10 μύθοι για το ημιμόνιμο μακιγιάζ, που θα καταρρίψουμε, για να ξέρεις τι ισχύει από πρώτο χέρι!

10 μύθοι για το ημιμόνιμο μακιγιάζ, που θα καταρρίψουμε, για να ξέρεις τι ισχύει από πρώτο χέρι!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξητικής ζήτησης που έχει στη χώρα μας το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ γράφονται κι ακούγονται πολλά γύρω απ’ αυτό. Κάποιες πληροφορίες είναι σωστές και κάποιες γραμμένες από μη ειδικούς, με αποτέλεσμα να είναι λανθασμένες. Έτσι είναι λογικό να υπάρχουν απορίες και φόβοι που προκύπτουν από κακή πληροφόρηση. Εμείς, λόγω της εξειδίκευσής μας, αλλά και του τεράστιου αριθμού περιπτώσεων που έχουμε εξυπηρετήσει στα δέκα χρόνια λειτουργίας μας, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις κι απορίες και να δώσουμε ορθές και επιστημονικές απαντήσεις.

Μύθος 1ος: Είναι απλησίαστο το Hμιμόνιμο Mακιγιάζ από πλευράς κόστους

Όχι, είναι η απάντησή μας. Πρόκειται γι’ ένα κόστος που ανταποκρίνεται στο βαλάντιο κάθε ανθρώπου. Αν το βλέπετε ως επένδυση στην ομορφιά και στην άνεση που σας προσφέρει, είναι η καλύτερη απόκτηση που θα μπορούσατε να κάνετε. Άλλωστε, θα κάνετε απόσβεση χρημάτων αλλά και χρόνου ειδικά αν βάφεστε καθημερινά. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να κάνει ολοκληρωμένο Full Face Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (φρύδια, μάτια και χείλη) σε μια συνεδρία και να κερδίσει επιπλέων από την ειδική έκπτωση. Επίσης μπορεί να κάνει τον οικονομικό προγραμματισμό του πληρώνοντας με άτοκες δόσεις. Το σίγουρο είναι ότι αξίζει να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι σε ύποπτες και αμφίβολες προσφορές. Είναι αποδεδειγμένο ότι εν τέλει θα κοστίσει πολύ περισσότερο η διόρθωση του.

Μύθος 2ος: Η εφαρμογή πονάει

Όχι, είναι η απάντησή μας! Η εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι αρκετά ανεκτή ως και εντελώς ανώδυνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια ευχάριστη χαλαρωτική διαδικασία. Μιλάμε για ένα εξειδικευμένο κέντρο φυσικά, με έμπειρους PMU artists, όπου χρησιμοποιούνται νέας γενιάς τοπικά αναισθητικά σε μορφή κρέμας, ώστε να μην νιώσετε απολύτως τίποτα. Από την εμπειρία στο κέντρο μας, σύνηθες παράδειγμα είναι πολλές πελάτισσές μας να κοιμούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. 

Μύθος 3ος: Όλα τα ινστιτούτα που κάνουν Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι ίδια

Θα σάς στεναχωρήσουμε με την απάντησή μας. Είναι μύθος πως κάθε ινστιτούτο παρέχει ίδιο επίπεδο υπηρεσιών.  Για να καταλάβετε ποια είναι η πραγματικότητα θα σας πούμε πως αρκετοί πελάτες έχουν έρθει σε μας σχεδόν παραμορφωμένοι από κακής ποιότητας Ημιμόνιμο ή Μόνιμο Μακιγιάζ. Εμείς, σάς προτρέπουμε να κάνετε ενδελεχή έρευνα αγοράς. Να επιλέξετε ένα πιστοποιημένο νόμιμο ινστιτούτο ή ακόμα καλύτερα – ένα εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Μπείτε στα sites και στα social media τους, να διαβάσετε κριτικές και βέβαια να ζητήσετε δείγμα δουλειάς τους. Επίσης ζητήστε μια συζήτηση με την ειδικό ή ένα δοκιμαστικό, προκειμένου να αντιληφθείτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες της. Συζητήστε μαζί της και εξετάστε τον χώρο, προκειμένου να είστε σίγουροι πως είναι καθαρός και με συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, όπως προκύπτει από το ιατρικό πρωτόκολλο.

Μύθος 4ος:  Έχω ακούσει πως αμέσως μετά θα φαίνομαι χάλια και πρέπει να κάτσω στο σπίτι

Αποτελεί μύθο το γεγονός πως μετά τη συνεδρία θα πρέπει να αποσυρθείτε από τον κόσμο για να αναρρώσετε. Η απάντηση μας είναι ότι ναι, μετά την συνεδρία Ημιμόνιμου Μακιγιάζ μπορείτε να πάτε κανονικά στην δουλειά σας και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Με την προϋπόθεση πως τηρούνται οι σωστές τεχνικές και όλες οι συνθήκες υγιεινής. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας και τα μηχανήματα να είναι τελευταίας γενιάς για να μην τραυματίζουν το δέρμα. Το αμέσως μετά αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες φροντίδας που σας δίνουν στο εξειδικευμένο κέντρο ακόμη κι ένα ελαφρύ οίδημα υποχωρεί μετά από λίγες ώρες.

Μύθος 5ος: Το αποτέλεσμα κρατάει για πάντα

Αν επιλέξετε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ το αποτέλεσμα κρατάει από 1 έως 3 χρόνια, άρα δεν είναι μόνιμο! Η διάρκειά του εξαρτάται από την ποιότητά του δέρματός σας καθώς και από τις χρωστικές που χρησιμοποιούνται. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και η τεχνική αλλά και η δουλειά της/του PMU Artist. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ εφαρμόζεται πολύ επιδερμικά και γι’ αυτό είναι αδύνατο να μείνει το χρώμα για όλη μας τη ζωή. Μ’ αυτόν τον τρόπο αποκλείεται να δημιουργηθεί οποιαδήποτε βλάβη στο δέρμα λόγω τραυματισμού, και το χρώμα του τελικού αποτελέσματος θα φαίνεται ζωντανό και φυσικό. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν προτείνουμε μόνιμο τατουάζ στο πρόσωπο. Το μόνιμο αποτέλεσμα, όσο και ελκυστικό να ακούγεται, θα πάψει σύντομα να είναι όμορφο, λόγω ότι οι χρωστικές αντί να ξεθωριάζουν και να φεύγουν από το δέρμα, θα παραμένουν και θα αλλοιώνονται μέσα στο δέρμα σας, δημιουργώντας αφύσικές αποχρώσεις (πράσινα ή μωβ φρύδια κλπ). Από την εμπειρία μας, όσες κυρίες έχουν επιλέξει μόνιμο τατουάζ μετά από λίγα χρόνια αναπόφευκτα καταφεύγουν σε αφαίρεση με laser, μια διαδικασία που έχει υψηλό κόστος, πόνο και χρειάζονται πολλές συνεδρίες αφαίρεσης. 

Μύθος 6ος: Το αποτέλεσμα είναι ψεύτικο και παλιομοδίτικο  

Όχι, είναι η απάντησή μας! Η σωστή δουλειά Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι πολύ διακριτική και δεν είναι εμφανής σε όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά μοντέλα και γυναίκες της showbiz κάνουν φωτογραφήσεις- δήθεν- χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Τόσο το χρώμα και το σχήμα που θα αποφασίσετε με την ειδικό, όσο και οι τεχνικές που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές, σέβονται την αρμονία του προσώπου σας, την ηλικία και τον τρόπο ζωής σας. Ο κανόνας δε αυτός ισχύει είτε προβείτε σε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη ή στα μάτια και τα φρύδια.

Μύθος 7ος: Το καλοκαίρι απαγορεύεται να κάνω Ημιμόονιμο Μακιγιάζ

Αυτό κι αν δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε αφού λάβετε το «πράσινο φως» από την αξιολόγηση του ιατρικού σας ιστορικού -που επιτρέπει να προβείτε σε εφαρμογές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ -να κάνετε κανονικά τις συνεδρίες σας όλο το χρόνο. Πάντα, βέβαια, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που θα σάς δοθούν. Σαφώς, η προστασία από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική (ούτως ή αλλιώς) αλλά με λίγο προσοχή κι’ ένα καλό αντηλιακό με δείκτη προστασίας +50, θα είστε 100% καλυμμένες/οι.

Μύθος 8ος : Θα φαίνομαι έντονα βαμμένη αν κάνω Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη 

Όχι, είναι απολύτως αναληθές! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη είναι πάντα ματ, που αυτό από μόνο του δείχνει σαν το φυσικό δέρμα των χειλιών. Επίσης, η επιλογή της απόχρωσης με την οποία θα περαστούν τα χείλη σας, είναι δική σας επιλογή. Είτε προτιμάτε απαλό ροζ, είτε φούξια ή έντονο κόκκινο, όλα μπορούν να γίνουν, μετά από την απόφαση σας μαζί με την ειδικό που θα σας κάνει την εφαρμογή. Το πιο σύνηθες είναι να επιλέγονται φυσικές αποχρώσεις στα χείλη, έτσι ώστε να τελειοποιείται το περίγραμμα και το σχήμα τους, δίνοντας μια αίσθηση νιότης και φρεσκάδας στο πρόσωπο. 

Μύθος 9ος : Η Ημιμόνιμη γραμμή eyeliner κάνει κακό στα βλέφαρά μου και στα τσίνορα μου

Λάθος πληροφόρηση. Για την ακρίβεια, πολύ συχνά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα μάτια, όποια τεχνική και να επιλέξετε, θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ παράλληλα θα τις γλυτώσει από την καθημερινή ταλαιπωρία από το mascara. Επίσης, συχνά οι βλεφαρίδες δυναμώνουν περισσότερο. Κατά την εφαρμογή λόγω της επαναλαμβανόμενης κίνησης της βελόνας γίνεται πολύ καλή αιμάτωση στην περιοχή. Αυτό βοηθάει την θρέψη των θυλάκων των βλεφαρίδων με θρεπτικά συστατικά και έτσι οι βλεφαρίδες δυναμώνουν. Ένας επαγγελματίας PMU artist που ξέρει την δουλειά του, θα τοποθετήσει την χρωστική πολύ επιφανειακά στο δέρμα και δεν θα παρεμποδίσει τις τρίχες στα βλέφαρα. Και εδώ παίζει ρόλο η σωστή επιλογή του επαγγελματία. Επιλέγοντας με σιγουριά το σωστό θα έχετε μόνο θετικά αποτελέσματα. 

Μύθος 10ος : Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια θα αποδυναμώσει τις δικές μου τρίχες 

Κακώς έχετε την άποψη αυτή. Και εδώ συμβαίνει ακριβώς το ίδιο όπως και στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ματιών. Όταν γίνει σωστά και επιφανειακά η τεχνική, οι τρίχες δυναμώνουν περισσότερο. Λόγω της επαναλαμβανόμενης κίνησης της βελόνας γίνεται πολύ καλή αιμάτωση στην περιοχή, το οποίο βοηθάει την θρέψη των θυλάκων. Συχνά βλέπουμε περιπτώσεις όπου ένα αδύναμο φρύδι μετά από λίγους μήνες μεταμορφώνεται τόσο, που δεν χρειάζεται πια και το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ! Αυτό προϋποθέτει βέβαια να μην έχουν νεκρωθεί οι θύλακες (συνεχές βγάλσιμο φρυδιών για πολλά χρόνια, παθήσεις θυρεοειδή, αυτοάνοσα νοσήματα κλπ). Επίσης, πριν την εφαρμογή δεν ξυρίζουμε ποτέ την περιοχή του φρυδιού. Απώτερος στόχος μας είναι να αναδείξουμε το ήδη υπάρχον φρύδι με τον πιο φυσικό τρόπο. 

 

Μην ακούτε τους μύθους και μπερδεύεστε! Επιλέξτε την πραγματική γνώση και εμπειρία! Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κέρδισε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος