Επωφελήσου: Κέρδισε -50% έκπτωση στην εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα χείλη. Δες πώς!

Επωφελήσου: Κέρδισε -50% έκπτωση στην εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα χείλη. Δες πώς!

Το Φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος ανανέωσης. Είναι η στιγμή που βάζουμε νέους στόχους και ένας από αυτούς είναι να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα με μια ανανεωμένη και φρέσκια εμφάνιση. Με τη σελίδα μας στο Facebook να έχει ξεπεράσει τα 25.000 likes δεν μπορούσαμε παρά να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς για όλες και όλους εσάς που μας τιμάτε καθημερινά με τα likes και τα θετικά σχόλιά σας. Αποτελεί ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της πιστότητας σας αφού οι πελάτισσές/ες μας καθημερινά αυξάνονται.

Για αυτό και εμείς στα Κέντρα Μόνιμης Ομορφιάς “Your Permanent Beauty Expert” σας κάνουμε ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς που θα σας γεμίσει λάμψη, θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση!

Από 1η Σεπτεμβρίου και για λίγες μόνο ημέρες – με κάθε εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στα φρύδια – κερδίζεις ένα Ημιμονιμο Μακιγιάζ στα χείλη στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!* Οι εφαρμογές αφορούν σε όλες τις τεχνικές επιλογής σου και γίνονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας από έμπειρες beauty experts.

Για ραντεβού και πληροφορίες κάλεσε τώρα στα: 211 215 4527 & 210 3000 400. Θα μας βρεις: Όθωνος 4 στο Σύνταγμα & Βασιλέως Γεωργίου 16 στο Χαλάνδρι.

Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να σου προσφέρουμε το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσες!

*Η προσφορά ισχύει από 1- 9/9 για τις πρώτες εφαρμογές Ημιμόνιμου μακιγιάζ. *Δεν ισχύει για τις ανανεώσεις και για τις διορθώσεις.