίες-permanent-makeup-imimonimo-makigiaz ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-χειλιών-ημιμόνιμο-κέντρα-μικροχρωμάτωσης-ομορφιάς-αισθητικός-χείλη-συνεδρίες-σχήμα-imimonimo-permanent-makeup-makigiaz ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-χειλιών-ημιμόνιμο-κέντρα-μικροχρωμάτωσης-ομορφιάς-αισθητικός-χείλη-σχήμα-συνεδρίες-imimonimo-permanent-makeup-makigiazΓια χείλη άχρωμα, λεπτά και ασύμμετρα προτείνεται το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών μπορεί να γίνει σε ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων: από το απαλό και πολύ διακριτικό ροζ έως το πιο έντονο φούξια ή την απόχρωση της καραμέλας. Το χρώμα είναι προσωπική υπόθεση και καθορίζεται από το γούστο της κάθε γυναίκας.Η διαδικασία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Χειλιών είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα για τα χείλη .Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.Μπορεί να εφαρμοστεί η τεχνική:Semi-Full Lips (περίγραμμα & γέμισμα 1/2) ήFull Lips (περίγραμμα & γέμισμα)Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων
hmimonimo-eyeliner-makigiaz-mation-permanent-liner-powder-makeup hmimonimo-eyeliner-makigiaz-mation-permanent-liner-powder-makeup-imimonimi-skia-shading imimonimo-makigiaz-eyeliner-mation-permanent-liner-powder-makeup-shadingΤο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων έχει την ιδιότητα να τονίζει τα μάτια, να δίνει βάθος στο βλέμμα και να μεταμορφώνει το look μας. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δυσκολεύονται ή δεν έχουν χρόνο να εφαρμόσουν σωστά το μακιγιάζ στα μάτια  τους.Η διαδικασία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Βλεφάρων διαρκεί περίπου 2 ώρες και είναι ανώδυνη εξαιτίας της ειδικής αναισθητικής κρέμας που εφαρμόζεται. Το αποτέλεσμα διαρκεί 3 έως 5 χρόνια!Επίλεξε την τεχνική με βάση το σχήμα το ματιών σου και την ένταση που θέλεις να τους δώσεις:Eyeliner άνω ή/και κάτωLashliner άνω ή/και κάτωEyeliner & σκιά στο άνω βλέφαροEyeliner & σκιά στο άνω βλέφαρο & Eyeliner στο κάτω βλέφαροΒελούδινο EyelinerExtension βλεφαρίδων
285587415_1460021907753619_7775974440403200950_n 284587950_1402100513550370_7371116526975910979_nΑν θέλεις να κυκλοφορείς με εντυπωσιακές, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες όλη μέρα, χωρίς ίχνος μάσκαρα, τότε τα Εxtension βλεφαρίδων είναι η λύση για εσένα! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην κλασική τεχνική “one by one” και την τεχνική “volume”, ανάλογα με την ένταση που θέλεις να δώσεις στο βλέμμα σου.Στην τεχνική “one by one” οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία μία δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ στη τεχνική “volume” τοποθετούνται μικρά τουφάκια ανάμεσα στις βλεφαρίδες για να δώσουν πιο έντονο όγκο. Η μέθοδος που θα επιλέξεις εξαρτάται από το προσωπικό σου στιλ.Τα Εxtension βλεφαρίδων διαρκούν συνήθως 4 με 6 εβδομάδες.Οι Εxtension Εxperts του Your Permanent Beauty Expert συνιστούν να γίνεται ανανέωση κάθε 3 με 4 εβδομάδες, ώστε να παραμένει το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για όσο θελήσεις. Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 2 ώρες.Lash lift
