Φρύδια το «κάδρο» του προσώπου μας! Πώς θα αποκτήσουμε καλοσχηματισμένα φρύδια με τη μέθοδο «Τρίχα –Τρίχα».

Φρύδια το «κάδρο» του προσώπου μας! Πώς θα αποκτήσουμε καλοσχηματισμένα φρύδια με τη μέθοδο «Τρίχα –Τρίχα».

''Τρίχα-Τρίχα'' από του ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert

Τα φρύδια μας όπως υποδηλώνει και ο τίτλος είναι ένα νοητό κάδρο που πλαισιώνει τα μάτια μας. Λειτουργικά συμβάλουν στο να συγκρατούν την υγρασία από ιδρώτα ή νερό ώστε να μην περνά στα μάτια μας και προκαλεί ενοχλήσεις ή βλάβες.

Το σχήμα των φρυδιών είναι καθοριστικής σημασίας τόσο για τους ανθρωπολόγους όσο και για το σύνολο της εικόνας και της αρμονίας του προσώπου μας.

Μπορεί δηλαδή κάποιος να καταλάβει στοιχεία του χαρακτήρα μου «διαβάζοντας» τα φρύδια μου;

Ναι, μπορεί και τα πορίσματα είναι αλάνθαστα! Ψυχολόγοι, ανθρωπολόγοι και εγκληματολόγοι τα χρησιμοποιούν ως εργαλείο ανάλυσης της προσωπικότητάς μας.

  1. Κοντά φρύδια: Αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και η ζωή μας στην καθημερινότητα διακατέχεται από ένταση.
  2. Μακριά Φρύδια: Είμαστε εγκάρδιες προσωπικότητες και φιλικοί άνθρωποι.
  3. Αραιά φρύδια: Είμαστε καλοπροαίρετοι, αλλά δε συγχωρούμε και θυμόμαστε με κάθε λεπτομέρεια ό,τι μας έχουν κάνει οι γύρω μας και μας πόνεσαν ή αδίκησαν. Μας ενδιαφέρουν πρώτα τα δικά μας συναισθήματα και σε δεύτερο χρόνο οι σκέψεις των άλλων.
  4. Πλούσια /πυκνά φρύδια: Συναισθηματικοί οι κάτοχοί τους με αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις.
  5. Φρύδια με ψηλή γωνία/κυρτή: Δυσπρόσιτες προσωπικότητες και κρατάμε τις αποστάσεις με τους γύρω μας.
  6. Φρύδια σε ευθεία χωρίς γωνία: Είμαστε αποφασιστικοί, παίρνουμε αμέσως αποφάσεις και είμαστε άμεσοι και απλοί.
  7. Φρύδια ανοδικά μέτριου πάχους με λεπτά άκρα και γωνία: Υποδηλώνουν το βαθμό της αυτοπεποίθησής μας. Την κριτική μας ικανότητα και τη λήψη αποφάσεων.

Πώς θα αποκτήσω καλοσχηματισμένα φρύδια με τη βοήθεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ και τι είναι η μέθοδος «τρίχα –τρίχα»;

Το ζητούμενο για γυναίκες και άντρες είναι ένα πλούσιο φρύδι με σωστή γεωμετρία και σχήμα. Αν η φύση ή κάποια πάθηση μας το στέρησε μπορούμε να προβούμε σε διορθωτικές κινήσεις με διάρκεια όπως το ημιμόνιμο μακιγιάζ  ή το καθημερινό μακιγιάζ/ καμουφλάρισμα του προβλήματος με μολύβι ή σκιά.

Η μέθοδος «τρίχα-τρίχα» ή hair stroke έρχεται να επιλύσει με έναν ανώδυνο και ασφαλή για την υγεία μας τρόπο το πρόβλημα του φρυδιού που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Το σύνολο του αποτελέσματος είναι φυσικό και στην πραγματικότητα δεν αφορά σε εμφύτευση τριχών αλλά ζωγραφική. Ζωγραφική μιας-μιας τρίχας σύμφωνα με τη φορά της φυσικής μας τρίχας. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο και κανένας μη ειδικός δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν είναι χνούδι ή φυσική τρίχα. Έτσι γεμίζουμε κενά, αραιά και κακοσχηματισμένα φρύδια.

Πώς θα ξέρω πως το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ θα με ικανοποιεί;

Ο σχηματισμός φρυδιών, στην πρόβα στα Κέντρα Your Permanent Beauty Expert θα γίνει με μολύβι και τσιμπιδάκι φρυδιών, ύστερα από ανάλυση του προσώπου σας βάσει προσωπολογίας. Γίνεται με ειδικές  μετρήσεις και προσδιορισμό της σωστής θέσης, πάχους και σχήματος φρυδιών και εγγυάται ένα ορθό αποτέλεσμα.

Γιατί να το προτιμήσω σε σχέση με το κλασικό τατουάζ φρυδιών;

Γιατί το αποτέλεσμα είναι απολύτως ρεαλιστικό και δε δίνει την αίσθηση ενός βαμμένου σαν μια γραμμή φρυδιού, με την προϋπόθεση πως πραγματοποιείται η εν λόγω τεχνική από εξειδικευμένους beauty experts και ενδείκνυται στον τύπο της επιδερμίδας σας. Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή έως πιο παχιά ώστε να ομοιάζει με τις φυσικές σας.

Πρόκειται για  επώδυνη μέθοδο;

Όχι, δε θα πονέσετε γιατί θα χρησιμοποιηθεί αλοιφή για τοπική αναισθησία. Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι απολύτως ανεκτή διαδικασία και δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία. Η τεχνική γίνεται με 100% αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσεως , ειδικές χρωστικές χρησιμοποιούνται και η διαδικασία της επούλωσης αποτελείται από απλά βήματα.

Πόσο διάστημα διαρκεί;

Διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια, βάσει της ποιότητας του δέρματος μας καθώς και της όλης τεχνικής σε επίπεδο αρτιότητας. Η beauty expert προτείνει την ανανέωση εντός 18 μηνών από την τελευταία εφαρμογή.