Ημιμόνιμο eyeliner: Tι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου!

Ημιμόνιμο eyeliner: Tι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου!

Beautiful young dreamy woman is drinking coffee in the morning and can't quite wake up.

Το Ημιμόνιμο eyeliner είναι η πιο κομψή τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Μεταμορφώνει στην κυριολεξία το βλέμμα μιας γυναίκας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάθε γυναίκα έχει ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση!

Στο Your Permanent Beauty Expert, αντιμετωπίζουμε κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Προσπαθούμε πάντα να καταστήσουμε σαφές ότι πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις, στην επιλογή τεχνικής σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και παράγοντες όπως η ηλικία και η ποιότητα της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, σε πιο ηλικιωμένες κυρίες που το δέρμα δεν είναι όσο ελαστικό ήταν παλιότερα, προτείνουμε πάντα πιο μαλακές γραμμές όπως βελούδινο eyeliner ή eyeliner με σκιά (soft eyeliner) ώστε να δείχνει καλαίσθητο το αποτέλεσμα. Αντίθετα, η κλασική αυστηρή γραμμή eyeliner δεν είναι κολακευτική επιλογή αφού ενδέχεται να τονίσει τυχόν ρυτίδες.

5 είδη ματιών και τι ταιριάζει σε κάθε ένα:

Θες πολύ να δοκιμάσεις ημιμόνιμο στα βλέφαρα αλλά δεν ξέρεις ποια τεχνική να διαλέξεις; Δες παρακάτω τι σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο ματιών σου!

 

  1. «κουκουλωτά» μάτια: είναι αυτά που δεν έχουν σχεδόν καθόλου καπάκι. Σε αυτήν την περίπτωση ιδανική λύση είναι η γραμμή lashliner. Το lashliner ακολουθεί τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων κάνοντας το βλέμμα να μοιάζει μεγαλύτερο.
  2. «σχιστά» μάτια: όσες γυναίκες έχουν ασιατικά μάτια, δεν έχουν σχεδόν καθόλου βλέφαρα οπότε η κλασική γραμμή eyeliner που μας επιτρέπει να παίξουμε με την ένταση. Επίσης,το eyeliner με σκιά μπορεί να προσδώσει έκταση στα μάτια.
  3. «στρογγυλά» μάτια: σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες με μεγάλα μάτια και άτονο βλέμμα. Αυτό μπορεί να αλλάξει… Πως? επιλέγοντας κλασικό eyeliner με τραβηγμένη γραμμή προς τα πάνω άκρη. Μια ακόμα επιλογή είναι το eyeliner με σκιά, στο τελείωμα που δημιουργεί το εφέ των αμυγδαλωτών ματιών και βελούδινο eyeliner. Αυτές οι τεχνικές μπορούν να τονίσουν τα σημεία που θέλουμε και να μεταμορφώσουν το βλέμμα στη στιγμή!
  4. «καθοδικά» μάτια: το θλιμμένο ύφος είναι το βασικό χαρακτηριστικό των καθοδικών ματιών και μπορούμε να το εξαφανίσουμε κάνοντας eyeliner με σκιά. Το εφέ της σκιάς στο τελείωμα χαρίζει εκφραστικότητα και ανοδικό βλέμμα.
  5. «αμυγδαλωτά» μάτια: αυτό είναι το τέλειο σχήμα ματιών καθώς το βλέφαρο έχει την ιδανικότερη έκταση. Σε αυτά τα μάτια ταιριάζουν όλες οι τεχνικές eyeliner, από τις πιο απλές γραμμές μέχρι τις πιο εντυπωσιακές.

 

Το Ημιμόνιμο eyeliner πέρα από κομψό look χαρίζει μεγάλη άνεση και ξενοιασιά αφού δεν χρειάζεται να σπαταλάς καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο σου μπροστά στον καθρέφτη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς μια εξειδικευμένη Ειδικό του Your Permanent Beauty Expert για να σε βοηθήσει στην πιο κατάλληλη επιλογή τεχνικής και σχήματος!