Η φίλη μου μου είπε ότι τα φρύδια μου δεν είναι ίδια…

Η φίλη μου μου είπε ότι τα φρύδια μου δεν είναι ίδια…

Επιτέλους έκανες Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια σου! Αφού επέλεξες ένα εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, έχεις το αποτέλεσμα που πάντα είχες φανταστεί! Ένα φυσικό αποτέλεσμα που συνάδει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Όμως, όταν το έδειξες στη φίλη σου, σου είπε ότι τα φρύδια σου της φαίνονται διαφορετικά μεταξύ τους. Διαφορετικά;; Αρχίζουν να σε ζώνουν τα φίδια…Μα πως γίνεται; Αφού έγιναν μετρήσεις στο πρόσωπό σου. Το σχήμα δεν έγινε τυχαία, δεν έγινε με το μάτι. Η ειδικός που σε ανέλαβε ήταν έμπειρη και σου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Τι μπορεί να πήγε λάθος; Ή μήπως όλα έγιναν ορθώς;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Καταρχάς, ένας από τους λόγους που επιλέγει κάποιος να κάνει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, είναι για να διορθώσει μία τυχόν ασυμμετρία στα φρύδια του. Αυτό επιτυγχάνεται πάντα, επειδή το σχήμα των φρυδιών προκύπτει έπειτα από ακριβείς μετρήσεις. Δηλαδή, το σχήμα των φρυδιών αυτών καθ’ αυτών είναι αδύνατον να διαφέρει μεταξύ τους. Έτσι, το ενδεχόμενο να γίνει κάποιο λάθος, εκ των πραγμάτων, είναι αμελητέο. Φυσικά όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν ο σχηματισμός των φρυδιών να γίνει από μία επαγγελματία Permanent Makeup Artist που να έχει γνώσεις προσωπολογίας, όπως οι PMU Artists του Your Permanent Beauty Expert.

Αφού λοιπόν τα φρύδια είναι ίδια, για ποιο λόγο φαίνονται σαν να είναι διαφορετικά; Η απάντηση κρύβεται στη συμμετρία των γωνιών του εκάστοτε προσώπου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η δεξιά μας πλευρά διαφέρει ελαφρώς από την αριστερή. Αυτό συμβαίνει και στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας: τα μάτια, τα αυτιά, τα ρουθούνια, τα ζυγωματικά. Φυσικά η ασυμμετρία δεν είναι κραυγαλέα, αλλά ενίοτε είναι αρκετά διακριτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν συμβαίνει, εξαιτίας της ασυμμετρίας των γωνιών του προσώπου, να φαίνονται τα φρύδια διαφορετικά, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει.

received_4930107390429670 received_4652809698164469 received_3188824724722696

Εμπιστεύσου ένα εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ για να τονίσεις τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να απαλλαχθείς από τον καθημερινό σχηματισμό των φρυδιών, των χειλιών και των βλεφάρων σου!

 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος