7 γυναίκες μιλούν για την εμπειρία με το ημιμόνιμο μακιγιάζ από το Υour Permanent Beauty Expert!

7 γυναίκες μιλούν για την εμπειρία με το ημιμόνιμο μακιγιάζ από το Υour Permanent Beauty Expert!

 ημιμόνιμο μακιγιάζ που απέκτησαν στο Υour Permanent Beauty Expert 7 γυναίκες μιλούν αυτό! 

Όλα αυτά τα χρόνια στο Υour Permanent Beauty Expert μετρώντας χιλιάδες εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ έχουμε μόνο μία αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, να αναδείξουμε τη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας. Αντιμετωπίζουμε την κάθε μια ξεχωριστά με πολλή αφοσίωση και όταν μας επιστρέφετε αυτή την αγάπη με τόσο θερμά λόγια, παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά! Αψογο ημιμόνιμο μακιγιάζ 24ώρες το 24ωρο!  

 

Να τι έγραψαν κάποιες φίλες για το ημιμόνιμο μακιγιάζ τους  

Πολύ όμορφος και καθαρός χώρος, ευγενέστατο προσωπικό και άψογη εξυπηρέτηση! Έχω ολοκληρώσει τις 2 συνεδρίες ημιμόνιμο φρυδιών εδώ κ 6 μήνες και τα φρύδια μου πιο όμορφα κ φυσικά από ποτέ! 2 χρόνια πριν είχα πάρει μια προσφορά από ένα άλλο υποτιθέμενο “κέντρο ομορφιάς”, το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο καθώς αλλάξαμε το σχήμα βγάζοντας το μισό μου φρύδι, και μετά από 6 μήνες το τατουάζ είχε σχεδόν φύγει και το φρύδι μου φαινόταν μισό, οπότε κ αναγκάστηκα να μάθω να βάφω τα φρύδια μου κ να αγοράζω σκιές κ μολύβια. Επίσης ήταν τρομερά επώδυνο, κ ήταν τεράστια η ανακούφιση μου με το πόσο ανώδυνη είναι η εφαρμογή όταν γίνεται από Επαγγελματίες!

Σας ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα!!

R.SDV

 

Άψογη συμπεριφορά από τα κορίτσια… Τέλειος χώρος…εκπληκτική δουλεία… Έχω μείνει κατενθουσιασμένη…Ευχαριστώωωωω πολύ!!!!

Λ. Κ

 

Εξαιρετική εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό, πολύ καθαρός χώρος, άρτια καταρτισμένη η ειδικός των εφαρμογών…Πολύ φυσικό αποτέλεσμα και πολύ προσεγμένη δουλειά… εξίσου σημαντική η έμφαση που έχει δοθεί στη σωστή ενημέρωση του πελάτη…με δικαιώνει η επιλογή μου ανάμεσα σε πολλά άλλα κέντρα!!

Μ. Λ.

 

Ο χώρος πολύ όμορφος και παντεκάθαρος, η εξυπηρέτηση είναι άριστη, το αποτέλεσμα σε αφήνει 100% ικανοποιημένη και πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου το τελικό αποτέλεσμα!!Συνεχίστε έτσι!!!

Μ. Α.

 

Είστε φοβεροί… Πολύ ωραία δουλεία. Όσα κ να γράψω είναι λίγα…πολύ εξυπηρετικοί… προσέχουν κ την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπράβο

Κ. Σ.

 

Η δουλειά που κάνετε είναι καταπληκτική!!!! Στην αρχή φοβόμουν για το αποτέλεσμα αλλά κ για το αν θα είναι επίπονο….Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τα φρύδια μου πήραν τέλεια μορφή!!Δεν νιώθεις απολύτως τίποτα στην όλη διαδικασία!!! Ευχαριστωωωω πολύ!!!!

Α. Μ.

 

Άψογη εξυπηρέτηση! Ένοιωσα ασφάλεια κ από άποψη υγιεινής κ για το αποτέλεσμα από τους καλύτερους! Δεν θα το μετανιώσω πότε! το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου!

Γ. Α.

 

 www.24beauty-expert.gr 

https://www.facebook.com/YourPermanentBeautyExpert/