Ένα ΔΩΡΟ ομορφιάς για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ένα ΔΩΡΟ ομορφιάς για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

It’s the most wonderful time of the year! Λαμπάκια στους δρόμους, στολίδια παντού, γιορτινές μελωδίες… Τα Χριστούγεννα έρχονται σιγά σιγά και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Θα σου προτείνουμε ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στην αγαπημένη σου, στην αδερφή σου, στη μητέρα σου ή στη φίλη σου και θα της μείνει αξέχαστο! Θα ανανεώσει την εμφάνισή της αλλά και την ψυχολογία της! Θα γλιτώσει χρόνο από το καθημερινό μακιγιάζ της και θα τονίσει μόνιμα τα χαρακτηριστικά της για 2 με 3 χρόνια! Ναι…καλά κατάλαβες!! Αναφερόμαστε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και χειλιών!

Το Your Permanent Beauty Expert δημιούργησε μια ανοιχτή δωροεπιταγή, ώστε να έχεις την επιλογή είτε να καλύψεις το κόστος και των δύο συνεδρίων ημιμόνιμου μακιγιάζ, είτε να δώσεις ένα μέρος του κόστους!

Κάνε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα δώρο-εφόδιο, που θα τους γεμίσει αυτοπεποίθηση, για να πετύχουν τους στόχους τους για το νέο έτος!

dwroepitagi

Το Your permanent beauty expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος