Άψογα χείλη στον γάμο σου; Μόνο με Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Άψογα χείλη στον γάμο σου; Μόνο με Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Γάμος. 5 γράμματα, μία λέξη, μία πολύ ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή. Όλες μας επιθυμούμε να είναι όλα τέλεια εκείνη την ημέρα. Για αυτό ασχολούμαστε συνήθως οι ίδιες με την διοργάνωση του γάμου μας. Από το νυφικό μέχρι το γαμήλιο πάρτι, ο στόχος είναι το τέλειο και οικονομικό εφικτό! Νυφικό μπορούμε να βρούμε πλέον είτε στο διαδίκτυο, είτε να αγοράσουμε ένα πιο απλό φόρεμα. Ο χώρος του πάρτι μπορεί να είναι πιο προσιτός αν ψάξουμε κάποιο μπαράκι ή ταβερνάκι το οποίο θα μεταμορφώσουμε όπως επιθυμούμε..

Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να έχει βρεθεί ο κατάλληλος – για την κάθε μια από εμάς – σύντροφος. Ο σύγχρονος πρίγκιπας των ονείρων μας, μπορεί να έχει επιθυμία να παντρευτεί στο δημαρχείο, μπορεί να έχει μηχανή, μπορεί να έχει μούσι, μπορεί να έχει περισσότερα τατουάζ και δαχτυλίδια από εμάς… Αυτό όμως που σίγουρα δεν μπορεί και δεν θέλει να έχει την ημέρα του γάμου του, είναι ροζ ή κόκκινο χρώμα στα χείλη του από το δικό μας μακιγιάζ. Το νυφικό μακιγιάζ στο πρόσωπο θα το αναλάβει κάποιος ειδικός και πρέπει να κρατήσει όλη την γαμήλια ημέρα. Ειδικά στα χείλη, πρέπει να είναι σέξι, λαμπερό, εκφραστικό αλλά δεν πρέπει να αφήνει τα αντιαισθητικά σημάδια του στα χείλη του γαμπρού ή στα μάγουλα των συγγενών και φίλων!

Στο Your Permanent Beauty Expert, προσφέρουμε τη δυνατότητα να φτιάξετε τα χείλη σας. Τελειοποιώντας το σχήμα τους, διορθώνοντας τυχόν ασυμμετρίες, και δίνοντάς τους πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα με διάρκεια έως και τρία χρόνια. Σκεφτείτε το: Χείλη φτιαγμένα από επαγγελματίες, ζωηρά, με λάμψη και νεανικό σχήμα και το σημαντικότερο για την ημέρα του γάμου σας, χείλη που δε θα ξεβάψουν ούτε στην εκκλησία, ούτε στο πάρτι.

Kάθε εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα χείλη γίνεται σε δύο συνεδρίες. Στο πρώτο ραντεβού πραγματοποιείται η πρόβα, όπου σχεδιάζουμε το περίγραμμα με το ειδικό μολύβι για να δούμε την ολοκληρωμένη εικόνα του επιθυμητού σχήματος πριν γίνει η εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Μετά την πρόβα, θα διαλέξετε με την ειδικό την κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.. Επιλέξτε από μια πλούσια χρωματική παλέτα που εκτείνεται από φυσικούς τόνους έως έντονους και τελειοποιείστε το αποτέλεσμα με την τεχνική περιγράμματος χειλιών που χαρίζει φυσικό όγκο.

Η εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα χείλη γίνεται με την μέθοδο της Mικροχρωμάτωσης. Με τη σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών από το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου μας η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη. Με το πέρας της συνεδρίας θα λάβετε γραπτές οδηγίες σχετικά με την φροντίδα του νέου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα χείλη σας.

Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των beauty expert μας, με επικεφαλής την γνωστή medical degree PMU expert κ. Natalia Babenko, εξασφαλίζει απολύτως ακίνδυνες και ανώδυνες εφαρμογές χωρίς παρενέργειες. Τηρώντας με σχολαστικότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης – εν μέσω covid19 – παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς με απόλυτη ασφάλεια.

Την ημέρα του γάμου σας, χαρίστε στον εαυτό σας τα χείλη που πάντα επιθυμούσατε. Φυσικά, ζουμερά, θηλυκά, με χρώμα και σχήμα που δεν ξεβάφει.

Για γαμήλια φιλιά που αφήνουν ιστορία και όχι σημάδια, επιλέξτε Ημιμόνιμο Mακιγιάζ στα χείλη.

 

Για τους καλύτερους επαγγελματίες και κορυφαίες υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ επιλέξτε YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος