Γιατί τα ωραία φρύδια θα είναι πάντα στην μόδα;

Γιατί τα ωραία φρύδια θα είναι πάντα στην μόδα;

Τα όμορφα φρύδια ήταν πάντοτε μέλημα κάθε γυναίκας, άλλωστε «άσχημη» γυναίκα είναι μόνο η απεριποίητη. Τα φρύδια, αποτελούν ένα ισχυρό σύμμαχο στο σαγηνευτικό και σπινθηροβόλο βλέμμα μιας γυναίκας. Πλαισιώνουν τα μάτια και τους δίνουν μια όψη λαμπερή και άκρως γοητευτική με βάθος και ένταση στα μάτια. Αντιθέτως, ένα κακοσχηματισμένο φρύδι μπορεί να καταστρέψει τη δομή του προσώπου μας  αλλοιώνοντας  και το σύνολο της εικόνας μας.

Είναι γνωστό, άλλωστε πως αλλαγές στο σχήμα των φρυδιών μας μπορούν- αν γίνουν σωστά-  να ανορθώσουν το βλέμμα μας δίνοντας αυτόματα μεγαλύτερο σχήμα ματιών κρύβοντας χρόνια που είναι και το ζητούμενο κάθε ανθρώπου.

Κατά τη διαδικασία άλλωστε του μακιγιάζ πάντοτε τονίζουμε τα φρύδια. Το σωστό σχήμα, μπορεί να δώσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

Tip1:  Αφού χτενίσουμε με το βουρτσάκι τα φρύδια μας, παίρνουμε ένα μολύβι φρυδιών ή το πινελάκι μιας σκιάς κοντά στην απόχρωση του δικού μας φρυδιού και γεμίζουμε τα κενά κατά μήκος. Τέλος, περνάμε τα φρύδια μας με διάφανο τζελ ή ελάχιστη λακ πάνω σε ένα βουρτσάκι φρυδιών ή μια παλιά οδοντόβουρτσα που διατηρεί σταθερό το σχήμα στα λίγο πιο ατίθασα φρύδια.

Tip2: Αν έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε καθημερινά με το μακιγιάζ των φρυδιών μας η λύση του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών είναι μια λύση προσιτή, με μεγάλη διάρκεια, αναίμακτη και κυρίως χωρίς παρενέργειες.  Αποτελεί δε την τέλεια λύση αν έχουμε προβεί σε ενέσιμες θεραπείες μείωσης ρυτίδων, γραμμές έκφρασης, πόδι της χήνας κλπ γιατί το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και πιο νεανικό. Τέλος, μεγαλύτερες κυρίες ή πολυάσχολες γυναίκες δεν έχουν το χρόνο ή ακόμη και τη διάθεση να ασχοληθούν με το μακιγιάζ τους. Η λύση σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι άλλη από το ημιμόνιμο μακιγιάζ που πέραν το φρυδιών έχει εφαρμογή στα μάτια, στα χείλη ακόμη και στα μάγουλα. 

Μήπως να το σκεφτείτε;