Η νέα τάση του μακιγιάζ για το χειμώνα 2017-18 επιτάσσει έντονο, θεατράλε μακιγιάζ!

Η νέα τάση του μακιγιάζ για το χειμώνα 2017-18 επιτάσσει έντονο, θεατράλε μακιγιάζ!

Μια νέα τάση στο μακιγιάζ με ρίζες από την Αμερική έρχεται και στη χώρα μας. Πείτε αντίο στο διακριτικό μακιγιάζ . Αποτολμήστε το,  αν είστε νέες κοπέλες και θέλετε να αφήσετε το «αποτύπωμα» σας στο πέρασμά σας και μπορείτε να το υποστηρίξετε με το στιλ σας και τον τρόπο ζωής σας.

Η νέα αυτή τρέλα, επιζητά έμφαση στα φρύδια και τα μάτια, πολύ make up, σκούρα χείλη ακόμη και μαύρα και για τις πιο extreme φακίδες γύρω από την περιοχή των ματιών και των ζυγωματικών.

Η μόδα αυτή, έχει υιοθετηθεί από πολλές διάσημες όπως η Kylie Jenner και κερδίζει συνεχώς έδαφος τόσο στις πασαρέλες όσο και στις πιο τολμηρές  νεαρές γυναίκες.

 

Πού δίνει έμφαση αυτή η hot τάση;

 

  1. Μάτια και φρύδια: Ξεχάστε τα λεπτά φρύδια και υιοθετήστε το πυκνό και σκούρο φρύδι που είχατε όταν ήσασταν παιδιά. Αν τα φρύδια σας έχουν ατελές σχήμα και κενά απευθυνθείτε σε μια PMU Artist για να κάνετε ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και να αποκτήσετε πυκνά και πλούσια φρύδια. Αν θέλετε κάτι άμεσο και χωρίς διάρκεια –με την προϋπόθεση  πως έχετε πλούσια φρύδια- τα τονίζετε με μια σκιά ή μολύβι.  Οι βλεφαρίδες θέλουν πολλές στρώσεις μάσκαρα ή extensions βλεφαρίδων  με διάρκεια περίπου τις 3 εβδομάδες που θα προσθέσουν βάθος στο βλέμμα.  Το eyeliner επανέρχεται δυναμικά στη μόδα και δε μένει μόνο στο καφέ και στο μαύρο χρώμα αλλά και σε έντονα χρώματα όπως το μπλε, το τουρκουάζ κλπ.  Επίσης, παύει να είναι διακριτικό στις ρίζες των βλεφαρίδων και παίρνει μια πιο «θεατρική» εικόνα που θυμίζει τις δεκαετίες του 70. Οι πιο extremes γυναίκες ξεφεύγουν από την ίσια γραμμή και το σχήμα γάτας κάνοντας γραμμές πάνω στο βλέφαρο και περίτεχνα σχέδια με καμπύλες.  Όσον αφορά στις σκιές συνήθως για να υπάρχει μια ισορροπία είναι σε nude αποχρώσεις.

 

  1. Χείλη: Τα χείλη είναι juicy και με όγκο. Αν τα χείλη σας είναι λεπτά και άτονα μπορείτε μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ να διορθώσετε το περίγραμμά τους και το σχήμα τους και να επιλέξετε στη συνέχεια να τα βάψετε σε ένα τόνο κοντά στο φυσικό σας. Όταν θα έχετε κέφι για αλλαγές μπορείτε με σκούρα κραγιόν να δώσετε extra έμφαση στην περιοχή των χειλιών. Η τάση φέτος προτείνει ένα στόμα μαύρο, μπλε, κόκκινο στα όρια του βυσσινί και του σκούρου μπορντό. Μη ξεχνάτε πως η εν λόγω τάση θέλει απαραίτητα και έμφαση στα μάτια καθότι θέλει γυναίκες «δραματικές», με έμφαση στα πιο ερωτικά σημεία του προσώπου, όπως τα χείλη και τα μάτια.

 

  1. Πρόσωπο: Σ’ αυτό το στιλ του μακιγιάζ  το make up κρίνεται απαραίτητο, δεδομένου πως η όλη τάση βασίζεται στη φιλοσοφία «είμαι εδώ προσέξτε με». Αρκετές στρώσεις και πούδρα στους τόνους της φυσικής μας απόχρωσης και με φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ (γνωστό και ως contouring) που τονίζουν τις γωνίες στο πρόσωπο, αλλάζουν το σχήμα της μύτης αλλά και ολόκληρο το σχήμα προσώπου!

 

  1. Φακίδες: Τέλος για τις πιο τολμηρές έρχεται στη μόδα η Πίπη η Φακιδομύτη σε μια νέα εκδοχή, που θέλει φακίδες με glitter. Αντί να ζωγραφίζεις μια μια τις φακίδες, κοντά στα μάτια, τη μύτη και τα μάγουλά σου, μπορείς να τοποθετήσεις ψεύτικες με κομματάκια glitter . Για τις λιγότερο τολμηρές με ένα καφέ μολύβι με μυτερή μύτη λίγες φακίδες θα κάνουν τη διαφορά με μια λίγο πιο φυσική εικόνα.