284782356_739922253800259_494335323757284947_n 285044477_563268648684651_7882783831029229300_nΑν θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τη “δυναμική” των φυσικών σου βλεφαρίδων, χωρίς να βάλεις πρόσθετες, το Lash lift είναι η επιλογή που σου ταιριάζει. Το Lash lift ή αλλιώς Lash lamination, γυρίζει και βάφει τις φυσικές σου βλεφαρίδες κάνοντάς τες να δείχνουν πιο καμπυλωτές, έντονες και μακριές. Η εφαρμογή του Lash lift διαρκεί 1 ώρα και είναι εντελώς ανώδυνη.Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες.Διόρθωση αποτυχημένου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Δυστυχώς πλέον υπάρχουν αναρίθμητοι Permanent Makeup Artists και κέντρα αισθητικής ή ακόμα και κομμωτήρια, που προσφέρουν Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σε δελεαστικές τιμές και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.Η επίσκεψη σε ένα τέτοιο χώρο αισθητικής ελλοχεύει ποικίλους κινδύνους. Οι κακής ποιότητας χρωστικές μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή να αλλάξουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Σίγουρα κανένας δε θέλει να καταλήξει με κόκκινα ή πράσινα φρύδια ή φρύδια που στο σχήμα τους μοιάζουν με cartoon. Είναι λυπηρό, όμως συμβαίνει συχνά…Σε αυτές τις περιπτώσεις η αφαίρεση Ημιμόνιμου Μακιγιάζ ειναι μονόδρομος.Οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert έχουν αναλάβει εκατοντάδες διορθώσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το κακό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.Μετά την αφαίρεση του κακής ποιότητας Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, οι ειδικοί Your Permanent Beauty Expert θα σε αναλάβουν για ένα ποιοτικό και φυσικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι.
Medical Tattoo  screenshot-2020-11-06-scar-camouflage-chest-removal-of-mole-webp-webp-image-1024-1024-pixels-scaled-98_orig 67188354_2451684424875425_4148305677648920576_n medical-tattooΤο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και συγκεκριμένα η μέθοδος της μικρωχρωμάτωσης συνδέεται με τον κλάδο της ιατρικής αισθητικής.Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπως η αποκατάσταση θηλής και θηλαίας άλω, η κάλυψη ουλών από εγκαύματα, λευκής ή η κάλυψη τομών από χειρουργικές επεμβάσεις.Το Medical Tattoo είναι μία πιο σύνθετη και εξειδικευμένη διαδικασία από το συμβατικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ προσώπου. Απαιτεί άρτια εκπαίδευση, σωστή χρήση κατάλληλων υλικών και επαρκή εμπειρία. Η επιλογή του σωστού κέντρου είναι καίριας σημασίας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό και εναρμονισμένο με το δέρμα. Οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert μπορούν να σου προσφέρουν αυτό το αποτέλεσμα, καθως πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Κατηγορίες του Medical Tattoo που εφαρμόζονται στο Your Permanent Beauty Expert:Αποκατάσταση Θηλαίας άλω μετά από χειρουργείο μαστεκτομήςΑποκατάσταση άνω χείλους (λαγόχειλου)Κάλυψη μετεγχειρητικών ουλών στο σώμα και το τριχωτό της κεφαλήςΚάλυψη ουλών Εγκαύματος (χρωματικό camouflage)Κάλυψη Λεύκης (χρωματικό camouflage)Κάλυψη Ραγάδων (χρωματικό camouflage)
Μη δελεάζεσαι από το χαμηλό κόστος. Έλεγξε σχολαστικά τις συνθήκες υγιεινής και ζήτησε να δεις φωτογραφίες από προηγούμενες εφαρμογές του Κέντρου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που θα εμπιστευτείς το πρόσωπό σου.Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ απαιτεί εξειδίκευση, λεπτούς χειρισμούς και “τέχνη”. Επιλέξε μόνο το καλύτερο, καθώς είναι μία “επένδυση” στον εαυτό σου που θα σε συντροφεύει για χρόνια!
Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θα αποκτήσεις στο Your Permanent Beauty Expert γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, εξασφαλίζοντας έτσι φυσική εμφάνιση και διάρκεια του αποτελέσματος. Παράλληλα, τηρώντας με σχολαστικότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης, παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς με απόλυτη ασφάλεια.Η άρτια εκπαίδευση, η υψηλή τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός αιχμής και η φιλική διάθεση των ανθρώπων του Your Permanent Beauty Expert, εγγυώνται ένα υπέροχο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί! 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος