Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών για εντυπωσιακό sexy χαμόγελο!

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών για εντυπωσιακό sexy χαμόγελο!

Στα χείλη και στα μάτια μας εστιάζουν όσοι μας κοιτούν στο πρόσωπο γιατί είναι “ερωτογενείς” περιοχές . Το στόμα δηλαδή, συνδέεται με την επικοινωνία και τον αισθησιασμό. Όταν τα πάνω χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό. Τα σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς προσωπικότητας.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ  χειλιών δίνει την ευκαιρία βελτίωσης της φυσικής εμφάνισής τους καθώς και όταν υπάρχουν ουλές ή ασυμμετρίες. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, σε γυναίκες αλλά και άντρες δευτερεύοντος που τα χείλη τους είναι μικρά, ασύμμετρα ή έχουν λευκά σημάδια από έρπη.

Πέραν της βελτίωσης του σχήματος, η γυναίκα έχει το προνόμιο να ζει την καθημερινότητα της ελαφρώς βαμμένη. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δε φεύγει με το νερό, με την εφίδρωση και το βασικότερο δεν προκαλεί γήρανση και σχηματισμό ρυτίδων στη περιοχή των χειλιών από αστοχίες και το ντεμακιγιάζ. Γλυτώνει δηλαδή σε κόπο και χρόνο. Η δε υφή των χειλιών δεν αλλάζει. Αν κάποια γυναίκα θέλει ένα φυσικό look μπορεί να επιτευχθεί και στη συνέχεια να βάζει από πάνω και κραγιόν, όπως θα έκανε χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών συνδυάζεται και με ενέσιμα εμφυτεύματα χειλιών όπως το υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης και το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.

Οι τεχνικές είναι πολλές και για κάθε περίπτωση και ανάγκη προτείνεται μια συγκεκριμένη ώστε το αποτέλεσμα να είναι  όσο πιο κοντά στο φυσικό.

Χείλη 3D :  Με την μέθοδο των φωτοσκιάσεων, γνωστό και ως “Lip Contouring” δίνει τη ψευδαίσθηση ενός τρισδιάστατου φυσικού φουσκώματος. Τεχνική που εφαρμόζεται σε ειδικές περιπτώσεις όπως πολύ λεπτά χείλη.

Tεχνική  “Full Lips” (περίγραμμα & γέμισμα):Η πιο δημοφιλής τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ καθώς το αποτέλεσμα είναι σαν να φοράμε ένα απαλό κραγιόν στην απόχρωση που κολακεύει πιο πολύ τα χρώματα μας. Το γέμισμα γίνεται με χρώμα. Όμως τονίζουμε και περίγραμμα ώστε να δώσουμε το επιθυμητό σχήμα στην εν λόγω περιοχή. Με το χρόνο εξασθενεί η απόχρωση ομοιόμορφα. Το γέμισμα των χειλιών συνίσταται επίσης  για δερματολογικούς λόγους  όπως στη πάθηση της λεύκης.

Tεχνική  “Semi-Full Lips” (περίγραμμα & γέμισμα 1/2): Ιδανική τεχνική για να διορθώσει ασυμμετρίες καθώς δίνουμε έμφαση στο περίγραμμα. Παράλληλα, δίνει ένταση στο χρώμα των χειλιών.

Tεχνική “Ombre Lips” : Διχρωμία στα χείλη είδαμε να λανσάρουν κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως ο Gucci και η Miu Miu είναι το απόλυτο hot look της σεζόν. Σαφώς, είναι μια τάση που έχει προσαρμοστεί στα ”μέτρα” του ημιμόνιμου μακιγιάζ ώστε να προσφέρει αποτέλεσμα κατάλληλο για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Προτείνεται στις κυρίες με πιο εκκεντρικό στυλ.

Πότε δεν ενδείκνυται να  προβούμε σε ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών;

Η μόνη αντένδειξη είναι αν υπάρχει έξαρση επιχείλιου έρπη. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση για τα λευκά σημάδια που αφήνει ο έρπης απλά η εφαρμογή πρέπει να γίνει σε περίοδο ύφεσης. Μετά την εφαρμογή αν τηρηθούν σωστά οι οδηγίες επούλωσης δεν υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης του λόγω του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Ένα κακό αποτέλεσμα επιδέχεται βελτίωση; 

Αν απευθυνθείτε σε ένα πιστοποιημένο ινστιτούτο η beauty expert είναι σε θέση να βελτιώσει την εικόνα διορθώνοντας τις αστοχίες.  Ωστόσο, πρέπει πάντα να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες. Ενώ μπορούμε να κάνουμε πολλές παρεμβάσεις στο σχήμα και στο χρώμα, για τον όγκο των χειλιών δεν γίνεται να κάνουμε κάτι αν δεν έχουμε την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού.

Πονάει η τεχνική;

Πάντοτε πριν τη συνεδρία βάζουμε αναισθητική κρέμα, οπότε ο πόνος είναι ελάχιστος και ανεκτός . Η beauty expert χρησιμοποιεί βελόνες μιας χρήσης , σε ένα περιβάλλον πλήρως αποστειρωμένο και βασισμένο στις νόρμες της υγιεινής και της ασφάλειας . Η δε χρωστική εφαρμόζεται στο άνω στρώμα του δέρματος μας οπότε δεν εισχωρεί στον οργανισμό μας.

 Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος που θα χρειαστεί;

Ανάλογα με τις ανάγκες και την τεχνική από 2 έως 2 ½ ώρες. Για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα απαιτούνται δύο συνεδρίες, με το χρονικό διάστημα μεταξύ των οποίων να μην είναι μικρότερο από 30 ημέρες. Σ’ αυτή την περίοδο το χρώμα μπορεί να έχει διακυμάνσεις που είναι απολύτως αναμενόμενες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα εξαρτήματα του δέρματος. Οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμενες και παρασκευάζονται με είναι ακίνδυνες για το δέρμα.

Τα χείλη μας θα έχουν ένα ελαφρύ πρήξιμο που θα υποχωρήσει σε μια με δύο ημέρες, κάτι που είναι απολύτως φυσικό και μη ανησυχητικό. Η ένταση του χρώματος θα μειωθεί αρκετά μετά από 2 έως 3 ημέρες και με την πάροδο της επούλωσης θα παραμείνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.