1η φορά ημιμόνιμο μακιγιάζ. Ακόμα δεν το αποφάσισες;

1η φορά ημιμόνιμο μακιγιάζ. Ακόμα δεν το αποφάσισες;

Εν έτη 2022 το ημιμόνιμο μακιγιάζ βρίσκεται παντού γύρω μας. Είναι μία υπηρεσία που επιλέγουν κυρίως γυναίκες, αλλά και οι χωρίς ταμπού άνδρες..Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, το αισθητικό αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι καταπληκτικό. Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, διορθώνει ατέλειες, διευκολύνει την καθημερινότητα και προσφέρει ομορφιά και λάμψη 1 έως 3 χρόνια! Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις, που το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι πολύ κακό ή ακόμα και κωμικό. Αυτό συμβαίνει όταν έχει πραγματοποιηθεί από κάποιον άπειρο “ειδικό” ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αυτά τα αντιαισθητικά αποτελέσματα ημιμόνιμου μακιγιάζ ίσως είναι και ο βασικός λόγος που κάποιες γυναίκες διστάζουν να το κάνουν. Βέβαια ,όπως όλοι γνωρίζουμε, επιτήδειοι, άτεχνοι και άπειροι υπάρχουν σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό όταν κάποιος αποφασίσει να κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ, θα πρέπει να διαλέξει ένα εξειδικευμένο κέντρο ημιμόνιμου μακιγιάζ με πολυετή παρουσία στο χώρο, όπως το Your Permanent Beauty Expert, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένα ποιοτικό και ταιριαστό στο εκάστοτε πρόσωπο.

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup-

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup- IMG_2496

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάτι άλλο που συνήθως προβληματίζει κάποιον που δεν έχει ξανακάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ο πόνος. Η φήμη ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ πονάει έχει επικρατήσει κυρίως λόγω της σύγχυσης του ημιμόνιμου μακιγιάζ με το κλασικό τατουάζ. Το τατουάζ πονάει επειδή γίνεται πολύ βαθιά στο δέρμα. Αντίθετα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται πιο επιφανειακά και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα. Αυτοί οι λόγοι καθιστούν, το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και βλεφάρων μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά σου και στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Εξαίρεση αποτελεί ενίοτε το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, όπου υπάρχει πρήξιμο για 2-4 ώρες μετά την εφαρμογή. Βέβαια και γι’ αυτό το πρήξιμο υπάρχει λύση και οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert τη γνωρίζουν!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία υπηρεσία που θα σου “λύσει τα χέρια” γι’ αυτό μη διστάζεις να την εφαρμόσεις. Οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert είναι πρόθυμοι να συζητήσετε τους προβληματισμούς σου και να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία.Επίλεξε το καλύτερο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου, καθώς θα σε “συντροφεύει” για χρόνια! Η επιλογή ενός εξειδικευμένου κέντρου ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι βαρύνουσης σημασίας για να έχεις ένα αισθητικά σωστό αποτέλεσμα στον πρόσωπό σου. Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι ο χώρος να πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής.

Οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert  με τις γνώσεις, την εμπειρία και την δεξιοτεχνία τους μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.Εμπιστεύσου τους και κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος