Είναι απαραίτητη η 2η συνεδρία στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ;

Είναι απαραίτητη η 2η συνεδρία στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ;

αμέσως μετά την συνεδρία by Your Permanent Beauty Expert

Είναι απαραίτητη η 2η συνεδρία στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ; Έκανες επιτέλους ημι-μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια ή στα χείλη σου! Μαζί με την ειδικό επέλεξες το χρώμα, το σχήμα και την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου, στο χρώμα του δέρματός σου και στην αισθητική σου! Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Όπως ακριβώς το είχες φανταστεί… Έκανες λοιπόν μια συνεδρία αλλά η ειδικός σε ενημέρωσε ότι θα χρειαστείς και μια δεύτερη μετά από ένα μήνα περίπου προκειμένου να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα… Σκέφτεσαι: ” Μα γιατί; Αφού το αποτέλεσμα είναι τέλειο.”

Το ημι-μόνιμο μακιγιάζ είναι μία διαδικασία που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες. Η δεύτερη συνεδρία συνήθως γίνεται 1-2 μήνες μετά την πρώτη. Αμέσως μετά την εφαρμογή του ημι-μόνιμου μακιγιάζ το χρώμα είναι αρκετά έντονο. Όμως, μετά από λίγες ημέρες αρχίζει να γίνεται πιο αχνό, καθώς μαζί με τα νεκρά κύτταρα που φυσιολογικά αφαιρούνται από το δέρμα μας, αφαιρείται και μια μεγάλη ποσότητα της χρωστική ουσίας. Έτσι, ένα μήνα περίπου μετα την 1η συνεδρία, παρατηρούμε ότι το χρώμα έχει γίνει πιο άτονο από αυτό που θα θέλαμε. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η 2η συνεδρία, καθώς το δέρμα είναι “καθαρό” από νεκρά κύτταρα και έτσι θα “απορροφήσει” την ποσότητα της χρωστικής που θέλουμε.

Η διαδικασία είναι όμοια με αυτή της 1ης συνεδρίας. Επίσης, κατά τη 2η συνεδρία είναι δυνατόν να γίνουν μικρές αλλαγές στην απόχρωση και στο σχήμα των φρυδιών ή των χειλιών. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό έχοντας κάνει μόνο μια συνεδρία. Ωστόσο, συνιστάται και τότε η δεύτερη συνεδρία, καθώς έτσι το αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η δεύτερη συνεδρία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη!

Η άρτια εκπαίδευση και η υψηλή τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός αιχμής και η φιλική διάθεση των ανθρώπων του εξειδικευμένου κέντρου μας, εγγυώνται υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θα αποκτήσεις στο Your Permanent Beauty Expert γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, που επιτάσσουν επιφανειακές εφαρμογές, εξασφαλίζοντας έτσι φυσική εμφάνιση και διάρκεια του αποτελέσματος. Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των εξειδικευμένων pmu artist μας, με επικεφαλής τη γνωστή medical degree PMU expert κα. Natalia Babenko, εξασφαλίζει απολύτως ακίνδυνες και ανώδυνες εφαρμογές χωρίς παρενέργειες. Τηρώντας με σχολαστικότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης, παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς με απόλυτη ασφάλεια.
Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος