Φθινόπωρο: Γιατί είναι η καταλληλότερη εποχή για την ανανέωση του ημι-μόνιμου μακιγιάζ σου

Φθινόπωρο: Γιατί είναι η καταλληλότερη εποχή για την ανανέωση του ημι-μόνιμου μακιγιάζ σου

Το καλοκαίρι περάσαμε υπέροχα! Είτε πήγαμε διακοπές σε κάποιο νησί, είτε μείναμε στην πόλη. Σίγουρα , όμως, κάναμε τα μπανάκια μας χωρίς το φόβο ότι το νερό της θάλασσας θα σβήσει το χρώμα απο τα χείλη μας. Κάναμε τις βόλτες μας στον ήλιο χωρίς να ανησυχούμε οτι ο ιδρώτας θα μουντζουρώσει τα καλοσχηματισμένα μας φρύδια! Φυσικά αυτό έγινε επειδή είχαμε προνοήσει μήνες πριν να κάνουμε ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια!

Πλέον ήρθε ο Οκτώβριος και είμαστε στη καρδία του φθινοπώρου! Λίγο η παρατεταμένη έκθεση μας στον ήλιο, λίγο το ότι ξεχνούσαμε να ανανεώνουμε το αντηλιακό, λίγο το ότι έχει περάσει πάνω κάτω ένας χρόνος από την τελευταία φορά που κάναμε ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια ή τα χείλη μας, βλέπουμε ότι έχουν γίνει ελαφρώς πιο αχνά απ’ όσο θα τα θέλαμε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα ανανεώσουμε λιγάκι και το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος γι’ αυτό! Ο λόγος είναι προφανής!
Το φθινόπωρο είναι εξ’ ορισμού περίοδος ανανέωσης τόσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά. Θέτουμε νέους στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ανανεώνουμε την εμφάνισή μας. Αλλάζουμε γκαρνταρόμπα, βάφουμε ή κόβουμε τα μαλλιά μας, κάνουμε θεραπείες προσώπου, ξεκινάμε γυμναστήριο… Επίσης, τα καλόγουστα φρύδια και τα ροδαλά χείλη θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά μας και θα μας δώσουν ένα “αέρα” αυτοπεποίθησης! Για τα φρύδια η τεχνική που προτείνεται από το κέντρο μας είναι η powdered eyebrows!

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι η τελευταία τάση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και ταιριάζει απόλυτα στην πλειοψηφία των Ελληνίδων. Αυτό επειδή δίνει το ιδανικό αποτέλεσμα σε λιπαρό, μικτό ή κανονικό τύπο δέρματος. Έτσι, τα φρύδια τονίζονται διακριτικά και το αποτέλεσμα διατηρείται αναλλοίωτο για 1,5 χρόνο περίπου.

Για τα χείλη μπορείς να επιλέξεις είτε την τεχνική full lips, που δίνει το αποτέλεσμα ενός απαλού κραγιόν, είτε την semi-full lips που τονίζει ελαφρώς το περίγραμμα και “σβήνει” προς τα μέσα ώστε να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Και οι δύο τεχνικές προσφέρουν ζουμερά χείλη για 1 έως 3 χρόνια!

Αν είσαι ήδη πελάτισσα του Your permanent beauty expert και θέλεις να ανανεώσεις τα φρύδια ή τα χείλη σου,
εκμεταλλεύσου την προσφορά που ισχύει για το μήνα Οκτώβριο & κλείσε το ραντεβού σου άμεσα!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος