Η εποχή ανανέωσης ξεκινά παρέα με Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ από το Your Permanent Beauty Expert!

Η εποχή ανανέωσης ξεκινά παρέα με Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ από το Your Permanent Beauty Expert!

Αγαπητή φίλη καλωσόρισες πίσω! Ελπίζουμε να έκανες ένα χορταστικό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να γέμισες εμπειρίες. Οι καλοκαιρινές διακοπές πέρα από διασκέδαση σημαίνουν και έντονη έκθεση στον ήλιο και την αλμύρα, σε περιμένουμε στο No 1 Εξειδικευμένο Κέντρο για Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert για να αναζωογονηθείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Η καταλληλότερη θεραπεία για άμεσα λαμπερό πρόσωπο μετά το καλοκαίρι είναι η μεσοθεραπεία (microneedling). Η ειδική αυτή μέθοδος ανάπλασης των κυττάρων δεν είναι καθόλου παρεμβατική ή επώδυνη. Χρησιμοποιώντας διάφορα μιξ βιταμινών και αμινοξέων ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Μπορεί να απομακρύνει τη θαμπάδα από το δέρμα και την ενυδατώσει σε βάθος. Το microneedling είναι από τις λίγες θεραπείες που εγγυώνται λείο και αναζωογονημένο πρόσωπο από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Προτείνεται το πακέτο 5 συνεδριών οι οποίες γίνονται με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους.

Εννοείται πως οι υπόλοιπες αγαπημένες υπηρεσίες που προσφέρει το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ είναι η τονωτική ένεση που χρειάζεσαι για να διώξεις και την παραμικρή υποψία φθινοπωρινής μελαγχολίας! Δώσε παράταση στο καλοκαίρι σου και λάμψη στην εμφάνισή σου τονίζοντας τα ήδη υπέροχα χαρακτηριστικά σου! Απόκτησε τέλεια σχηματισμένα φρύδια, ζουμερά και σαρκώδη χείλη και all time classic eyeliner με μία μόνο επίσκεψη στους top experts!

Κάθε εποχή είναι κατάλληλη για Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ και οι Ειδικοί Your Permanent Beauty Expert είναι εδώ, full ανανεωμένες και έτοιμες να σε προετοιμάσουν για την δυναμική σεζόν που ξεκινά!