Γιατί το σπουδαιότερο πράγμα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό;

Γιατί το σπουδαιότερο πράγμα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό;

Μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ τονίζουμε τα δικά σας υπέροχα χαρακτηριστικά παρεμβαίνοντας με ένα «διακριτικό» τρόπο όπου χρειαστεί.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στοχεύει στο να απαλλάξει τη γυναίκα από την καθημερινή εξοντωτική διαδικασία του μακιγιάζ, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή της και δίνοντάς της το περιθώριο να αφιερώσει τον πολύτιμο της χρόνο σ’ άλλες δραστηριότητες.

Όπως όλες γνωρίζουμε, οι κανόνες της ομορφιάς εξυμνούν τη φυσική αυθεντική εικόνα που μάς χάρισε η μητέρα φύση. Ωστόσο, είναι ελάχιστες οι γυναίκες στον κόσμο που από γεννησιμιού τους είναι προικισμένες με τόσο τέλεια χαρακτηριστικά. Η εικόνα που θαυμάζουμε στα περιοδικά, στην τηλεόραση και στα social media μπορεί να ομοιάζει με τη φυσική ομορφιά αλλά δεν είναι.

Με τη μικροχρωμάτωση παρεμβαίνουμε μ’ ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα διορθώνοντας μικρές ατέλειες. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά σε κάποια περιοχή όπως φρύδια ή χείλη ή και να γίνει ένα full μακιγιάζ προσώπου ακόμη και στα μάγουλα.

Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι κραυγαλέο και πρέπει να μοιάζει κοντά στο φυσικό. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να το υποστηρίξει από το πρωί που ξυπνάει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί. Σε κάθε περίσταση της κοινωνικής της ζωής, είτε πάει στη δουλειά της, είτε στο super market, είτε στο γυμναστήριο.

Φανταστείτε πόσο άσχημο και σοκαριστικό είναι να αλλάζουν εντελώς η όψη και τα χαρακτηριστικά μας, αν το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι πολύ έντονο και κραυγαλέο. Επιπλέον, δεν αρμόζει σε κάθε δραστηριότητά μας και δε συνάδει πάντα με τη διάθεσή μας.

Όσο πιο φυσικό και nude είναι το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ  τόσο πιο εύκολα μπορούμε να παρέμβουμε και μόνες μας αλλάζοντας το χρώμα των ματιών μας μ’ ένα ίσως πιο βραδινό μακιγιάζ ή βάφοντας τα χείλη μας ένα φλογερό κόκκινο χρώμα.

Μια έμπειρη PMU artist, οφείλει να αναδείξει τη φυσική ομορφιά και να τονώσει με τη δουλειά της τη ψυχολογία μας.

Ένα «φυσικό» αποτέλεσμα είναι διακριτικό, δεν κουράζει τη γυναίκα και το κυριότερο ταιριάζει σε κάθε στιλ και περίσταση, χωρίς να εκθέτει ή να αποτελεί πεδίο σχολιασμού. Μην ξεχνάμε τέλος, πως υπάρχει μόδα και εποχικότητα και στο μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει πως όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα και κοντά στην λογική του βαμμένου μεν προσώπου αλλά και «άβαφου» τόσο ευκολότερα  μπορούμε να παρεμβαίνουμε και μόνες μας κάνοντας το κέφι μας.

Η ομορφιά, άλλωστε, είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολυτέλεια.

Στόχος των κέντρων  Your Permanent Beauty Expert είναι να επικεντρώνεται στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής της κάθε γυναίκας με σκοπό να σάς δίνει χαρά και θετική ενέργεια!