Διάβασα πως η μεσοθεραπεία θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπό μου. Προλαβαίνω να είμαι όμορφη τα Χριστούγεννα;

Διάβασα πως η μεσοθεραπεία θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπό μου. Προλαβαίνω να είμαι όμορφη τα Χριστούγεννα;

Ας ξεκινήσουμε καταφατικά. Ναι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε το ραντεβού σας προκειμένου να αξιολογηθεί η εικόνα του προσώπου σας και να προγραμματίσετε τις συνεδρίες σας.

Η μεσοθεραπεία είναι ίδια με το Microneedling και τι περιλαμβάνει;

Ναι, πρόκειται ακριβώς για την ίδια μέθοδο. Μέσω της μεσοθεραπείας  μπορούμε να διεγείρουμε το δέρμα και να το βάλουμε σε διαδικασία «επούλωσης» κατά την οποία και οδηγούμε τον οργανισμό μας να παράξει εντελώς φυσικά ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, με ταυτόχρονη εισαγωγή κατάλληλων δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

Κάθε συνεδρία Microneedling προκαλεί ανάπλαση του δέρματος.  Η θεραπεία είναι κατάλληλη για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ γυναικών αλλά και ανδρών. Μάλιστα, τα πρώτα  αποτελέσματα φαίνονται λίγες ημέρες μετά το πέρας της 1ης συνεδρίας. Αυτό που θα παρατηρήσουν –άπαντες- είναι πως βελτιώνεται η υφή, η σφριγηλότατα και η ενυδάτωση του δέρματος, πράγμα που σημαίνει πως φαίνεστε αυτομάτως νεότερη/ος και πιο ξεκούραστη/ος.

Πού θα δείτε διαφορά και γιατί αξίζει η εφαρμογή του Microneedling (μεσοθεραπείας)

-Οι  λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα σβήσουν σαν να έχετε πάρει μια αόρατη γομολάστιχα (όπως οι ρινοπαρειακές άυλακες, το πόδι της χήνας, περιστοματικές ρυτίδες, «γραμμές καπνιστού» στο άνω χείλος)

– Βελτιστοποιείται η διανομή και αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών διαλυμάτων

– Επιτυγχάνεται σύσφιξη του φυσικής χαλάρωσης του δέρματος που προέρχεται από το πέρας της ηλικίας

– Αν το πρόσωπό σας έχει ουλές ακμής ή από τραύματα και επεμβάσεις θα δείτε ορατή βελτίωση. Σταδιακά η  όψη, το χρώμα και το μέγεθος των ουλών βελτιώνεται μέσω της ανάπλασης

Οι πόροι του δέρματος θα είναι λιγότερο ορατοί

-Οι πανάδες εξαφανίζονται σταδιακά

– Παρατηρείται μείωση παραγωγής σμηγματόρροιας (λιπαρού δέρματος)

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να δείτε ορατή διαφορά στο πρόσωπό σας δεδομένου πως επιτυγχάνεται μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και σύσφιξη του δέρματος. Αυτομάτως δείχνετε πιο λαμπερές/οι και φρέσκιες/οι. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη τεχνική και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Η πιθανή ελαφρά ερυθρότητα υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Οι δε βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι πολύ λεπτές και μιας χρήσης και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός εφαρμογών του micro-needling εξαρτάται από την αρχική κατάσταση του δέρματος. Ο μέσος όρος συνεδριών που απαιτούνται είναι τέσσερις έως έξι, ανάλογα το πρόβλημα και την ηλικία του ατόμου. Στις περιπτώσεις που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος απαιτούνται δύο έως τρείς θεραπείες συντήρησης το χρόνο.

Το κόστος των εφαρμογών είναι προσιτό. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Αξίζει δε νομίζετε να κλείσετε το ραντεβού σας;