Γιατί κάποιες γυναίκες όταν κάνουν ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη έχουν έντονο περίγραμμα; Δεν είναι ξεπερασμένο;

Γιατί κάποιες γυναίκες όταν κάνουν ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη έχουν έντονο περίγραμμα; Δεν είναι ξεπερασμένο;

Εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ στα χείλη

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει ως φιλοσοφία να δείχνει φυσικό πάνω στο πρόσωπό μας. Επιτυχές αποτέλεσμα θεωρείται αυτό της «ακομπλεξάριστης άβαφης γυναίκας» που ωστόσο δείχνει φρέσκια και επιθυμητή. Αποτελεί δε κοινό μυστικό μεταξύ όλων των beauty experts πως οι PMU Artists που ακολουθούν παλιές τεχνικές όπως το εμφανές περίγραμμα στα χείλη έχουν μείνει πίσω στην επιστήμη τους, δε γνωρίζουν νέες τεχνικές και δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς. 

Είναι καταστροφικό ένα αποτέλεσμα όπου το περίγραμμα των χειλιών ξεχωρίζει. Ο σωστός επαγγελματίας γνωρίζει τη μέθοδο διόρθωσης του σχήματος των χειλιών, κάνει τις ανάλογες μετρήσεις ώστε να υπάρχει μια αρμονία στα χαρακτηριστικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν «εγκληματεί» προσδίδοντας ένα καταστροφικό αποτέλεσμα.

Βεβαίως, η απόφαση είναι δική σας. Αλλά εμείς θα συμβουλεύαμε ως leaders της αγοράς να εμπιστεύεστε τους εαυτούς σας  με κριτήριο το αποτέλεσμα, τις αποδείξεις περιστατικών και επ’ ουδενί με γνώμονα το χρηματικό ποσό και τις ιντερνετικές ύποπτες προσφορές.

Αποτυχημένη δουλειά μονιμου μακιγιάζ από ΜΗ ειδικευμένο κέντρο

Αποτυχημένη δουλειά μόνιμου μακιγιάζ από ΜΗ ειδικευμένο κέντρο

Αν το κριτήριό σας είναι αποκλειστικά ζήτημα κόστους, σκεφτείτε ψύχραιμα. Το φτηνό είναι και ακριβό δεδομένου πως μιλάμε για το πρόσωπό σας που είναι η εικόνα και το «διαβατήριό σας». Είναι προτιμότερο να κάνετε υπομονή και οικονομίες από το να κάνετε τις συνεδρίες σας και μετά να πρέπει να μαζέψετε εκ νέου χρήματα για να διορθώσετε το αποτέλεσμα.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη by YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χείλη by YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT

Τα παραπάνω σάς τα μεταφέρουμε εκ πείρας διότι έχουμε δει ανθρώπους που ήρθαν με πολύ κακή ψυχολογία και σχεδόν κλαίγοντας εκλιπαρώντας διόρθωση ενός κακού αποτελέσματος. Δεν είναι κρίμα να μπείτε στη διαδικασία αυτή;