Η νέα τάση στο μακιγιάζ φρυδιών είναι η Henna και το Your Permanent Beauty Expert σου παρουσιάζει αναλυτικά γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις!

Η νέα τάση στο μακιγιάζ φρυδιών είναι η Henna και το Your Permanent Beauty Expert σου παρουσιάζει αναλυτικά γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις!

Καταρχάς γιατί κάθε γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει τη Henna Φρυδιών αφού είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος! Τα Φρύδια Henna γίνονται με μία βαφή ειδικά σχεδιασμένη για την συγκεκριμένη περιοχή που διαρκεί περίπου δεκαπέντε μέρες, χωρίς να επηρεάζει τη φυσική τρίχα.

Επίσης, είναι μια πολύ σύντομη διαδικασία και μπορείς να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου, όσο πιεσμένο κι αν είναι. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και φυσικά εντελώς ανώδυνη. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30’. Η Ειδικός του Your Permanent Beauty Expert θα σχεδιάσει βάσει μετρήσεων το επιθυμητό σχήμα και θα καθαρίσει με τσιμπιδάκι αν χρειαστεί τις τριχούλες που πιθανώς πετάνε. Στη συνέχεια θα τοποθετήσει την βαφή που ταιριάζει στα φυσικά σου χρώματα και θα περιμένεις περίπου 10′. Αφού αφαιρέσει με ένα βαμβακάκι κάνοντας απαλές κινήσεις το περιττό χρώμα, τα φρύδια σου είναι πανέτοιμα!

Τα Henna Eyebrows είναι η ιδανική λύση  για όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν το φυσικό σχήμα των φρυδιών τους για κάποια συγκεκριμένη περίσταση, ενώ οι πιο σκεπτικές φίλες που δεν θέλουν να προχωρήσουν ακόμη σε κάτι πιο σταθερό, θα έχουν την ευκαιρία να δουν για περίπου ένα μήνα πώς θα δείχνει πάνω τους το τελικό αποτέλεσμα.

Σου παρουσιάζουμε φωτογραφίες την εφαρμογή Henna από τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert

Εφαρμογή: Τοποθέτηση βαφής

 

Εφαρμογή: Τοποθέτηση βαφής

 

Αποτέλεσμα αμέσως μετά

 

Εφαρμογή: Τοποθέτηση βαφής

 

Αφαίρεση βαφής

 

Αποτέλεσμα αμέσως μετά

Γιατί να επιλέξεις το Your Permanent Beauty Expert για τα Henna Eyebrows

Επειδή αποτελεί ένα από τα ελάχιστα πιστοποιημένα Κέντρα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό που κατέχει βαθιά γνώση του αντικειμένου. Η πολυετής εμπειρία των Ειδικών του ΥΡΒΕ σε συνδυασμό με την συστηματική μετεκπαίδευσή τους από κορυφαίους PMU Artists παγκοσμίως, εγγυάται ποιοτικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Η Henna στα φρύδια δεν είναι ακριβώς Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ, ωστόσο το αποτέλεσμά της είναι εξίσου εντυπωσιακό και φυσικό. Θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε σαν μία «πρόβα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ δύο εβδομάδων». Δοκίμασέ την άμεσα!

Περισσότερες πληροφορίες & ραντεβού : 210 3000 400.