6 λόγοι για να προτιμήσεις το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ από το μόνιμο τατουάζ φρυδιών

6 λόγοι για να προτιμήσεις το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ από το μόνιμο τατουάζ φρυδιών

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, έχουν παρουσιαστεί πολυάριθμες καινοτομίες και trends στο όνομα της ομορφιάς των φρυδιών. Από τη henna μέχρι το τατουάζ, τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια θεωρούνται σύμβολο ομορφιάς και νιότης και στα δυο φύλα.

Ανεξάρτητα αν τα φρύδια σας είναι πυκνά και μεγάλα ή αραιά και άτονα, μπορούν να τονιστούν κατάλληλα. Να έρθουν σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Εάν επιθυμείτε διάρκεια, οι βασικές τεχνικές μακιγιάζ φρυδιών διαφοροποιούνται μεταξύ Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και μόνιμου τατουάζ. Είτε θέλουμε να ακολουθήσουμε τη μόδα, είτε ψάχνουμε για κάτι νέο να αναδείξουμε το πρόσωπό μας, την επιλογή μας την καθορίζει το πόσο «Μόνιμα» ή «Ημιμόνιμα» θέλουμε να επέμβουμε στα χαρακτηριστικά μας. Όμως υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες..

Οι ειδικοί του εξειδικευμένου κέντρου Your Permanent Beauty Expert σας εξηγούν γιατί έχετε 6 λόγους να προτιμήσετε το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και όχι το μόνιμο τατουάζ φρυδιών.

1. Διάρκεια που δεν σε δεσμεύει

Η βασική διαφορά του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από το μόνιμο τατουάζ φρυδιών αφορά τη διάρκεια του αποτελέσματος. Όπως ορίζουν οι λέξεις, το μόνιμο τατουάζ αφορά τεχνική, το αποτέλεσμα της οποίας θα μας συνοδεύει για πάντα. Το πρόσωπό μας όμως αλλάζει σε κάθε ηλικία. Ένα συγκεκριμένο και μόνιμο τατουάζ φρυδιού μπορεί να είναι όμορφο και αποδεκτό στα 30 μας, αλλά δεν θα ισχύει απαραίτητα το ίδιο όταν θα είμαστε 50 ή 60. Με την ωριμότητα αλλάζουν και οι επιθυμίες μας. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ έχει διάρκεια από 1 έως 3 χρόνια. Είναι προτιμότερο να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε την εικόνα που ταιριάζει στην εξέλιξή μας, σε κάθε φάση της ζωής μας.

2. Ασύγκριτα φυσικότερο αποτέλεσμα

Το ποιοτικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών φαίνεται φυσικό. Δεν “μπλεδίζει” ή “μοβίζει” με το πέρασμα του χρόνου και δένει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και το γενικότερο στιλ της κάθε γυναίκας.

3. Εφαρμογή χωρίς πόνο

Στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ η βελόνα κινείται πολύ επιφανειακά στο δέρμα. Η χρωστική περνά κάτω από την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, σε βάθος μικρότερο του ενός χιλιοστού. Χρησιμοποιούνται τοπικές αναισθητικές κρέμες νέας γενεάς, που κάνουν την εφαρμογή εντελώς ανώδυνη. Από την εμπειρία στο εξειδικευμένο κέντρο μας, οι περισσότερες πελάτισσές μας κοιμούνται ή απλά χαλαρώνουν απολαμβάνοντας την θεραπεία τους. Αντιθέτως, το μόνιμο τατουάζ εφαρμόζεται πιο βαθιά στα κατώτερα στρώματα του δέρματος και αυτό είναι επώδυνο.

4. Μηδενικός Τραυματισμός

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών – σε πιστοποιημένο πάντα ινστιτούτο – εφαρμόζεται πολύ επιφανειακά στο δέρμα με διάφορες τεχνικές (Ελαφρά Σκίαση, Τρίχα – Τρίχα, Powder, Ombre ακόμα και Microblading). Αυτό σας διασφαλίζει ότι η PMU expert θα επιλέξει την κατάλληλη τεχνική για το πρόσωπό σας. Εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα, χωρίς τραυματισμό της περιοχής, ο οποίος ενδεχομένως θα μπορούσε να δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα.

5. Ευκολία σε πιθανή ανάγκη διόρθωσης

Λόγω του ξεθωριάσματος του χρώματος μετά από το διάστημα 1-3 ετών, είναι εφικτό να γίνει οποιαδήποτε διόρθωση σε χρώμα και σχήμα. Π.χ. αν γίνετε απο μελαχρινή ξανθιά θα μπορέσουμε να προσαρμόσουμε και το χρώμα στα φρύδια σας αντίστοιχα. Όπως επίσης, αν μετά από κάποια χρόνια επιθυμήσετε πιο λεπτό φρύδι και αυτό επίσης μπορεί να γίνει έχοντας Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Ενώ στο μόνιμο τατουάζ φρυδιών τα χρώματα παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο και ανθεκτικά στους κλασικούς τρόπους αφαίρεσης όπως laser. Στο Your Permanent Beauty Expert αναλαμβάνουμε πολύ συχνά αφαίρεση ανεπιθύμητου αποτυχημένου μόνιμου τατουάζ. Έτσι διαπιστώνουμε από κοντά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

6. Ποιοτικότερες χρωστικές

Μεγάλη διαφορά έχει η σύσταση της χρωστικής που χρησιμοποιείται. Στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ τα χρώματα είναι κατασκευασμένα ειδικά για την χρήση τους στο πρόσωπο, είναι μη αλλεργιογόνα, ουδέτερα και υπόκεινται πλέον στους πολύ αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Αντίθετα αυτές του μόνιμου τατουάζ δεν είναι πάντα ελεγμένης προέλευσης και περιέχουν σημαντική πρόσμιξη συνθετικών ουσιών.

 

Γενικά για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να επιλεχθεί ως τεχνική βελτίωσης της ομορφιάς. Η ανασύσταση του σχήματος, του πάχους και του χρώματος των φρυδιών επαναπροσδιορίζει το πάνω μέρος του προσώπου, και τα μάτια και το μέτωπο φαίνονται ανοδικά σαν να έχετε κάνει botox. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών γίνεται σε δύο ραντεβού. Είναι βασικό να δούμε το σχήμα και το χρώμα στο πρόσωπο, ζωγραφισμένο με ειδικό μολύβι, πριν την εφαρμογή, ώστε μαζί με την PMU ειδικό να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στα χρώματα και την ψυχοσύνθεσή μας.

Στο εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT εδώ και 9 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους επαγγελματίες. Οι υπηρεσίες μας αφορούν αποκλειστικά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: φρυδιών, χειλιών και ματιών. Διαθέτουμε άρτια εκπαίδευση, υψηλή τεχνογνωσία, άνετους χώρους και εξοπλισμό αιχμής. Όλα αυτά, αλλά και η φιλική διάθεση των ανθρώπων μας, εγγυώνται υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς έχετε φανταστεί!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος