Οι τάσεις του ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα μάτια το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017/2018

Οι τάσεις του ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα μάτια το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017/2018

Οι πασαρέλες αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όσες από εμάς ασχολούμαστε με την εμφάνισή μας. Διάσημοι makeup artists κάθε χρόνο ορίζουν τα νέα trends στο μακιγιάζ, επαναπροσδιορίζοντας όλη μας την εικόνα.

Οι beauty experts που ασχολούνται με το ημιμόνιμο μακιγιάζ  παρακολουθούν σεμινάρια προκειμένου να γνωρίσουν νέες τεχνικές αλλά και τάσεις. Άλλωστε, το ημιμόνιμο μακιγιάζ έρχεται να αποδώσει αριστοτεχνικά ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό αποτέλεσμα βασισμένο στο σχεδιασμό του προσώπου σας, στην ηλικία και στον τρόπο ζωής σας. Τα beauty looks που επιμελούμαστε όσοι έχουμε εξειδικευτεί  στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών μοιάζουν με έργα τέχνης και ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Ωστόσο, το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών επιζητά πολύ έμπειρο χέρι δεδομένου πως πρόκειται για μια τεχνική που απαιτεί προσοχή και εμμονή στη λεπτομέρεια. Πραγματοποιείται δε σε μια περιοχή ευαίσθητη που δε συγχωρεί λάθη και αστοχίες.

Εμείς στα «Your Permanent Beauty Expert» έχουμε την ιατρική τεχνογνωσία και μπορούμε ανώδυνα και ακίνδυνα να μεταμορφώσουμε το σχήμα των ματιών σας με τη βοήθεια του ημιμόνιμου  μακιγιάζ . Έτσι, είστε ελκυστικές και λαμπερές 24 ώρες το 24ωρο, στο επίκεντρο της μόδας.

Το νέο eye look επιζητά τονισμένα smokey μάτια καθότι η μόδα, φέτος, επικεντρώνεται στα μάτια και στα χείλη δίνοντας έμφαση σ’ ένα κατά τα άλλα σχεδόν φυσικό,«αμακιγιάριστο» πρόσωπο.

Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι σε ματ υφή και πάντα σε συγγενείς αποχρώσεις. Πρόκειται για υποαλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές  ουσίες της Ιταλικής εταιρίας Biotek.

Τα  smokey μάτια είναι η ιδανική τεχνική ημιμόνιου μακιγιάζ για να καμουφλάρουμε το σχήμα των ματιών και να καλύψουμε τυχόν ατέλειες. Με τη  βοήθεια της σωστής σκίασης, επιτυγχάνουμε  απίστευτο βάθος στα μάτια κάνοντας το βλέμμα  εκφραστικό. Η χρωματική διαβάθμιση γίνεται ανάλογα με το χρώμα των ματιών και το σχήμα τους ώστε να είναι μυστηριώδη  και sexy.

Για να δημιουργήσουμε  smokey μάτια θα  περάσουμε  όλο το κινητό βλέφαρο τονίζοντας περισσότερο την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια θα τονίσουμε το  περίγραμμα του ματιού σας, ξεκινώντας από πάνω και κοντά τις ρίζες των βλεφαρίδων. Για τέλειο αποτέλεσμα θα προτείναμε extensions βλεφαρίδων με μετάξι ώστε η εικόνα να είναι ολοκληρωμένη.

Τα χρώματα της σκίασης κινούνται συνήθως στους τόνους του  μαύρου, του γκρι, του ανθρακί, του καφέ και του λαδί, προκειμένου να είναι nude, να ταιριάζουν όλες τις ώρες τις ημέρας και να ανταποκρίνεται το αποτέλεσμα στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής της γυναίκας.

Ο συνδυασμός του μόνιμου eyeliner με μόνιμη σκιά στα μάτια σας θα σάς προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι πάντα εκφραστικά και περιποιημένα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 3 χρόνια.

Η διάρκεια των επεκτάσεων βλεφαρίδων είναι 4 έως 6 εβδομάδες και εξαρτάται από το φυσικό κύκλο ανανέωσης των βλεφαρίδων σας που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Το ρετούς συνιστάται να γίνεται κάθε 3 με 4 εβδομάδες.