Ας αφήσουμε τα ταμπού…το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι και ανδρική υπόθεση!

Ας αφήσουμε τα ταμπού…το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι και ανδρική υπόθεση!

Τις τελευταίες δεκαετίες ο καλλωπισμός δεν θεωρείται αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Η εποχή των πατεράδων μας ή των παππούδων μας που είχαν μονάχα ένα aftershave, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Gay ή straight, metrosexual ή όχι, δεν εχει σημασία. Ο σύγχρονος άνδρας προσέχει την εμφάνισή του και περιποιείται με αφοσίωση τον εαυτό του. Προσέχει την διατροφή του, ασκείται καθημερινά και ενυδατώνει το δέρμα του. Πλέον δεν προκαλεί έκπληξη η παρουσία ενός άνδρα σε ένα κέντρο αισθητικής ή αισθητικών επεμβάσεων, καθώς είναι σύνηθες να απολαμβάνουν υπηρεσίες που άλλοτε θεωρούταν μόνο για γυναίκες. Αποτρίχωση σώματος, θεραπείες αντιγήρανσης με botox και υαλουρονικό, λιποαναρρόφηση, εμφύτευση μαλλιών και ημιμόνιμο μακιγιάζ…Στο Your Permanent Beauty Expert έχει παρατηρηθεί αυξημένο ενδιαφέρον για ημιμόνιμο μακιγιάζ από τον ανδρικό πληθυσμό. Αυτό δε μας προκαλεί εντύπωση, καθώς το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει το ανδρικό πρόσωπο, όπως κάνει και με το γυναικείο, διορθώνοντας κάποιες ατέλειές του. Βέβαια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη φυσικότητα του αποτελέσματος ώστε να συνάδει με τα ανδρικά χαρακτηριστικά.
Όμως, σε ποια σημεία του προσώπου ή του σώματος επιλέγουν οι άνδρες να κάνουν ημιμόνιμο μακιγιάζ και γιατί;
Τριχωτό της κεφαλής ή μούσι
Το trihopigmentation ενδύκνειται για άνδρες που έχουν αλωπεκία. Είναι μία μη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία ζωγραφίζονται τρίχες στο χρώμα των φυσικών τριχών. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα φυσικό και δίνει την εντύπωση ενός κεφαλιού με πολύ κοντά μαλλιά. Μπορεί να γίνει σε όλη την κεφαλή ή μόνο στα σημεία που υπάρχει αραίωση, όπως η κορυφή της κεφαλής. Επίσης, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται στο μούσι ή για να καλυφθούν ουλές από επεμβάσεις ή τραύματα στο κρανίο. Η διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη, καθώς χρησιμοποιείται τοπικά αναισθητική κρέμα πριν την εφαρμογή. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2-3 χρόνια.

 

67188354_2451684424875425_4148305677648920576_n

Μούσι από τους ειδικούς του Υour Permanent Beauty Expert

tricopigmentation-cost-calculator

Ημιμόνιμο μακιγιάζ κεφαλής (Trihopigmentation)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
ΟυλέςΤο ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει την ιδιότητα να μπορεί να καλύψει ουλές στο πρόσωπο ή στο σώμα που προέρχονται από τραύματα, εγχειρήσεις ή εγκαύματα. Το medical tattoo, όπως ονομάζεται, έχει εφαρμογή και στην περίπτωση της λεύκης. Η λεύκη είναι μία αυτοάνοση πάθηση που εκδηλώνεται με λευκές κηλίδες στο δέρμα. “Χρωματίζοντας” την ουλή ή τη λεύκη στο φυσικό χρώμα του δέρματος, καμουφλάρουμε την περιοχή. Απαιτείται δεξιοτεχνία και λεπτομέρεια στην επιλογή χρώματος και την εφαρμογή του, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό. Απαιτούνται 2 με 3 συνεδρίες για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.
screenshot-2020-11-06-scar-camouflage-chest-removal-of-mole-webp-webp-image-1024-1024-pixels-scaled-98_orig

Κάλυψη ουλής

ΦρύδιαΤο ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια είναι η λύση για τους άνδρες που έχουν χάσει τα φρύδια τους λόγω χημειοθεραπείων ή κάποιας ασθένειας, όπως η γηροειδής αλωπεκία. Επίσης, μπορεί να γίνει για καθαρά αισθητικούς λόγους για να δώσει “ένταση” σε ένα αραιό φρύδι και με αυτό τον τρόπο να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η επιλογή του σχήματος και της τεχνικής γίνεται με βάση το τι ταιριάζει και αντιπροσωπεύει τον κάθε άνδρα.
269682671_985819349006806_5320588540679162931_n

Hμιμόνιμο μακιγιάζ σε ανδρικά φρύδια από τους ειδικούς του Υour Permanent Beauty Expert

21752659_1574361305941079_7562623698377566588_o

ΧείληΟ άντρας δεν έχει τη δυνατότητα να καμουφλάρει ενδεχόμενη ασυμμετρία στα χείλη του, όπως κάνει η γυναίκα με τη χρήση κραγιόν. Έτσι, ο άνδρας μπορεί να τελειοποιήσει το σχήμα των χειλιών του, κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φυσική απόχρωση. Σε κάποιους άνδρες, ιδιαίτερα στους ασιατικής καταγωγής, τα χείλη είναι ελαφρώς μπλε. Υπάρχει η επιλογή, αν κάποιος το επιθυμεί, να τα κάνει πιο κοκκινωπά, ώστε τα χείλη του να φαίνονται ροδαλά και υγιή. Επίσης, προτείνεται στην περίπτωση του λαγόχειλου.
Lip-Blushing-results-in-men-caused-by-sun-damage-1296×728-slide4

Hμιμόνιμο μακιγιάζ σε ανδρικά χείλη

ΜάτιαΦυσικά όταν μιλάμε για ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια, δεν εννοούμε κάποιο eyeliner τύπου Κλεοπάτρα, αλλά lashliner. Το lashliner είναι μια διακριτική γραμμή που σχηματίζεται σύριζα στις βλεφαρίδες για να δώσει ένταση και βάθος στο βλέμμα. Τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα και οι βλεφαρίδες πυκνότερες.
260630622_1083855765782695_1167262913401860775_n

Hμιμόνιμο μακιγιάζ σε ανδρικά μάτια (lashliner) από τους ειδικούς του Υour Permanent Beauty Expert

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Ευτυχώς οι αισθητικές επεμβάσεις οποιουδήποτε είδους, δεν θεωρούνται πια ταμπού. Άνδρες και γυναίκες έχουν εξίσου την επιλογή να διορθώσουν, να τελειοποιήσουν ή να αλλάξουν ό,τι δεν τους ικανοποιεί, ώστε να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Οι ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία, να αναλάβουν κάθε μία από τις εφαρμογές του ημιμόνιμου μακιγιάζ που περιγράφονται παραπάνω. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ταιριαστό στο φύλο, το επάγγελμα και την αισθητική του κάθε ενδιαφερόμενου.
Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος