Γίνε η πιο λαμπερή νύφη…Επέλεξε Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ !

Γίνε η πιο λαμπερή νύφη…Επέλεξε Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ !

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην ζωή μιας γυναίκας είναι αναμφισβήτητα η μέρα του γάμου της. Οι προετοιμασίες ώστε να είναι όλα στην εντέλεια ξεκινούν από νωρίς. Οι πρώτες μέρες της άνοιξης είναι αυτές που οι περισσότερες νύφες επισκέπτονται τα κέντρα μας για να αποκτήσουν άψογα φρύδια, καλοσχηματισμένα χείλη και περιποιημένο μακιγιάζ στα μάτια.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας καθώς μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες θα απολαμβάνετε το τελικό αποτέλεσμα του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ σας.

Τα γούστα και οι απαιτήσεις της κάθε νύφης διαφέρουν, όλες όμως θέλουν να δείχνουν απαστράπτουσες την ξεχωριστή αυτή μέρα. Με το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ μπορείτε να πετύχετε άψογο, φυσικό μακιγιάζ χωρίς κόπο. Εναλλακτικά, θα έχετε μια τέλεια βάση ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο έντονο νυφικό μακιγιάζ.

Πέρα από το μακιγιάζ για να έχουμε άψογη εμφάνιση πρέπει να φροντίσουμε και το δέρμα μας. Η νεανική επιδερμίδα είναι must για μια νύφη καθώς η λάμψη και η καλή υγεία της επιδερμίδας αποτυπώνετε στις φωτογραφίες που θα σας μείνουν για μια ζωή!

Η πρόταση μας για περισσότερη λάμψη? Microneedling μια θεραπεία ειδικά διαμορφωμένη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με λίγες μόνο συνεδρίες θα απαλλαγείτε από το θαμπό δέρμα ενώ ταυτόχρονα θα νιώσετε το δέρμα σας πιο ενυδατωμένο από ποτέ.

H ομάδα του YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT είναι δίπλα σας και στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας… Σκοπός μας να αναδείξουμε με υπέροχο τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας, πάντα προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς.

Για όλες τις πληροφορίες και ραντεβού καλέστε μας στο 211 215 4527 / 210 3000 400 / 210 3000 402.