Είστε απογοητευμένες από το αποτέλεσμα του μόνιμου μακιγιάζ σας; Απευθυνθείτε σε μας που μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Είστε απογοητευμένες από το αποτέλεσμα του μόνιμου μακιγιάζ σας; Απευθυνθείτε σε μας που μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Ένα κακό αποτέλεσμα αν βέβαια οι προσδοκίες σας είναι ρεαλιστικές- χαλάει τη διάθεσή σας. Δε σημαίνει, όμως και καταστροφή γιατί τα πάντα στην υπηρεσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ επιδέχονται βελτίωση.

Μια αστοχία κι ένα κακό αποτέλεσμα κοστίζει σε χρήμα, σε ψυχολογία και σε χρόνο. Γι’ αυτό πάντα εμείς –συμβουλευτικά- προτείνουμε να κάνετε ενδελεχή έρευνα του ινστιτούτου, δοκιμαστικό και βέβαια να έχετε δει δουλειά άλλων πελατών (με το πριν και το μετά).

Λάβετε στα υπόψη και θέστε ερωτήματα στον PMU Artist για να πάρετε απαντήσεις που αφορούν στην εμπειρία, την αξιοπιστία, το γούστο και τέλος τα αναλώσιμα, τα εργαλεία και τις χρωστικές που χρησιμοποιεί. Μέσα από τις συνεχείς αναρτήσεις μας στόχος είναι να σάς ενημερώσουμε και να σάς εκπαιδεύσουμε ώστε να έχετε αποκτήσει κρίση κι άποψη.

Ένας κακός ή άπειρος επαγγελματίας χωρίς τεχνογνωσία είναι φυσικό επόμενο να κάνει λάθη και κακή δουλειά. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε από ύποπτες προσφορές.

Αυτά θεωρητικά. Αν όμως έχετε πέσει στην παγίδα κλείστε ένα ραντεβού στα Your Permanent Beauty Expert προκειμένου να αξιολογήσουμε την περίπτωσή σας, να μιλήσουμε μαζί σας και να μας πείτε τι δε σας ικανοποιεί.

Στο κέντρο μας ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται, έντιμα με αγάπη και σεβασμό. Προσπαθούμε να συζητήσουμε μαζί σας, να καταλάβουμε τί σας στεναχωρεί και να κάνουμε μετά από κλινική εξέταση τις βελτιωτικές προτάσεις μας.

Στο κέντρο μας, έχουμε αναλάβει εκατοντάδες διορθώσεις και οι ειδικοί μας διαθέτουν εμπειρία προκειμένου να σάς προσφέρουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε και βέβαια δικαιούστε.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας.  Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος. Τηλέφωνα: 210 300 0400/211 215 4527.

Είμαστε στη διάθεσή σας!