Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών και Botox. Μπορούν να συνδυαστούν;

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών και Botox. Μπορούν να συνδυαστούν;

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας…Και καλά κάνει!!!

 

Όλες θέλουμε καλοσχηματισμένα φρύδια που δεν σβήνονται από τον ιδρώτα, το νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Φρύδια χωρίς κενά, που πλαισιώνουν και αναδυκνείουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς κόπο και χωρίς χρόνο και μάλιστα με αποτέλεσμα που διαρκεί αναλλοίωτο για περίπου ενάμιση χρόνο.

 

Σε κάθε συνεδρία γίνονται μετρήσεις και σχηματισμός με απλό μολύβι από την ειδικό, ώστε να καταλήξετε στο σχήμα, το χρώμα και την τεχνική με βάση τα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και την αισθητική σας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως σε 2 συνεδρίες με απόσταση ενός με δύο μήνες ανάμεσα τους και η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Το Botox  είναι ίσως η πιο δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία. Γίνεται στην περιοχή του μετώπου, στο μεσόφρυδο και στο “πόδι της χήνας”, ώστε οι συσπάσεις των μυών να εξαλειφθούν σε αυτά τα σημεία και το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και ξεκούραστο. Η διαδικασία είναι ελάχιστα επώδυνη, καθώς γίνεται με πολύ ψιλές ενέσεις. Μία συνεδρία Botox διαρκεί 20 λεπτά και τα αποτελέσματα του είναι ορατό για περίπου έξι μήνες.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών διορθώνει την ασυμμετρία στα φρύδια, καλύπτει τα κενά τους και παράλληλα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Σε συνδυασμό με το Botox που “σβήνει” τις ρυτίδες έκφρασης, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!!!

 

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup-1ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup18ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup17Ποια είναι η ιδανική σειρά εφαρμογής του Botox και του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών;Προτείνεται να γίνονται πρώτα οι δύο συνεδρίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών, ώστε να διορθωθεί τυχόν ασυμμετρία στο ύψος των φρυδιών. Αφού περάσουν δύο εβδομάδες από την 2η συνεδρία, μπορεί να γίνει η έκχυση του Βotox στα σημεία που κρίνει ο γιατρός.

 

Το Your Permanent Beauty Expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩΔείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩΤηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/Email: info@24beauty-expert.grΔιεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος