Γιατί οι μέρες του Πάσχα είναι πιο ξέγνοιαστες για τις γυναίκες που έχουν ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Γιατί οι μέρες του Πάσχα είναι πιο ξέγνοιαστες για τις γυναίκες που έχουν ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Καθημερινά κάθε μια γυναίκα έχει από το πρωί που ξυπνά μέχρι αργά το βράδυ σωρεία υποχρεώσεων. Όμως, φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζετε καθημερινά 10’ έως 30’ λεπτά από την πρωινή σας περιποίηση ούσα «βαμμένη- άβαφη»  μ’ ένα αποτέλεσμα φυσικό που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και τονίζει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά.

Το Πάσχα όπως ανθίζει η φύση κι ομορφαίνουν τα πάντα γύρω μας έτσι «ανθίζει» και η κάθε μια από μας. Βγαίνουμε από τη «χειμερία νάρκη» μας , γινόμαστε πιο κοινωνικές και δεχόμαστε περισσότερες προσκλήσεις.  Άρα η ανάγκη μας να λάμπουμε και να δείχνουμε υγιείς και φυσικές είμαι πιο αναγκαία από ποτέ.

Μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ δε χρειάζεται πλέον να κουβαλάμε ένα νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα μακιγιάζ , ούτε και να ανησυχούμε αν η ζέστη λιώνει  τις σκιές, το μολύβι ή το κραγιόν μας.

Το full face ημιμόνιμο μακιγιάζ αναδεικνύει την εικόνα μας, τονίζει τα μάτια μας και βέβαια δημιουργεί αισθησιακά χείλη γεμάτα θηλυκότητα και ερωτισμό.

Το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα περιλαμβάνει την περιοχή των φρυδιών δίνοντάς τους το σωστό σχήμα, γέμισμα και τόνο, eyeliner και σκιά σε πολλές αποχρώσεις , extensions βλεφαρίδων (αν το επιθυμείτε) και βέβαια χείλη ζουμερά και sexy.

Να θυμάστε πως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κλείσετε τις συνεδρίες σας προκειμένου να είστε εντυπωσιακές για το Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες!