Διανύουμε τον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Το Your Permanent Beauty Expert σου θυμίζει ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Διανύουμε τον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Το Your Permanent Beauty Expert σου θυμίζει ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Κάθε χρόνο ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου είναι μια από τις πιο συχνές και εκδηλώνεται κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό, αντιπροσωπεύοντας μάλιστα περίπου το 25% των περιπτώσεων καρκίνου που προσβάλλουν τις γυναίκες στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αν ανιχνευθεί γρήγορα. Στα πρώιμα στάδια του καρκίνου του μαστού δεν παρατηρούνται πόνοι, γι’ αυτό και δεν απευθυνόμαστε εγκαίρως σε γιατρό. Συνεπώς μόνο η σταθερή παρακολούθηση μπορεί με σιγουριά να αποτρέψει την εμφάνισή του. Η έγκαιρη πρόληψη λοιπόν αποτελεί τον μεγάλο σύμμαχο σε αυτή τη μάχη και κάθε γυναίκα μπορεί να παραμένει υγιής αν εξετάζεται συστηματικά.

Η μαστογραφία είναι μια ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Κρίνεται απαραίτητη τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για τις γυναίκες πάνω των 40 χρόνων. Μπορεί να γίνει σχεδόν σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο και με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης μπορείς να κάνεις δωρεάν εξέταση σε ορισμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Το Your Permanent Beauty Expert σου αναφέρει κάποια ενδεικτικά:

Το Your Permanent Beauty Expert θέλοντας να φροντίσει ακόμη περισσότερο τις γυναίκες που έχουν περάσει και ξεπεράσει την περιπέτεια του καρκίνου, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα στήριξης. Τηλεφώνησε στο 210 3000 400 και ενημερώσου για τις σημαντικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες αισθητικού και ιατρικού Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ!