Ημιμονιμο μακιγιάζ φρυδιων και χειλιών & ενέσιμες θεραπείες. Μάθε πως μπορείς να τις συνδυάσεις!

Ημιμονιμο μακιγιάζ φρυδιων και χειλιών & ενέσιμες θεραπείες. Μάθε πως μπορείς να τις συνδυάσεις!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Και καλά κάνει αφού όλες θέλουμε καλοσχηματισμένα φρύδια που δεν σβήνονται από τον ιδρώτα, το νερό της θάλασσας, τη βροχή. Φρύδια χωρίς κενά, που πλαισιώνουν και αναδυκνείουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς κόπο και χωρίς χρόνο και μάλιστα με αποτέλεσμα που διαρκεί για περίπου ενάμιση χρόνο αναλλοίωτο. Η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως σε 2 συνεδρίες με απόσταση ενός με δύο μήνες ανάμεσα τους και η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Σε κάθε συνεδρία γίνονται μετρήσεις και σχηματισμός με απλό μολύβι από την ειδικό. Θα καταλήξετε στο ιδανικό σχήμα και χρώμα με βάση τα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και την αισθητική σας. Το botox στο μέτωπο είναι ίσως η πιο δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία. Γίνεται στην περιοχή του μετώπου, στο μεσόφρυο και στο “πόδι της χήνας”, ώστε οι συσπάσεις των μυών να εξαλειφθούν σε αυτά τα σημεία και το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και ξεκούραστο. Μια συνεδρία botox διαρκεί 20 λεπτά και τα αποτελέσματα του είναι ορατό για περίπου έξι μήνες. Ο συνδυασμός ημι-μόνιμου μακιγιάζ στα φρύδια και botox δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Προτείνεται να γίνονται πρώτα οι δύο συνεδρίες ημι-μόνιμου στα φρύδια και αφού περάσουν δύο εβδομάδες τουλάχιστον από την 2η συνεδρία, να γίνει η έκχυση του botox.

Ένας, επίσης, αγαπημένος συνδυασμός τεχνικών είναι αυτός του ημι-μόνιμου στα χείλη και του υαλουρονικού! Δικαίως, καθώς το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς ροδαλά και ακαταμάχητα ζουμερά χείλη! Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών προσφέρει χείλη διακριτικά χρωματισμένα σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς. Χείλη που δεν αφήνουν υπολείμματα στο ποτήρι ή στο μάγουλο, χείλη με διακριτικό περίγραμμα. Επίσης, βολεύει πολύ την περίοδο της πανδημίας, καθώς με τη χρήση της μάσκας τα χείλη μας παραμένουν καλοσχηματισμένα και βαμμένα πάρα την υγρασία που δημιουργείται όταν φοράμε για αρκετή ώρα τη μάσκα. Παρομοίως με το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια, το ημιμόνιμο στα χείλη γίνεται σε 2 συνεδρίες που η κάθε μία διαρκεί 2 ώρες.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί ενάμιση με δύο χρόνια και εξαρτάται από το πόσο έντονη απόχρωση έχουμε επιλέξει. Η έκχυση του υαλουρονικού οξέος στα χείλη είναι εξαιρετικά αγαπητό, καθώς δίνει όγκο και ενδείκνυται στις γυναίκες με λεπτά χείλη ή όταν υπάρχει ασυμμετρία ανάμεσα στο άνω και το κάτω χείλος . Επίσης, είναι ιδανικό σε περιπτώσεις που με την αύξηση της ηλικίας τα χείλη έχουν χάσει τον όγκο τους ή έχουν ζαρώσει και έχουν δημιουργηθεί μικρές κάθετες ρυτίδες. Πριν την έκχυση, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα και ενδέχεται να δημιουργηθούν ήπιες κοκκινίλες και οιδήματα, τα οποία υποχωρούν με πάγο. Προτείνεται να γίνεται πρώτα το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών για να δώσει το σωστό σχήμα και έπειτα η έκχυση με υαλουρονικό οξύ που δίνει τον όγκο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο και αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ!

Το Your permanent beauty expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος