Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών. Μόνο τρίχες θέλω να κάνω.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών. Μόνο τρίχες θέλω να κάνω.

Η φίλη σου έκανε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια της. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Της έχουν σχηματίσει τριχούλες τόσο όμοιες με των φρυδιών της, που νομίζεις ότι είναι αληθινές! Σίγουρα θα κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Ή μήπως όχι;

Οι Beauty Experts του Your Permanent Beauty Expert σου εξηγούν γιατί οι τεχνικές “Τρίχα Τρίχα” και “Microblading” δεν είναι κατάλληλες για όλους και σου παρουσιάζουν όλες τις τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Πράγματι, η “Τρίχα Τρίχα” δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια έμπειρη Permanent Makeup Artist μπορεί να ζωγραφίσει με μεγάλη λεπτομέρεια λεπτές τρίχες σύμφωνα με τη φορά της πραγματικής σου τρίχας. Όμως, το βασικό μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως ενδύκνειται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο κανονικός τύπος δέρματος είναι ο ιδανικός, καθώς η λειότητα της επιδερμίδας είναι κατάλληλη για να μπορέσει η ειδικός να σχεδιάσει λεπτές τριχούλες που θα μοιάζουν με τις φυσικές σου και θα διατηρηθούν με την πάροδο του χρόνου.

Μια άλλη τεχνική στην οποία σχηματίζονται τρίχες είναι το “Microblading”. Το “Microblading” είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το σχηματισμό τριχών με τη χρήση μίας ειδικής λεπίδας. Το αρχικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Όμως, η τεχνική “Microblading”, όπως και η τεχνική “Τρίχα Τρίχα”, είναι κατάλληλη για πολύ συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Μόνο σε κανονικό δέρμα, σφριγηλό και με καλή ελαστικότητα μπορούμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που δεν θα αλλοιωθεί με το χρόνο. Αντενδείκνυται πλήρως για λιπαρό, ευαίσθητο και ώριμο δέρμα. Επίσης, αποφεύγεται σε περιπτώσεις όπως ο διαβήτης, η κακή πήξη του αίματος, η εγκυμοσύνης και ο θηλασμός. Αυτό ισχύει επειδή στο “Microblading” οι τρίχες σχηματίζονται δημιουργώντας μικρές σχισμές στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος.

Και οι δυο τεχνικές αντενδείκνυται για το λιπαρό μεσογειακό δέρμα, με διεσταλμένους πόρους ή για το τραχύ δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ αρχικά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό, έπειτα οι τρίχες απλώνουν, χάνουν τη φυσικότητα τους, παίρνουν μία ακαθόριστη μορφή και κάποιες φορές γίνονται σαν “μουτζούρα”.

Επίσης, αυτές οι τεχνικές είναι απαγορευτικές στις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κακής ποιότητας. Για παράδειγμα, όταν υπάρχει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ με “λεκέδες” χρωστικής ή Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που με το χρόνο έχει γίνει κοκκινωπό, πράσινο ή μπλε. Τότε αυτό που προέχει είναι η κάλυψη που κακού αποτελέσματος με κάποια τεχνική, όπως η “Ελαφρά Σκίαση”, καθώς ο σχηματισμός τριχών δε θα “κρύψει” τον λάθος αποχρωματισμό του προηγούμενου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Αν έχεις πολύ πυκνά φρύδια και το μόνο που θέλεις να διορθώσεις είναι το σχήμα, η τεχνική “τρίχα τρίχα” ή “Microblading” δε θα σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα σε πολύ πυκνά φρύδια το αποτέλεσμα θα χαθεί σαν να μην έκανες ποτέ  Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, μην ανησυχείς! Οι παραπάνω τεχνικές είναι μόνο δύο από τις τεχνικές του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Υπάρχουν τόσες άλλες τεχνικές και μία από αυτές, ταιριάζει στις δικές σου, μοναδικές ανάγκες και θα σου χαρίσει το πολυπόθητο φυσικό αποτέλεσμα!

Η δημοφιλέστερη τεχνική που ταιριάζει στην πλειοψηφία των γυναικών στην Ελλάδα, είναι η “Ελαφρά Σκίαση”. Ενδείκνυται για περιπτώσεις που τα φρύδια έχουν κενά, είναι αραιά ή κακοσχηματισμένα. Είναι η ιδανική τεχνική για δέρμα λιπαρό, με διεσταλμένους πόρους, ευαίσθητο αλλά και για το ώριμο δέρμα, καθώς το αποτέλεσμα της “Ελαφράς Σκίασης” σε αυτούς τους τύπους δέρματος δεν το ερεθίζει και δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, τονίζει ελαφρώς το φυσικό χρώμα των φρυδιών.

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup16 ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup11ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup4

Η τεχνική “Powdered Eyebrows” μοιάζει με την “Ελαφρά Σκίαση” αλλά δίνει ένα ακόμα πιο “ανάλαφρο” αποτέλεσμα. Σε αυτή την τεχνική σχηματίζονται “dots” στο περίγραμμα του πάνω μέρους του φρυδιού έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο και απαλό “σβήσιμο”. Είναι μία τεχνική που θυμίζει πούδρα στα φρύδια. Σαν μια έμπειρη makeup artist να έχει τοποθετήσει περίτεχνα μία διακριτική σκιά στα φρύδια σας. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό!

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup13 ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup8b

Μια άλλη τεχνική είναι το “Full Natural”. Η “Full Natural” έχει επινοηθεί από την Permanent Makeup Artist Ναταλία Babenko και εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο κέντρο μόνιμης ομορφιάς “Your Permanent Beauty Expert”. Πρόκειται ουσιαστικά για τον συνδυασμό της τεχνικής “Τρίχα Τρίχα” και “Ελαφρά Σκίαση”. Αρχικά σχεδιάζονται τρίχες στα υπάρχοντα κενά και έπειτα ανάμεσα σε αυτές τις τρίχες, γεμίζουμε το φρύδι χρησιμοποιώντας την τεχνική “Ελαφρά Σκίαση”.

IMG_3470 665BAC54-00B4-444E-B7BC-0A9F22ACE1C8 IMG_3469

Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής είναι καίριας σημασίας και απαιτεί εμπειρία από τον Permanent Makeup Artist. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, όπως το Your Permanent Beauty Expert, όπου εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, εξετάζεται και αναλύεται λεπτομερώς, με μοναδικό σκοπό να έχουμε ένα ορθό τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος