Έχω μικρά μάτια, τι θα μου προτείνατε να κάνω;

Έχω μικρά μάτια, τι θα μου προτείνατε να κάνω;

Beautiful young dreamy woman is drinking coffee in the morning and can't quite wake up.

Τα μάτια και τα χείλη είναι δυο σημεία του προσώπου μας που όλοι εστιάζουμε πάνω τους. Τα εκφραστικά μεγάλα μάτια πάντοτε γοητεύουν το συνομιλητή μας και κάνουν το πρόσωπό μας αυτομάτως πιο ερωτικό.

Τι κάνουμε, όμως, όταν το φυσικό σχήμα των ματιών μας δε μάς βοηθάει; Καταρχάς πρέπει να αποδεχτούμε το διαφορετικό σχήμα των ματιών που έχει κάθε γυναίκα. Το ευχάριστο είναι πως τόσο με το κλασσικό καθημερινό μακιγιάζ όσο και με το ημιμόνιμο μπορούμε να «ανοίξουμε» το βλέμμα μας, να δώσουμε βάθος και να τα μεταμορφώσουμε, κυριολεκτικά.

Ποιοι είναι οι τύποι των ματιών που μάς «εμποδίζουν» εκ του φυσικού να αποκτήσουμε τα αμυγδαλωτά μάτια που όλες ονειρευόμαστε;  

Μάτια με «βαθούλωμα»: Το πάνω βλέφαρο καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια του ματιού, κατά συνέπεια πρέπει να «ανοίξουμε» το βλέμμα.

Στρογγυλά μάτια:  Αν και εκφραστικά, χρειάζονται επιμήκυνση.

Μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους: Μικραίνουμε την απόστασή τους ώστε το κενό μεταξύ τους  να μην ξεπερνά το μήκος του ενός ματιού.

Μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους:  Σ’ αυτή την περίπτωση, στόχος είναι να «ανοίξει» το κενό μεταξύ τους.

Μάτια με κλήση προς τα κάτω:  Στόχος η ανόρθωσή τους, μέσω του μακιγιάζ.

Και ας πάμε στα ευχάριστα…

Τα μικρά μάτια- λόγω σχήματος και μορφολογίας-  μπορούν κάλλιστα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ να μεταμορφωθούν, κυριολεκτικά, σε σαγηνευτικά και εντυπωσιακά. Με το ημιμονίμο μακιγιάζ κάθε γυναίκα είτε είναι αθλήτρια, είτε νοικοκυρά μπορεί να αποκτήσει ένα «γατίσιο» ερωτικό βλέμμα 24ώρες το 24ωρο. Με το «μικρο-χρωματισμό» (micropigmentation) τα μάτια κυριολεκτικά μεταμορφώνονται. Απαλλάσσεστε από την καθημερινή αγωνία του μακιγιάζ, τα ατυχήματα λόγω βιασύνης ή απειρίας και το κυριότερο με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί έως την ώρα που θα κοιμηθείτε το βλέμμα σας παραμένει εντελώς φυσικά ερωτικό.  Στη διάρκεια της διαδικασίας, διοχετεύουμε στο δέρμα υποαλλεργικές χρωστικές, με τρόπο ώστε να μιμηθούμε τις σκιές ενός τέλεια εφαρμοσμένου, «φρέσκου» μακιγιάζ, ή απλώς μία διακριτική υπόνοια του. Η διαδικασία δεν πονάει, είναι αναίμακτη , και το αποτέλεσμα υπόσχεται διάρκεια minimum 2 ετών.

Αν επιλέξετε ένα full πακέτο, η beauty expert θα δώσει έμφαση στα φρύδια κάνοντάς τα πιο πυκνά και έντονα. Αν χρειαστεί,  θα διορθώσει το σχήμα και θα ανορθώσει ελαφρώς το τόξο ώστε αυτομάτως το μάτι να μεγαλώσει. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση, διότι  κατ’ αυτόν τον τρόπο θα  έχετε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα  διάρκειας 2-3 ετών, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Στόχος του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι να σεβαστεί την ανατομία του προσώπου και των ματιών αλλά να επέμβει ώστε μ’ ένα απολύτως φυσικό look να αναστρέψει την εικόνα των μικρών ματιών. Γι’ αυτό χρησιμοποιούνται nude αποχρώσεις  που δε δεσμεύουν τη γυναίκα και είναι κατάλληλες για κάθε ηλικία και δραστηριότητα. Οι neutrals αποχρώσεις  σε αποχρώσεις του μαύρου, γκρι, ανθρακί, καφέ και λαδί μπορούν να υποστηρίξουν σχεδόν όλα τα makeup looks, από το πρωί έως το βράδυ.

Το  eyeliner , στη συνέχεια, αποτελεί σύμμαχο. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει είτε με μια λεπτή γραμμή στη ρίζα των βλεφαρίδων ( lashliner, η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές με ένα φυσικό τρόπο), είτε ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού η οποία και θα φαρδαίνει προς την εξωτερική γωνία για να επιτευχθεί η αίσθηση του αμυγδαλωτού.

Τέλος όλη τη διαφορά θα κάνουν οι πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες. Αν οι δικές σας φυσικές δεν το επιτρέπουν τότε ολοκληρώνεται όλη η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ με προσθετικές βλεφαρίδες (lash extensions). Εφαρμόζουν χωρίς να καταστρέψουν τις δικές σας πάνω στη ρίζα από τις δικές σας βλεφαρίδες. Σκοπός είναι να απαλλάξει τη γυναίκα από τη διαδικασία της μάσκαρας και να χαρίσει γυριστές φυσικές βλεφαρίδες. Είναι κατασκευασμένες από φυσική τρίχα, μετάξι  ή συνθετικές ίνες και ανάλογα με το μήκος και το πάχος εφαρμόζονται σε μικρές τουφίτσες μια προς μια πάνω στις φυσικές. Με την ορθή φροντίδα, θα χρειαστεί κάθε 2-3 εβδομάδες ρετούς γιατί πέφτουν και ανακυκλώνονται  όπως και οι φυσικές.

Οι πελάτες εμπιστεύονται τα κέντρα  Your Permanent Beauty Expert, για το ημιμόνιμο μακιγιάζ τους γιατί είμαστε leaders και σεβόμαστε απόλυτα τις επιθυμίες και τον τρόπο της ζωής κάθε πελάτισσάς μας.

Οι χώροι μας είναι φιλόξενοι και τηρούνται όλες οι διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας.

Ελάτε να σάς γνωρίζουμε και να κάνουμε ένα δοκιμαστικό ώστε να αντιληφθείτε πώς το ημιμόνιμο μακιγιάζ, στη συνέχεια, θα σάς αλλάξει κυριολεκτικά διάθεση τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.