Έχεις παλιότερο Ημιμόνιμο μακιγιάζ αλλά δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη; Το Your Permanent Beauty Expert μπορεί να σε βοηθήσει!

Έχεις παλιότερο Ημιμόνιμο μακιγιάζ αλλά δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη; Το Your Permanent Beauty Expert μπορεί να σε βοηθήσει!

Καμιά φορά το Ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν είναι αφορμή για όμορφα σχόλια. Αντιθέτως μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι το ιδανικό. Που σημαίνει πως δεν είσαι ευχαριστημένη και δεν νιώθεις περήφανη για την εικόνα σου. Λόγω της καλύτερης εκπαίδευσης τώρα πια, τα φαινόμενα αυτά είναι σαφώς μειωμένα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σε έχει αναλάβει κάποια εξειδικευμένη επαγγελματίας!

Τα καλά νέα όμως είναι ότι ακόμη και στις περιπτώσεις κακών εφαρμογών ή αποτυχημένων τατουάζ υπάρχει λύση! Στο Your Permanent Beauty Expert έχουμε αντιμετωπίσει πολλές τέτοια περιστατικά με απόλυτη επιτυχία. Τόσο, που ολοκληρώνοντας το Ημιμόνιμο μακιγιάζ by #yourpermanentbeautyexpert η πελάτισσά μας σχεδόν δεν αναγνώριζε το πρόσωπό της!

Η διόρθωση αποτυχημένου Ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή εφαρμογής και πραγματοποιείται κυρίως με 3 τρόπους:

1 με τη χρήση laser. Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ κακές δουλειές που δεν μπορούν να διορθωθούν, χρειάζεται αφαίρεση με laser. Εν προκειμένω, επειδή ανάγκες από ανάγκες διαφέρουν δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πόσες συνεδρίες laser θα χρειαστούν. Αυτό θα το κρίνει αποκλειστικά η ειδικός.

2 διόρθωση στο σχήμα Ή το χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση η δουλειά της προηγούμενης ειδικού δεν είναι τόσο κακή αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Δεν κατάφερε δηλαδή να δημιουργήσει το σωστό σχήμα ώστε να κολακεύει το πρόσωπο ή δεν πέτυχε την κατάλληλη απόχρωση. Στο Your Permanent Beauty Expert θα διορθώσουμε ό,τι πήγε στραβά ώστε να έχεις τέλεια σχηματισμένα χαρακτηριστικά απ’ όλες τις απόψεις.

Διόρθωση Ημιμόνιμου μακιγιάζ Φρυδιών σε σχήμα & χρώμα / ΠΡΙΝ

Διόρθωση Ημιμόνιμου μακιγιάζ Φρυδιών σε σχήμα & χρώμα / ΜΕΤΑ

3 διόρθωση στο σχήμα ΚΑΙ το χρώμα. Και σε αυτή την περίπτωση η προηγούμενη δουλειά δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε το σωστό σχήμα ούτε την κατάλληλη απόχρωση. Το Your Permanent Beauty Expert θα αναλάβει να σχηματίσει από την αρχή αρμονικά χαρακτηριστικά.

Το έχουμε ξαναπεί, το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι λεπτή δουλειά και πρέπει να εμπιστεύεσαι το πρόσωπό σου μόνο στις καλύτερες του είδους. Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν αλλά αν επιλέξεις από την αρχή ένα εξειδικευμένο κέντρο όπως το Your Permanent Beauty Expert  θα γλιτώσεις και χρόνο και χρήμα. Και φυσικά δεν θα ταλαιπωρήσεις καθόλου το δέρμα σου!