Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Αποκατάστασης στα Χείλη

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Αποκατάστασης στα Χείλη

Αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν υποστεί ατυχήματα που τους άφησαν ως «κληρονομιά» ουλές, απλή αυλάκωση, κάψιμο, δυσχρωμίες καθώς και αλλοίωση του φυσικού σχήματος των χειλιών. Ορισμένοι, επίσης , γεννήθηκαν με λαγόχειλο , απέκτησαν μελάγχρωση στα χείλη, ή χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση.

Είναι γεγονός ότι η ψυχολογία επηρεάζει πολύ σοβαρά την υγεία μας, όχι μόνο τη ψυχική αλλά και τη σωματική, άλλωστε αυτά τα δύο αλληλοεπηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό.

Κάθε ασθένεια, ή κάθε δυσμορφία επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή μας αλλά και της οικογενείας μας, τη δεδομένη στιγμή. Η καλή μας εικόνα, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής μας και στην ομαλή επανένταξη της κοινωνικής μας ζωής. Επιπλέον, επαναφέρει τη χαμένη ποιότητα στη ζωή μας.

Στα κέντρα μόνιμης ομορφιάς “Your Permanent Beauty Expert” προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ποικίλες ανάγκες, ατομικά, προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες μικροχρωμάτωσης όπως και ιατρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ (αποκατάστασης) που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση ή και στην ολική εξάλειψη αυτών των περιστατικών.

Είμαστε γνωστοί για τη δουλειά μας και την εξειδίκευση αυτή. Η εμπειρία μας στην αναδημιουργία του φυσικού σχήματος των χειλιών και του φυσικού τους τόνου αποτελεί εγγύηση της εμπιστοσύνης σας.

Η εν λόγω διαδικασία γίνεται με απόλυτο σεβασμό και ιατρική εχεμύθεια, από εξειδικευμένους beauty experts υπό την αμέριστη φροντίδα και παρακολούθηση της ιδιοκτήτριας κας. Ναταλίας Babenko με σπουδές στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και  μετεκπαίδευση στη διακεκριμένη Σχολή Προσωπολογίας και Μόνιμου Μακιγιάζ στη Μόσχα.

Το ιατρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών αποκατάστασης είναι εντελώς ακίνδυνο για την υγεία και το δέρμα καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς και τα αιμοφόρα αγγεία . Η αποκατάσταση της βλάβης είναι προσιτή οικονομικά και άμεση, χωρίς παρενέργειες. Το τελικό, δε, αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.

Για ραντεβού και πληροφορίες καλέστε τώρα στα:  211 215 4527 & 210 3000 400. Θα μας βρείτε Όθωνος 4 στο Σύνταγμα & Βασιλέως Γεωργίου 16 στο Χαλάνδρι.

Περιμένουμε να σας  γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε την εικόνα που πάντα επιθυμούσατε!