Ημιμόνιμο μακιγιάζ για νύφη!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ για νύφη!

Η νύφη πρέπει να λάμπει την ημέρα του γάμου της και να είναι υπερπαραγωγή όποια εποχή κι αν παντρευτεί. Είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας κι όλα τα βλέμματα, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένα πάνω της.

Αν κι εσείς ετοιμάζεστε να τελέσετε το γάμο σας μη διστάσετε να προβείτε σ’ ένα full face ημιμόνιμο μακιγιάζ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και βέβαια δε θα προκύψει κανένα ατύχημα είτε από συγκίνηση, είτε λόγω ζέστης.

Είτε παντρευτείτε τώρα το χειμώνα, είτε την άνοιξη ή το καλοκαίρι κλείστε το ραντεβού σας από σήμερα κιόλας.

Πρόκειται για ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας που το αξίζει κάθε γυναίκα. Δεν πονάει, δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια- αν γίνει από έμπειρο PMU Artist με πιστοποιημένες χρωστικές -και το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλύψει τη θηλυκή και άκρως ερωτική πλευρά  σας.

Με βάση την ηλικία σας, την κατανομή του προσώπου σας και τα χρώματα της επιδερμίδας και των μαλλιών σας θα κάνουμε ένα δοκιμαστικό με μολύβι προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες στα φρύδια ή στα χείλη και να δούμε, στη συνέχεια, ποια χρώματα σάς φωτίζουν και σάς αναδεικνύουν.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τη φυσική σας ομορφιά, να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να σάς γεμίζουμε αυτοπεποίθηση.

Το full face ημιμόνιμο μακιγιάζ περιλαμβάνει τα φρύδια, μια λεπτή γραμμή eyeliner στη ρίζα των βλεφάρων, extension βλεφαρίδων γι’ ένα γατήσιο βλέμμα γεμάτο ερωτισμό και ημιμόνιμο στα χείλη.

Έτσι, θα είστε «βαμμένες- άβαφες»  24 ώρες το 24ωρο ακόμα κι αν πάτε το καλοκαίρι στη θάλασσα. Αν πάλι για την ώρα της τελετής θέλετε ένα εντονότερο μακιγιάζ στα μάτια ή στα χείλη- το γεγονός πως έχετε προβεί σε ημιμόνιμο μακιγιάζ- δε θα εμποδίσει εσάς ή τη μακιγιέζ σας να κάνει από πάνω ένα συμβατικό μακιγιάζ .

Με το full face ημιμόνιμο μακιγιάζ  θα έχετε ένα διαχρονικό αποτέλεσμα που θα μπορείτε να το υποστηρίξετε όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να ανησυχείτε για την εικόνα σας. Είναι φυσικό και κανείς δε θα καταλάβει το μυστικό σας.  Απλά θα δείχνετε πιο φρέσκια, με εντονότερα χαρακτηριστικά και βέβαια πιο ελκυστική ακόμη κι όταν σηκωθείτε από το κρεβάτι σας την επόμενη του γάμου.

Θα χρειαστείτε δύο συνεδρίες προκειμένου να ολοκληρώσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ με μια απόσταση περίπου ενός μηνός κατά συνέπεια τώρα είναι η σωστή στιγμή για να κλείσετε τα ραντεβού σας.

 

Το αποτέλεσμα θα σάς καταπλήξει!

 

Ευχαριστούμε πολύ την Μαρκέλλα που μας παραχώρησε τις φωτογραφίες του γάμου της. Η ίδια απολαμβάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια, χείλη, βλέφαρα και extension βλεφαρίδων!

Photo credits: George Pahountis