3+1 τρόποι για να διατηρήσεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου άψογο όλο το χρόνο!

3+1 τρόποι για να διατηρήσεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου άψογο όλο το χρόνο!

Πριν από λίγους μήνες έκανες ημιμόνιμο μακιγιάζ. Οι φίλες, η αδερφή σου και ο άνδρας σου σου λένε πόσο υπέροχα σου ταιριάζει! Όντως, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και το έχεις κατευχαριστηθεί! Θα ήθελες αυτό το αποτέλεσμα να μείνει αναλλοίωτο, όπως τώρα, για πολλά χρόνια. Σιγά το δύσκολο!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να το πετύχεις:1. Εφάρμοσε αντηλιακή κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι

Sunscreen on orange background. Plastic bottle of sun protection and white cream in the form of question mark and numbers SPF. How to choose a sunscreen

Το ότι η υπερβάλλουσα έκθεση στον ήλιο, βλάπτει το δέρμα είναι γνωστό τοις πάσι. Το ίδιο ισχύει και για το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία. Έτσι, έχεις άλλον ένα λόγο να μην παραλείπεις την αντηλιακή σου κρέμα ακόμα και τις μέρες που έχει συννεφιά. Επίλεξε κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας (>SPF 30). Τους καλοκαιρινούς μήνες προτείνεται η χρήση καπέλου και γυαλιών ηλίου για extra προστασία, ειδικά όταν βρίσκεσαι στην παραλία.2. Απόφυγε την απολέπιση Η χημική απολέπιση και η απολέπιση με οξέα φρούτων πάνω στην περιοχή που έχετε ημιμόνιμο μακιγιάζ αντενδείκνυται, καθώς μπορεί να αποχρωματίσει ή να αλλοιώσει το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Μπορείτε βέβαια να κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία επιθυμείτε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Απλά επισημάνετε στην αισθητικό σας να μην εφαρμόσει καθόλου δραστική ουσία στην περιοχή του ημιμόνιμου μακιγιάζ σας.

Woman gets face mask by beautician at spa

3. Περιόρισε το solariumΠροσοχή χρειάζεται και κατά τις συνεδρίες solarium. Ιδανικό θα ήταν να μην κάνετε solarium στο πρόσωπο, σκεπάζοντάς το με μία πετσετούλα. Αν αυτό ειναι ανέφικτο, μπορείτε να κάνατε λίγες συνεδρίες, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αντίθεση με το μαυρισμένο σας σώμα.

collagen solarium

4. Ανανέωσε το ημιμόνιμου μακιγιάζ σου

ananeosi

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ από τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert

Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα όμορφο αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ σας είναι η ανανέωσή του. Συνήθως χρειάζεται να ανανεώνεται κάθε 1 με 1,5 χρόνο στα φρύδια και τα χείλη, ενώ στα μάτια μπορεί να γίνεται κάθε 3 με 5 χρόνια. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, πολύ λιπαρού ή ευαίσθητου δέρματος, μπορεί να χρειαστεί η ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ στα φρύδια, να γίνει λίγο νωρίτερα από το χρόνο. Αυτό βεβαία δεν αναιρεί το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Γενικά, η συχνότητα της ανανέωσής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ποικίλει από δέρμα σε δέρμα και καθορίζεται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος και την φροντίδα του. Πως θα καταλαβαίτε ότι είναι ώρα για την ανανέωση του; Από την όψη του. Θα το δείτε να έχει αρχίσει να γίνεται πιο αχνό και άτονο. Αν όμως έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των ειδικών του Your Permanent Beauty Expert για να προσδιορίσετε ποτέ είναι η κατάλληλη στιγμή να το φρεσκάρετε.Το Your Permanent Beauty Expert είναι εξειδικευμένο κέντρο ημιμόνιμου μακιγιάζ. Εμπιστεύσου τους καλύτερους PMU Artists και χάρισε στο πρόσωπό σου ξεκούραστη και ανανεωμένη όψη!

 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος