Μάθε πρώτη τις 3 πιο νέες τάσεις στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Μάθε πρώτη τις 3 πιο νέες τάσεις στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά έρχεται και σκέφτεσαι να ανανεώσεις το ημιμόνιμου μακιγιάζ σου ώστε να είσαι πανέτοιμη για τις διακοπές! Επειδή στο Your Permanent Beauty Expert θέλουμε να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά, σου προτείνουμε πρώτοι τις 3 super-hot τάσεις ημιμόνιμου μακιγιάζ για να είσαι η πιο περιποιημένη του νησιού!

1. Soft Eyebrows

Ό,τι νεότερο στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι η τεχνική soft eyebrows! Πρόκειται για την μετεξέλιξη της τεχνικής της ελαφράς σκίασης η οποία χαρίζει ακόμη πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα! Ξέχνα πια τα ενιαία έντονα φρύδια.Τα soft eyebrows είναι εδώ για τα καλά. Χάρη στο συνδυασμό χρωμάτων που χρησιμοποιούνται και στις απαλές και κοφτές κινήσεις που ακολουθούνται με ακρίβεια, χαρίζουν φρυδάκια τόσο φυσικά που κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πώς τα έχεις επιμεληθεί!

2. Έντονα χρώματα στα χείλη by BIOTEK

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη είναι η αγαπημένη μας τεχνική! Μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν σαρκώδη και ζουμερά χείλη. Πλέον με τις νέες χρωστικές της ΒΙΟΤΕΚ Rouge Intense έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ακόμη πιο έντονες και φρουτένιες αποχρώσεις: φλογερό κόκκινο, ζουμερό κοραλλί και γοητευτικό φούξια είναι μερικές από τις επιλογές. Οι Intense Rouge αποχρώσεις επειδή ακριβώς πιο έντονες, είναι σχεδιασμένες να διαρκούν λίγο λιγότερο ώστε να ανανεώνονται γρηγορότερα, δίνοντάς μας την πολυτέλεια να τις δοκιμάσουμε όλες!

3. Eyeliner με σκιά

Για τις πιο τολμηρές φίλες υπάρχει ο τρόπος αυτό το καλοκαίρι να κλέψουν τις εντυπώσεις: eyeliner με σκιά φυσικά! Ξέρουμε πόσο αγαπάς το γατίσιο eyeliner αλλά πόσο χρόνο από τις διακοπές σου να θυσιάσεις ώστε να πετυχαίνεις κάθε μέρα την τέλεια γραμμή; Μην το σκέφτεσαι άλλο, επέλεξε το σχήμα που επιθυμείς και τόνισε το με το εφέ της διακριτικής σκιάς! Και το καλύτερο είναι πως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε καφέ, γκρι, τιρκουάζ, πράσινο, λαδί ή μωβ χρώμα σκιάς!

Να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα διακριτικό και chic καθώς στο Your Permanent Beauty Expert φημιζόμαστε για τα ποιοτικά αποτελέσματά μας!

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της περιπέτειας και της ανεμελιάς. Δοκίμασε κάποια από τις προτάσεις μας και θα είσαι σίγουρα η beauty expert της παρέας! Στοίχημα ότι θα θες να τις κάνεις όλες;;