Η νέα τάση στα social media είναι η ανάρτηση αψεγάδιαστων φωτογραφιών

Η νέα τάση στα social media είναι η ανάρτηση αψεγάδιαστων φωτογραφιών

Τα social media, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας. Με κάθε ευκαιρία, ποστάρουμε φωτογραφίες από τη ζωή μας και στην πλειοψηφία τους θέλουμε να έχουν ενδιαφέρον και να ακολουθούν τις νόρμες του Lifestyle.

3e726f015975ebd9791a2eae433f4d17--ideas-for-instagram-photos-inspiration-instagram-ideas-food

Τα ενσταντανέ μας θέλουμε να είναι φυσικά μεν, αλλά στην πραγματικότητα να είναι εφάμιλλα μ’ αυτά των μοντέλων ή των celebrities.

Αυτό αποτελεί, πλέον, κανόνα ακόμα και για όσους δεν παραδέχονται πως έχουν επεξεργαστεί τη φωτογραφία τους μέσω προγραμμάτων ρετούς με ειδικά φίλτρα.  Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι/όλες είμαστε ματαιόδοξοι άνθρωποι και επιζητούμε εναγωνίως μέσω των Likes την αποδοχή και το θαυμασμό.

2c523f54f304096ba41838be1b2bfad2

Δεν είναι μεμπτό σε καμία περίπτωση γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη θαυμάζει το ωραίο και το ελκυστικό, είτε αφορά έναν άνθρωπο, είτε ακόμη και ένα τοπίο.

a1be7a1b5970d18c16dfb1ec65185165--instagram-photo-ideas-foto-tumblr-photo-ideas

Γι’ ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες υπάρχουν άπειρα προγράμματα επεξεργασίας, που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει είτε από κινητό είτε από υπολογιστή.  Εφαρμογές για Android και iOs, αποδεικνύονται  ιδανικά  για να κάνετε τις selfies σας εντυπωσιακές.

c5cde09a3a14ce51c4b6d986b9eb3e2a--how-to-take-a-good-selfie-instagram-selfie-ideas-instagram

Μέσω αυτών των εφαρμογών κάνουμε την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή, αφαιρούμε σπυράκια, ανορθώνουμε το βλέμμα μας, βάφουμε τα φρύδια μας, βάζουμε βλεφαρίδες προκειμένου να δώσουμε έμφαση στα μάτια μας, διορθώνουμε το οβάλ του προσώπου μας, σβήνουμε ρυτίδες, εξαφανίζουμε κυτταρίτιδα και παχάκια και γινόμαστε αυτομάτως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Και όλα καλά και θεμιτά, αρκεί να ξέρουμε πού είναι το μέτρο. Γιατί φανταστείτε να αρέσετε σε κάποιον για την τέλεια σας εικόνα και να βγείτε μαζί του όντας κάτι εντελώς διαφορετικό από την ποσταρισμένη σας εκδοχή.  Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ξέρετε να χειρίζεστε πολύ καλά τις εφαρμογές ρετούς και έχετε αίσθηση του μέτρου.

IMG_1791_rt_web

Αν επιζητάτε ένα αποτέλεσμα ποθητό και ερωτικό τόσο στις φωτογραφίες σας όσο και στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός ενέσιμων θεραπειών με τις άπειρες λύσεις και εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Natural-Makeup-main

Ένας επαγγελματίας PMU Artist σε συνεργασία με σας μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες του κάθε προσώπου και να διορθώσει τυχόν ατέλειες στα φρύδια, στα μάτια, στα χείλη.

Έτσι, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και βέβαια η εικόνα σας θα είναι φυσική και ρεαλιστική σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας, χωρίς να σας προδίδει ποτέ.

Η αναζήτηση της βελτιωμένης μας εκδοχής γίνεται πραγματικότητα εντελώς ανώδυνα, χωρίς παρενέργειες σε ένα κόστος που πλέον είναι προσιτό για κάθε άνθρωπο. Μήπως να το αποτολμήσετε;