Γιατί το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί διαχρονική αξία;

Γιατί το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί διαχρονική αξία;

Τι να πρωτοπεί κάποιος για τη διαχρονικότητα του ημιμόμιμου μακιγιάζ… Αν δεν το έχεις εφαρμόσει πρώτος στον εαυτό σου δεν μπορείς να αντιληφθείς την αξία του και το δώρο που κάνεις στον εαυτό σου. Αποτελεί μια επένδυση ομορφιάς ως προς την εξωτερική εικόνα και την τόνωση του «εγώ» μας.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μας, ούτε μας εμποδίζει να κάνουμε από πάνω του το κλασσικό μακιγιάζ αν το θέλουμε ή το απαιτεί η δουλειά μας (ηθοποιοί, καλλιτέχνες κλπ).

Γιατί όμως αποτελεί διαχρονική αξία και πού βασίζονται όσοι το χαρακτηρίζουν έτσι;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ -αν γίνει από έμπειρο PMU Artist -θα τονίσει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, θα μας κάνει ένα αναίμακτο λίφτινγκ αν το εφαρμόσουμε στα φρύδια μας και δίνει την αίσθηση ενός υγιούς και φρέσκου προσώπου.

Ακόμη και μια διακριτική γραμμή eyeliner θα ανοίξει το βλέμμα μας και θα προσδώσει ένα πιο ερωτικό στοιχείο στα μάτια μας.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως πολλοί άνθρωποι της showbiz καταφεύγουν στο ημιμόνιμο μακιγιάζ τόσο για να διορθώσουν μικρές ατέλειες στα χείλη ή και στα φρύδια όσο και για να παρουσιάζονται «άβαφες» και βέβαια κούκλες ακόμη κι όταν σηκώνονται από το κρεβάτι τους.

Η όλη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι ασφαλής, δεν πονάει και βέβαια δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο. Είναι προσιτή μέθοδος και διαρκεί από 2-3 χρόνια.

Το εμπιστεύονται παγκοσμίως γυναίκες και άντρες. Γιατί όχι και εσείς;