Είναι αλήθεια ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών δείχνει τα χείλη μεγαλύτερα;

Είναι αλήθεια ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών δείχνει τα χείλη μεγαλύτερα;

Μήπως τα χείλη σου είναι λεπτά, άχρωμα ή ασύμμετρα; Βλέπεις ζουμερά και ροδαλά χείλη και τα ζηλεύεις;Μη σε νοιάζει! Η λύση είναι απλή και εγγυημένη.Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ καλοσχηματισμένα και ελαφρώς τονισμένα χείλη εύκολα και απλά!Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών.Έτσι, θα διορθωθούν τυχόν ασυμμετρίες και θα δωθεί ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη σου.
received_668786247713279

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών by Your Permanent Beauty Expert

Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου θα φαίνονται ελαφρώς μεγαλύτερα, καθώς το χρώμα δίνει ένταση στα άχρωμα χείλη που δεν έχουν διακριτό περίγραμμα.Η απόχρωση μπορεί να επιλεγεί από ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων: από το απαλό και πολύ διακριτικό ροζ έως το πιο έντονο φούξια ή την απόχρωση της καραμέλας.Το χρώμα είναι προσωπική υπόθεση και καθορίζεται από το γούστο της κάθε γυναίκας.

received_1188647561962946

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών by Your Permanent Beauty Expert

Η διαδικασία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.

Αυτό που είναι πολύ βολικό όταν έχεις κάνει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών είναι ότι δεν αφήνει υπολείμματα στο ποτήρι, στο μάγουλο ή στη μάσκα προστασίας σου, όπως γίνεται με το κλασικό κραγιόν.

Σε περίπτωση που δεν σου αρκεί το εφέ του όγκου που έχει δώθει με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών, μπορείς να κάνεις έκχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη για έξτρα όγκο.
received_747382169979331

Χείλη με ημιμόνιμο μακιγιάζ by Your Permanent Beauty Expert και υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται στις γυναίκες με λεπτά χείλη ή όταν υπάρχει ασυμμετρία ανάμεσα στο άνω και το κάτω χείλος. Όπως και σε περιπτώσεις που τα ώριμα χείλη έχουν χάσει τον όγκο τους ή έχουν ζαρώσει και έχουν δημιουργηθεί μικρές κάθετες ρυτίδες.

received_504125651255217

Χείλη με ημιμόνιμο μακιγιάζ by Your Permanent Beauty Expert και υαλουρονικό οξύ

Να σημειωθεί ότι προτείνεται να γίνεται πρώτα το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών για να δώσει το σωστό σχήμα και χρώμα και έπειτα από 1 μήνα, μετά την ολοκλήρωση και των δυο συνεδρίων του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, μπορεί να γίνει η έκχυση με υαλουρονικό οξύ που δίνει τον όγκο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ονειρεμένο και αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ!!Το Your Permanent Beauty Expert είναι εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας! –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr