Διάβασα πως γίνεται mini lift στα μάτια χωρίς νυστέρι. Αληθεύει ή αποτελεί μύθο;

Διάβασα πως γίνεται mini lift στα μάτια χωρίς νυστέρι. Αληθεύει ή αποτελεί μύθο;

Είναι μια ερώτηση που μας τη θέτουν πολύ συχνά πελάτες μας. Ναι, έχει μια δόση αληθείας όλο αυτό. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο όπου ανορθώνοντας το βλέμμα μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ -στα φρύδια- αυτομάτως το «βλέμμα ανοίγει» και ως δια μαγείας φαινόμαστε πιο ξεκούραστοι και φρέσκοι.  Ως γνωστών, το σωστό σχήμα φρυδιών ανορθώνει αισθητά το βλέμμα μας προσθέτοντας «πόντους» στην αυτοπεποίθησή μας.

Η τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών είναι μια μέθοδος που είναι ασφαλής, δεν ενέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο παρενέργειας ή και αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου μας ( αν υλοποιηθεί από σωστό επαγγελματία), έχει μεγάλη διάρκεια και το κόστος είναι φιλικό σε σχέση με άλλες χειρουργικές μεθόδους.

Η εν λόγω τεχνική είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Ενδείκνυται στις περισσότερες περιπτώσεις και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν ρυτίδες έκφρασης καλό θα ήταν αν σάς ενοχλούν να κάνετε συνδυαστικά ενέσιμες θεραπείες (Botox) ή και μεσοθεραπεία. Κάθε περιστατικό αξιολογείται εντελώς διαφορετικά μετά την κλινική εξέταση. Μην ξεχνάμε πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός!