Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη by Your Permanent Beauty Expert: φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα λατρέψεις!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη by Your Permanent Beauty Expert: φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα λατρέψεις!

Είσαι από τις γυναίκες που θεωρούν το φθινόπωρο μελαγχολική εποχή;

Έλα στο κέντρο μας και στοιχηματίζουμε πως με τις τόσες πολλές αποχρώσεις Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ της BIOTEK (Μιλάνο) για τα χείλη , θα την μετατρέψουμε εύκολα σε πολύ φωτεινή! Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ θα δώσει μοναδική ένταση στο χρώμα και το σχήμα των χειλιών σου. Θα σου προσφέρει ξεχωριστό αέρα στο look σου. Φυσικά, δεν επηρεάζει καθόλου την φυσικότητα των χαρακτηριστικών σου!

Για την νέα αυτή εποχή η μόδα επιτάσσει chic αποχρώσεις της γκάμας του κόκκινου: κλασικό κόκκινο, σκούρο μπορντό, καφέ, θερμό πορτοκαλί και κεραμιδί. Ενώ και το διακριτικό baby pink είναι από τις all time classic επιλογές που μπορούν να αναδείξουν κάθε πρόσωπο. Τα χρώματα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ BioResistent της ΒΙΟΤΕΚ είναι σχεδιασμένα για να αναμειγνύονται άψογα μεταξύ τους. Μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς, ιδανικούς για κάθε προτίμηση.

Πριν καταλήξεις στο κέντρο στο οποίο θα εμπιστευτείς την εικόνα σου, βεβαιώσου πως χρησιμοποιεί αποκλειστικά επώνυμα και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, ευρωπαϊκής προέλευσης. Να θυμάσαι πως το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη παίρνει την τελική του μορφή περίπου ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της 2ης συνεδρίας. Ωστόσο, σε κάθε του στάδιο παραμένει όμορφο και αναδεικνύει τα φυσικά σου χαρακτηριστικά.

Ένας από τους στόχους της νέας σεζόν μπορεί να είναι η ανανέωση της εικόνας σου.
Τα χείλη είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του προσώπου! Με το κατάλληλο Ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς ύφος και διάθεση.
Στο Your Permanent Beauty Expert θα σου δείξουμε πώς, εμπιστεύσου μας!