Αχ αυτή η μάσκα…Ευτυχώς έχω κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών!

Αχ αυτή η μάσκα…Ευτυχώς έχω κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών!

Στην covid εποχή που διανύουμε το νούμερο ένα “αξεσουάρ” είναι η μάσκα προστασίας! Σε λίγες μέρες θα είναι απαραίτητη κυρίως στο super market και στους χώρους που υπάρχει συνωστισμός. Γι’αυτό έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε μάσκες σε διάφορα χρώματα ώστε να τις ταιριάζουμε με τα ενδύματα μας και να μην είναι παράταιρες με το look μας.

Τι συμβαίνει όμως με το μακιγιάζ μας, όταν φοράμε μάσκα προστασίας; Μπορούμε να τονίσουμε τα μάτια όπως ακριβώς κάνανε και πριν την εποχή του κορονοιού. Όμως στην περιοχή των χειλιών αντιμετωπίζουμε δυσκολίες…Η αναπόφευκτη πολύωρη χρήση της μάσκας, προκαλεί ερεθισμό στα χείλη σου εξαιτίας της υγρασίας που δημιουργείται στο στόμα από την ανάσα. Αυτό σημαίνει ότι η τοποθέτηση κραγιόν είναι δυσάρεστη, αφού τα κραγιόν αφυδατώνουν επιπλέον τα ήδη ταλαιπωρημένα χείλη. Αν, βέβαια, τα χείλη σου είναι ανθεκτικά, μπορείς να φορέσεις το κραγιόν σου, ώστε να φαίνεσαι περιποιημένη στους εξωτερικούς χώρους, που η χρήση της δεν απαιτείται. Ή μήπως όχι; Μάλλον ούτε τότε κραγιόν και μάσκα συνδυάζονται.. Καθώς όταν φοράς μάσκα και κραγιόν, η μάσκα κολλάει πάνω στο κραγιόν και λεκιάζει. Το αποτέλεσμα είναι άβολο στην αίσθηση και αντιαισθητικό στην όψη, αφού αφαιρεθεί η μάσκα, καθώς το χρώμα έχει βγει εκτός περιγράμματος.Η ιδανική λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα είναι μία: το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών! Δεν αφυδατώνει, δεν ερεθίζει τα χείλη και μένει πάντα στη θέση του! Το αποτέλεσμα είναι μόνιμα καλοσχηματισμένα και ροδαλά χείλη!
IMG_2495Τέλος τα μουτζουρωμένα με κραγιόν χείλη που κάποιες φόρες θυμίζουν ίσως και κλόουν! Τέλος η ανασφάλεια για το πως θα εμφανιστούν τα χείλη μας, μόλις αφαίρεσουμε τη μάσκα! Με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών το χρώμα δεν αλλοιώνεται και δε χρειάζεται συνεχή ανανέωση και διόρθωση, όπως συμβαίνει με το κραγιόν.Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα. Το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών διαρκεί 1 έως 3 χρόνια!
143576340_3809468132430374_3068262465772150795_nΝα σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός κατά του covid19 δεν επηρεάζει ούτε το αποτέλεσμά ούτε την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και την ίδια ημέρα.Το Your Permanent Beauty Expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!
WhatsApp Image 2021-02-19 at 16.32.13Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT! Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩΔείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/Email: info@24beauty-expert.grΔιεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος