6 +1 λόγοι που δεν ενδείκνυται να προβείς σε κανονικό τατουάζ στο πρόσωπό σου!

6 +1 λόγοι που δεν ενδείκνυται να προβείς σε κανονικό τατουάζ στο πρόσωπό σου!

Επαγγελματική εφαρμογή ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ

Αν είσαι στη διαδικασία που σκέφτεσαι να απαλλάξεις τον εαυτό σου από το βραχνά του καθημερινού μακιγιάζ ή θέλεις να βελτιώσεις το σχήμα των φρυδιών ή των χειλιών σου, θα έχεις μπει στη λογική να κάνεις έρευνα αγοράς. Διαβάζοντας και ψάχνοντας θα έχεις αναρωτηθεί τι σημαίνει ημιμόνιμο μακιγιάζ και τι τατουάζ ως διαδικασία μόνιμου μακιγιάζ. Φαντάζομαι, πώς δε ξέρεις τις διαφορές καθώς και τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής. 

Για να καταλάβεις γιατί το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί μονόδρομο σου παραθέτουμε τους  λόγους που στο προτείνουμε. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σου!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει ως απώτερο στόχο να αναδείξει μ’ ένα απολύτως φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Πρόκειται για την τεχνική της μικροχρωμάτωσης που υλοποιείται είτε σε πλαστικούς χειρουργούς, είτε σε εξειδικευμένα και πιστοποιημένα ινστιτούτα, όπως το Your Permanent Beauty Expert. Η εν λόγω τεχνική, διαφέρει από τη δερματοστιξία (τατουάζ) και δεν πρέπει να συγχέεται μ’ αυτήν. 

Οι λόγοι που δεν πρέπει να επιλέγουμε κανονικό τατουάζ στο πρόσωπο μας ως μέθοδο καλλωπισμού και βελτίωσης των χαρακτηριστικών μας είναι πολλοί και θα στους παραθέσει μόνο όποιος θέλει να σε προστατέψει από τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις και φρούδες υποσχέσεις.

Ας δούμε τους λόγους:

  1. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται από αισθητικό που γνωρίζει από προσωπολογία , οπότε θα σεβαστεί τις φυσικές γραμμές του προσώπου σου και θα επέμβει μόνο όπου υπάρχουν ασυμμετρίες.
  2. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια αισθητική μικρο-επεμβατική μέθοδος που η υποαλεργική χρωστική ουσία δεν εισχωρεί στο ίδιο βάθος της στιβάδας του δέρματος με το τατουάζ , γι’ αυτό και μετά από 2-3 χρόνια θέλει εκ νέου ανανέωση.
  3. Η επαφή της χρωστικής γίνεται μόνο με την ανώτερη επιφανειακή-εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας ενώ στο τατουάζ όχι. Γι’ αυτό και δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορείς να δώσεις αίμα, ενώ έχοντας τατουάζ απαγορεύεται.
  4. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχεις διασφαλίσει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, αντίθετα το τατουάζ μένει για πάντα και σταδιακά γίνεται σχεδόν μοβ, κάτι που θα αγριέψει την εικόνα του προσώπου σου που θα φαντάζει ψεύτικο.
  5.  Το πρόσωπό μας αλλάζει χρόνο με το χρόνο είτε λόγω κιλών, είτε λόγω ηλικίας. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις και να εναρμονίσουμε πλήρως την περιοχή παρέμβασης όπως φρύδια και χείλη, με γνώμονα τις γραμμές του προσώπου μας. Αντιθέτως με το τατουάζ που παραμένει για πάντα, οπότε το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων με το πέρας του χρόνου δε θα  συνάδει με την εικόνα του προσώπου μας.
  6. Κάνοντας τατουάζ στα χείλη με τον καιρό θα σκουρύνουν και θα το γυρίσουν προς το μπλε ή το μοβ. Αντιθέτως με το ημιμόνιμο μακιγιάζ που θα αρχίσει η υποτονία του χρώματος χωρίς να αλλοιωθεί όμως το χρώμα.
  7. Το κανονικό τατουάζ σαν εφαρμογή είναι επώδυνο, υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί ή να δημιουργηθεί ουλή στο δέρμα. Η εφαρμογή του ημιμονιμου μακιγιάζ όταν γίνεται από επαγγελματία είναι απολύτως ανώδυνη και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τραυματισμούς. 

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορούν να σας δώσουν οι beauty expert μας? “Προσοχή που εμπιστεύεστε το πρόσωπό σας!”

Πιστεύουμε να σε διαφωτίσαμε πλήρως!